Civil War w USA

HGmbaQVW0AA_EqS

Last edited:

Piękne trio, ten po prawej nawet bez jarmułki wygląda jak by ją nosił.

Idealny obraz. Coś jak trzygłowy demon albo inna abominacja z mrocznej baśni.

Ten oto potwór jest naszym głównym wrogiem, niszczycielem naszej cywilizacji i powodem tego całego spierdolenia wokół :awesome:

Kiedyś zwalczany przez dzielnego i szlachetnego białego człowieka, dzisiaj grasuje dziko i rządzi jego krainą.
On, podstępem zgładzony, jego żona i dzieci płaczą przerażone, skulone w swoich objęciach.

Jedyny sposób aby na ten świat powróciło słońce, nadzieja i śpiew ptaków to powtórzenie tego co robili nasi przodkowie...

zaraz po odbiciu Jerozolimy, oczywiście :awesome:

artworks-jsncz0JRvlO68F4q-MYSQmg-t500x500.jpg

Piękne trio, ten po prawej nawet bez jarmułki wygląda jak by ją nosił.

Idealny obraz. Coś jak trzygłowy demon albo inna abominacja z mrocznej baśni.

Ten oto potwór jest naszym głównym wrogiem, niszczycielem naszej cywilizacji i powodem tego całego spierdolenia wokół :awesome:

Kiedyś zwalczany przez dzielnego i szlachetnego białego człowieka, dzisiaj grasuje dziko i rządzi jego krainą.
On, podstępem zgładzony, jego żona i dzieci płaczą przerażone, skulone w swoich objęciach.

Jedyny sposób aby na ten świat powróciło słońce, nadzieja i śpiew ptaków to powtórzenie tego co robili nasi przodkowie...

zaraz po odbiciu Jerozolimy, oczywiście :awesome:

artworks-jsncz0JRvlO68F4q-MYSQmg-t500x500.jpg
71F7dx19EXL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

:rutekajak:

podobno pewni ludzie wysłali maila do pewnych ludzi z pewną informacją.
giphy.gif

Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica, in nomine et virtute Domini Nostri Jesu Christi, eradicare et effugare a Dei Ecclesia
Dziękuję, Kolego, właśnie pobrałem :antonio:

JEDEN ZNALEZIONY

Diogenes.gif

p.s.
czy to nie wspaniałe, że przeczytałem zdanie w spoilerze i wszystko zrozumiałem za pierwszym razem?

giphy.gif

Back