Ludwiczek
UFC Middleweight
Nie no... oby wygrali GOTY. Spoilery.
Byłoby zajebiście i należy się jak psu buda, ale coś czuję, że to będzie Death Stranding

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no... oby wygrali GOTY. Spoilery.

Chyba najbardziej przereklamowany twór ostatnich lat. Ale chyba póki co nie ma odzewu od graczy by miał dostać.Byłoby zajebiście i należy się jak psu buda, ale coś czuję, że to będzie Death Stranding![]()
Chyba najbardziej przereklamowany twór ostatnich lat. Ale chyba póki co nie ma odzewu od graczy by miał dostać.
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś było zależne od głosowania graczy. Prawda jest taka, że jeśli nie Clair albo chociaż KCD2 to będzie to kpina.A tam jury nie ma większego wpływu? Bo coś kojarzę, że ocena graczy liczy się, ale nie całkowicie. Widziałem, że przy CO:E33 recenzenci mimo docenienia gry i wysokich ocen starali się znaleźć jakieś minusy, a w DS2 zachwyty, że to ideał gry.
Dla mnie GOTY jest tylko jedno, jeśli nie trafi do CO:E33 to ta nagroda w tym nie będzie miała żadnej wartości
Akurat na PS store jest jedynka KCD z dlc za 33,80. Jeszcze nie grałem. Cena fajna.Nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś było zależne od głosowania graczy. Prawda jest taka, że jeśli nie Clair albo chociaż KCD2 to będzie to kpina.
Łooo PanieAkurat na PS store jest jedynka KCD z dlc za 33,80. Jeszcze nie grałem. Cena fajna.
cohones.mmarocks.pl
No to chyba warto, skoro ma osobny temat.Łooo Panie
![]()
Kingdom Come Deliverance
Jako, że niejeden Cohonesiak już gra, a pewnie jeszcze więcej dołączy to warto założyć osobny temat tego ciekawego i zarazem wkurwiającego czasami symulatora średniowiecza.cohones.mmarocks.pl

Clair Obscur pominięte w nominacjach Grammy. Decyzja zadziwiła nawet konkurencyjnego kompozytora
https://www.eurogamer.pl/clair-obsc...a-zadziwila-nawet-konkurencyjnego-kompozytora
![]()
Z tej listy grałem tylko w Indiane i poza głównym motywem przeruchanym już w filmach kompletnie nic nie zapadło mi w pamięć. A w Clair co chwile jakiś banger.Clair Obscur pominięte w nominacjach Grammy. Decyzja zadziwiła nawet konkurencyjnego kompozytora
https://www.eurogamer.pl/clair-obsc...a-zadziwila-nawet-konkurencyjnego-kompozytora
![]()

Jedynie z tą kategorią się nie zgodzę, bo jRPG nie dają żadnego pola do popisu odnośnie kreowania postaci, a w KCD jednak można było Henryka prowadzić na różne sposoby i mocno rozgrywka się zmieniała z tego powodu.6 - Best RPG
Jedynie z tą kategorią się nie zgodzę, bo jRPG nie dają żadnego pola do popisu odnośnie kreowania postaci, a w KCD jednak można było Henryka prowadzić na różne sposoby i mocno rozgrywka się zmieniała z tego powodu.

Sklej pizde, dzięki tej grze czuję się jakbym był w ciele 13 chłopcaJapierdole 13 letnie chlopczyki w bajkowe gierki grają..

Hamuj bajere kloszardzieSklej pizde, dzięki tej grze czuję się jakbym był w ciele 13 chłopca![]()
Japierdole 13 letnie chlopczyki w bajkowe gierki grają..
A mogliby w tym czasie dawać sobie obijać ryja i gubić kurtkiJapierdole 13 letnie chlopczyki w bajkowe gierki grają..