Clair Obscur 33

Chyba najbardziej przereklamowany twór ostatnich lat. Ale chyba póki co nie ma odzewu od graczy by miał dostać.

A tam jury nie ma większego wpływu? Bo coś kojarzę, że ocena graczy liczy się, ale nie całkowicie. Widziałem, że przy CO:E33 recenzenci mimo docenienia gry i wysokich ocen starali się znaleźć jakieś minusy, a w DS2 zachwyty, że to ideał gry.
Dla mnie GOTY jest tylko jedno, jeśli nie trafi do CO:E33 to ta nagroda w tym nie będzie miała żadnej wartości

A tam jury nie ma większego wpływu? Bo coś kojarzę, że ocena graczy liczy się, ale nie całkowicie. Widziałem, że przy CO:E33 recenzenci mimo docenienia gry i wysokich ocen starali się znaleźć jakieś minusy, a w DS2 zachwyty, że to ideał gry.
Dla mnie GOTY jest tylko jedno, jeśli nie trafi do CO:E33 to ta nagroda w tym nie będzie miała żadnej wartości
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś było zależne od głosowania graczy. Prawda jest taka, że jeśli nie Clair albo chociaż KCD2 to będzie to kpina.

Nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś było zależne od głosowania graczy. Prawda jest taka, że jeśli nie Clair albo chociaż KCD2 to będzie to kpina.
Akurat na PS store jest jedynka KCD z dlc za 33,80. Jeszcze nie grałem. Cena fajna.

Jedynie z tą kategorią się nie zgodzę, bo jRPG nie dają żadnego pola do popisu odnośnie kreowania postaci, a w KCD jednak można było Henryka prowadzić na różne sposoby i mocno rozgrywka się zmieniała z tego powodu.

Nie grałem jeszcze w KCD, ale mogę się zgodzić, że COE33 nie jest wybitne w gatunku RPG. Teraz ogrywam BG3, która pokazuje jak wygląda idealny RPG i w tej materii CO jest daleko w tyle.

Japierdole 13 letnie chlopczyki w bajkowe gierki grają..

Idź se pograj w mobilne gównogierki do dojenia hajsu na jeleniach. Ambitne dzieła zostaw zostaw poważnym ludziom :lol:

1000017650.jpg

Back