Civil War w USA

@ninja

Powoli robimy jakieś zakłady czy pomiędzy dziećmi i dorosłymi dojdzie do jakiegoś zgonu przez te lata?

Skoro tych bójek jest olbrzymia ilość?

Tam już koleś jedną mocno przyduszał.

I jeszcze ktoś będzie mi pisał, że w USA nie ma wojny domowej.

Last edited:
Raczej młode murzynomałpy zabiją białego faceta skacząc mu po głowie, zupełnie bez powodu (czapeczka czerwona czy cos w tym stylu)
niż na odwrót.

Raczej młode murzynomałpy zabiją białego faceta skacząc mu po głowie, zupełnie bez powodu (czapeczka czerwona czy cos w tym stylu)
niż na odwrót.

Podobno ma być śledztwo czy policjanci dobrze zareagowali na protest dzieciaków z tych ostatnich filmów.

Tam facet sobie na luzie wszedł w tłum i zaczął imbe:lol:

Ciekawe czy to glina był.

Somalijczycy w Minnesocie mają nowe żądania ❗️domagają się reparacji za "traumę, której doznali w wyniku działań ICE, czyli policji do spraw nielegalnych migrantów"
✔️Ich żądania:
- Bezpłatne dotacje pieniężne dla firm imigranckich 200 tys. $
- Zatrzymać wszystkie eksmisje + dać im darmowy czynsz
- Reparacje za "uraz doznany od ICE"
- Przeprosiny rządu i przyjęcie „odpowiedzialności za represje rasowe”
- Policja‍♀️ICE powinna mieć zakaz wstępu w ich dzielnic.
- powinni otrzymać "Sprawiedliwość" dla .... "męczenników"
✔️Prokurator federalny w Minnesocie poinformował, że szacuje, że w ciągu ostatnich lat osoby i firmy związane ze somalijską społecznością w stanie Minnesota wyłudziły ponad 9 mld dol. funduszy socjalnych.
✔️Gubernator Minnesoty i były kandydat na wiceprezydenta USA ,(który startował razem z Kamalą Haris jako jej przyszły wiceprezydent) Tim Walz pod wpływem tych informacji zrezygnował z ponownego ubiegania się o urząd. Swojego czasu zasłynął z podmiany historycznej flagi Minnesoty na flagę Somalii za co został nazwany zdrajcą narodu.
✔️jakby tego było mało w Minneapolis stolicy stanu, pogłębia się chaos w związku z działaniami faktycznie bolszewickiej partii. Socjalistyczna Partia Równości wezwała pracowników i młodzież do tworzenia „komitetów szeregowych pracowników" chcą stawiać czynny opór administracji federalnej, policji i zwłaszcza policji ICE.
✔️Protesty w Minneapolis nasiliły się po strzelaninach i brutalnych atakach na agentów FBI, w których czynny udział biorą miejscowe gangi. Władze federalne i zwykli, spokojni mieszkańcy obawiają się, że „lewica” próbuje wepchnąć Minneapolis w quasi-permanentny chaos, rozruchy i w efekcie niszczenie mienia prywatnego.
✔️z drugiej strony konserwatywni mieszkańcy z prowincji w Minnesocie, często biorą sprawy we własne ręce.
@ninja

Dej małpie! Dej!

:juanlaugh:

Wchodzę se rano zobaczyć co słychać na oddziale a tu kurwa pacjent twierdzi, że w USA jest wojna domowa :mjsmile:

Nie na pełną skalę, ale jak masz

- kilkadziesiąt klipów bójek dzieci vs dorośli
- kilkadziesiąt klipów bojek zwolenników ICE vs przeciwników ICE
- klipy gdzie biją się dzieci pro ICE vs anty ICE
- zamach na Capitol i rezydencje Trumpa

To chyba nie napiszesz mi, że tam nic się obecnie nie dzieje.

Dawno czegoś takiego w USA nie widziałem. Za mojego życia raczej nigdy.

Last edited:
Back