Civil War w USA

Ujawniono dane zabitego 21 latka. Najprawdopodobniej chciał zabić Trumpa przez aferę Epsteina.

PS- zauważyliście, że zamachowcy zawsze wyglądają na takich kujonków i mięczaków z pierwszych ławek.

Ciekawy fakt.

1771859553670.jpeg

Last edited:
Nie mają jak rozładować normalnie napięcia seksualnego stąd przesiąkają błyskawicznie lewactwem, do tego na lekcjach wf-u przeżywają gehennę :),

nienawidzić innych jest łatwo,

jak im jakaś spasiona fioletowowłosa dżesika fiuta tłustą spoconą łapką posmyra to jej głupot słuchają jak zaczarowani.

Nie mają jak rozładować normalnie napięcia seksualnego stąd przesiąkają błyskawicznie lewactwem, do tego na lekcjach wf-u przeżywają gehennę :),

nienawidzić innych jest łatwo,

jak im jakaś spasiona fioletowowłosa dżesika fiuta tłustą spoconą łapką posmyra to jej głupot słuchają jak zaczarowani.

A analiza kobiet które chcą wyjścia członków gangu z więzienia?

Ja to bym chciał wiedzieć, czy jest tu jakiś moderator, który z powrotem zaakceptuje wyświetlanie założonego przeze mnie tematu.

To ważne dla Was i dla mnie... trochę też.

A chciałbym przetestować czyjś limit 33 postów dziennie...

Ja to bym chciał wiedzieć, czy jest tu jakiś moderator, który z powrotem zaakceptuje wyświetlanie założonego przeze mnie tematu.

To ważne dla Was i dla mnie... trochę też.

A chciałbym przetestować czyjś limit 33 postów dziennie...
Usunęli Twój temat? :benny:

Ekspresowa reakcja.

@Dzihados to co się stało z tą wolnością?

Kabaret na chuja.
Chłop nic złego nie napisał i mu temat usunęli w 3 minuty.

:DC:

Awaiting approval before being displayed publicly.
Ja poczekam. Mam czas.

Użytkownik, na którym nam zależy, też ma czas i może - pierwszy raz w życiu - pomyśleć nad odpowiedziami...

Oczywiście proszę potem o przeniesienie postów do dedykowanego tematu/usunięcie, co by nie robić bałaganu. Bałaganu nie lubię, a nasz psychotyczny przygłup jest jego nieustannym siewcą.

Ja poczekam. Mam czas.

Użytkownik, na którym nam zależy, też ma czas i może - pierwszy raz w życiu - pomyśleć nad odpowiedziami...

Oczywiście proszę potem o przeniesienie postów do dedykowanego tematu/usunięcie, co by nie robić bałaganu. Bałaganu nie lubię, a nasz psychotyczny przygłup jest jego nieustannym siewcą.
To jest właściwy temat do jechania z debilem

Back