Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Nie mają jak rozładować normalnie napięcia seksualnego stąd przesiąkają błyskawicznie lewactwem, do tego na lekcjach wf-u przeżywają gehennę :),
nienawidzić innych jest łatwo,
jak im jakaś spasiona fioletowowłosa dżesika fiuta tłustą spoconą łapką posmyra to jej głupot słuchają jak zaczarowani.

Nie zapominaj, że dziś piątek i czuć weekendZawodnik567 gdzie jesteś.
Chcemy pogadać.
Wyjaśnić.
Usunęli Twój temat?Ja to bym chciał wiedzieć, czy jest tu jakiś moderator, który z powrotem zaakceptuje wyświetlanie założonego przeze mnie tematu.
To ważne dla Was i dla mnie... trochę też.
A chciałbym przetestować czyjś limit 33 postów dziennie...

Ja poczekam. Mam czas.Awaiting approval before being displayed publicly.
To jest właściwy temat do jechania z debilemJa poczekam. Mam czas.
Użytkownik, na którym nam zależy, też ma czas i może - pierwszy raz w życiu - pomyśleć nad odpowiedziami...
Oczywiście proszę potem o przeniesienie postów do dedykowanego tematu/usunięcie, co by nie robić bałaganu. Bałaganu nie lubię, a nasz psychotyczny przygłup jest jego nieustannym siewcą.
Ja mam wrażenie że Rivaldo to zawodnik 567, który sprytnie robi Cię w chuja alboTo jest właściwy temat do jechania z debilem

dawał znaki, skubanyJa mam wrażenie że Rivaldo to zawodnik 567, który sprytnie robi Cię w chuja albo
Nawet styl podobny i trzy cyfry w nicku![]()

![]()
jakby spał
O, wrócił korespondent wojenny z usa do SWOJEGO TEMATU.