PIR
UFC Strawweight
Ma ktoś link>?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ma ktoś link>?
kurwa ty to z 12000 tys kalorii w dzień okurwiszKurwa dawać Najmana bo zapiekanki sie koncza !
Szczęsliwi bracie kalori nie liczą. Szlaufy i tak do mnie same piszą. Tzn do Rafy no ale przecież one tego nie wiedza.kurwa ty to z 12000 tys kalorii w dzień okurwisz
Cały czas ci się żarcie kończy
Prawie tak szybko jak mi buch
MAJKEL FELPS 17 TYS KALORI JADŁ CODZIENNIE I MIAŁ 6 PAC TO NIC NIE ZNACZY MORDA.kurwa ty to z 12000 tys kalorii w dzień okurwisz
Cały czas ci się żarcie kończy
Prawie tak szybko jak mi buch
Phelps robił 70-80km na basenie dziennie, a Ty pierdzisz w fotelMAJKEL FELPS 17 TYS KALORI JADŁ CODZIENNIE I MIAŁ 6 PAC TO NIC NIE ZNACZY MORDA.

PIR mutualista, socjalista, dobry człowiek, jezuita. Ludzie się pytają gdzie - on za każdym jebanym razem odpisuje i Jezus Chrystus w mojej opinii to przy nim nikt.
I co z tego. Ja se za to robie spacer na balkon.Phelps robił 70-80km na basenie dziennie, a Ty pierdzisz w fotel![]()
Te skrzydełka ala KFC z Biedry czy tam ŻabkiMyślę co tu kulinarnie przygotować na UFC. Macie jakieś pomysły ?
Ustawki to są tylko wtedy jak Mario przegrywaCo sie deje kurva ziom? Młody magical przecież trenuje z Glebą, a ciot to ciota na liścia. Jakim cudem ta walka ma taki przebieg? Ustawka![]()

Nie mam w lodówce czikena. Chyba se hot dogi zrobie.Te skrzydełka ala KFC z Biedry czy tam Żabki
Chociaż Ciot nam oszczędził kolejnych minut przytulania.Potwierdzam, jest przechuj !PIR mutualista, socjalista, dobry człowiek, jezuita. Ludzie się pytają gdzie - on za każdym jebanym razem odpisuje i Jezus Chrystus w mojej opinii to przy nim nikt.
Święty. Każy normalny by napisał - weź se znajdź. On jak Bóg najświętszy - zero zażenowania odpisuje między innymi postami/życiem/wieczorem w sobotę.
pamietaj ze tego typa wysrala gochaCo sie deje kurva ziom? Młody magical przecież trenuje z Glebą, a ciot to ciota na liścia. Jakim cudem ta walka ma taki przebieg? Ustawka![]()
Sorry, fakt, młody jestem, jeszcze się nauczę kulturyUstawki to są tylko wtedy jak Mario przegrywa![]()
Jest to CIOTA bez AA kto to jest CIOS (?)