Civil War w USA

Jakby ktoś dobrze nagrywał cały czas ,,Just momy" to pewnie wyszły by takie same brudy jak na Alexa Pritti.

Czyli jak stałeś dwa metry od policjanta bez maseczki to on mógł Cię spryskać gazem?

Rozumiesz o co mi chodzi?
Nie, bo rozporządzenie nie miało umocowania w ustawie więc mogli mnie w chuja cmoknąć. Poza tym u nas te protesty (celowo dam z gwiazdką żebyś zrozumiał) *nie są finansowane przez lewicowe fundusze i wyglądały inaczej.

Chyba że mówisz o tych opłacanych, w których rzucali farbami w kościoły, ale wtedy nasze dzielne zomo morda w kubeł.

A tu grupka debili przeszkadza służbom w wykonywaniu ich pracy.

Zupełnie nie trafiony przykład. Za bardzo w lewo kolego.
:fjedzia:

Nie wiem, choć jedno wcale nie wyklucza drugiego.

Przydałaby się jakaś porządna inwigilacja żeby się dało sprawdzić, np. jego wpisy na ten temat lub udział w protestach :lol:
Wystarczy sprawdzić nos na oryginalnym zdjęciu... Przodkowie mieli inne nazwisko, pewnie coś kończącego się na "Stein, berg Albo vitz"... :corn:

Wystarczy sprawdzić nos na oryginalnym zdjęciu... Przodkowie mieli inne nazwisko, pewnie coś kończącego się na "Stein, berg Albo vitz"... :corn:
Kierwa, @alww miałem się Ciebie pytać czy nie głupio Ci, że stoisz (temat inwigilacji) w jednym szeregu z Bastkiem, a na koniec dnia Drzewo mi taką niedźwiedzią przysługę wyświadcza? :usunto:

Kierwa, @alww miałem się Ciebie pytać czy nie głupio Ci, że stoisz (temat inwigilacji) w jednym szeregu z Bastkiem, a na koniec dnia Drzewo mi taką niedźwiedzią przysługę wyświadcza? :usunto:
Nie wiem, nie znam, nie widziałem, nie znam go, nie było mnie tam, spałem.

Ale to już byłooo :beczka:

Znikło gdzieś za naaaami.
Czyli jebany już zaczyna.
Z tamtego konta yważał, że napierdalajacy się bezdomni we frikach tak po prawdzie dostają drugą szansę i kasę. Ciekawe jak z tego konta będzie to tłumaczył, że schorowani, ledwo człapiacy ludzie mają się napierdalać ku uciesze jakiegoś pojebane go zboka.

Chodzi o nadużycie siły przez służby, lub innymi słowy użycie środków nieadekwatnych do zagrożenia.

Mało tego, agenci ICE wywołali użyciem broni w takich okolicznościach zagrożenie dla samych siebie i osób postronnych.
Nie widziałem wszystkiego, ale jeśli był tam błąd i tego przygłupa zajebali nie w obronie własnej, to mimo wszystko Co co go zajebali powinno za to odpowiedzieć.

Nie zmienia to faktu, że (jeśli) odpowiadają za to jacyś funkcjonariusze, to sama idea wyzbycia się gówna z kraju jest prawidłowa.

Nie wyobrażam sobie, żeby tak jak tam (czy Szwecja, Niemcy itd.), było u nas.
Jakieś jebane tapety chodzą po mieście, żyją z kradzieży, gwałcą, mordują.
Jeśli by i nas tak było (a obawiam się że to kwestia lat), to powinno się ich właśnie tak wypierdalać, a rachunek za to wystawić Unii (bo to nie są tanie rzeczy).
W ogóle to jest socjologicznie ciekawe
Ciekawe jest to, jak długo tu jeszcze będziesz.
Tak tak, tak tak.

Grzecznie, to stąd będziesz wypierdalał.
Za tych bezdomnych i tego co sobą tu reprezentujesz Ci nie popuszczę.

Takie patusy powinny mieć bana na internet.

Człowieku ja tu jestem w ścisłej tolce merytorycznych komentarzy. Dużo osób to o jakiej dupie maryni tu nawija.

Swoją drogą proponuję założyć prawilny temat: "Wojna Domowa" i niech sobie zwyrol sam ze sobą pisze w tym temacie.
Za chuja mi ten temat nie przeszkadza, nawet to jego spamowanie, ale wkurwiają mnie te jego próby wpierdalania w tematy o żelkach, patusach i przede wszystkim próby przekonania normalnych ludzi, że fajnie, żeby bezdomni walczyli.

Swoją drogą proponuję założyć prawilny temat: "Wojna Domowa" i niech sobie zwyrol sam ze sobą pisze w tym temacie.
Za chuja mi ten temat nie przeszkadza, nawet to jego spamowanie, ale wkurwiają mnie te jego próby wpierdalania w tematy o żelkach, patusach i przede wszystkim próby przekonania normalnych ludzi, że fajnie, żeby bezdomni walczyli.

Ty masz jakieś zwidy, bo ja tu nie pisze o żadnych freak fightach i bezdomnych.

Na powtórkach z ciepłego fotela to można sobie gdybać i wyciągać wnioski o użyciu nieadekwatnych środków do sytuacji. Normalną reakcją czlowieka tam na zatrzymanie powinny być ręce w górę i ani ruchu, a nie szarpać się z psami mając klamkę w kieszeni :fjedzia:

Ale z nagrań nic takiego nie wynika.

Powalili w kilku chłopa na ziemię, przydusili i zastrzelili jak był na czworakach.

Nie, bo rozporządzenie nie miało umocowania w ustawie więc mogli mnie w chuja cmoknąć. Poza tym u nas te protesty (celowo dam z gwiazdką żebyś zrozumiał) *nie są finansowane przez lewicowe fundusze i wyglądały inaczej.

Chyba że mówisz o tych opłacanych, w których rzucali farbami w kościoły, ale wtedy nasze dzielne zomo morda w kubeł.

A tu grupka debili przeszkadza służbom w wykonywaniu ich pracy.

Zupełnie nie trafiony przykład. Za bardzo w lewo kolego.

Może Pretti właśnie się pytał czy działają na podstawie ustawy czy rozporządzenia.

:mamed:

Jak już dałem ten nieszczęsny przykład to jeszcze nadmienię że patrząc w ten sposób to protesty antycovidowe przeszkadzały służbom i funkcjonariuszom w ich pracy.

Nie widziałem wszystkiego, ale jeśli był tam błąd i tego przygłupa zajebali nie w obronie własnej, to mimo wszystko Co co go zajebali powinno za to odpowiedzieć.

Nie zmienia to faktu, że (jeśli) odpowiadają za to jacyś funkcjonariusze, to sama idea wyzbycia się gówna z kraju jest prawidłowa.

Nie wyobrażam sobie, żeby tak jak tam (czy Szwecja, Niemcy itd.), było u nas.
Jakieś jebane tapety chodzą po mieście, żyją z kradzieży, gwałcą, mordują.
Jeśli by i nas tak było (a obawiam się że to kwestia lat), to powinno się ich właśnie tak wypierdalać, a rachunek za to wystawić Unii (bo to nie są tanie rzeczy).

Ale przecież nikt tutaj chyba nie neguje że Amerykanie mają prawo pozbyć się nielegalnych imigrantów a szczególnie tych wszystkich latynoskich gangsterów wszelkiej maści.

Ja tu tylko widzę kompletny chaos, służby emigracyjne spełniają rolę służb prewencji do czego jak widać kompletnie nie są przygotowane i wszelkie usprawiedliwianie wyglada jak słynne:

„Czy w ZSRR panuje cenzura?”
„A u was w Ameryce Murzynów biją!”

:lol:

Ale z nagrań nic takiego nie wynika.

Powalili w kilku chłopa na ziemię, przydusili i zastrzelili jak był na czworakach.

Może Pretti właśnie się pytał czy działają na podstawie ustawy czy rozporządzenia.

:mamed:

Jak już dałem ten nieszczęsny przykład to jeszcze nadmienię że patrząc w ten sposób to protesty antycovidowe przeszkadzały służbom i funkcjonariuszom w ich pracy.

Ale przecież nikt tutaj chyba nie neguje że Amerykanie mają prawo pozbyć się nielegalnych imigrantów a szczególnie tych wszystkich latynoskich gangsterów wszelkiej maści.

Ja tu tylko widzę kompletny chaos, służby emigracyjne spełniają rolę służb prewencji do czego jak widać kompletnie nie są przygotowane i wszelkie usprawiedliwianie wyglada jak słynne:

„Czy w ZSRR panuje cenzura?”
„A u was w Ameryce Murzynów biją!”

:lol:
Nie no chłopie… te służby wiedzą co robić tylko tym debilom zostały podane wytyczne z dupy jak przeszkadzasz im w pracy, gdyby to było oddolne to żadne grupy typu Antifa nie brałyby w tym udziału tak namiętnie.
Porównujesz namierzanie i wypierdalanie z kraju gwalcicieli i morderców do tego, że u nas zakazali wchodzenia do lasów i chodzenia bez maski po ulicy? No proszę Cię…

Nie no chłopie… te służby wiedzą co robić tylko tym debilom zostały podane wytyczne z dupy jak przeszkadzasz im w pracy, gdyby to było oddolne to żadne grupy typu Antifa nie brałyby w tym udziału tak namiętnie.

Nie wiem kto i co inspiruje ale wiem że ICE to Urząd do Spraw Emigracji i Egzekwowania Cel a nie służby prewencji a w tej chwili (a właściwie do niedawna bo administracja Trumpa właśnie zmienia sposób działania ICE w Minnesocie)
pełni rolę służb prewencji pacyfikującej protestujących.

Porównujesz namierzanie i wypierdalanie z kraju gwalcicieli i morderców do tego, że u nas zakazali wchodzenia do lasów i chodzenia bez maski po ulicy? No proszę Cię…

Nie,
porównuje nadużywanie władzy i blokowanie protestów wszelkiej maści nieadekwatnymi środkami - dałem przykład pierwszy z brzegu.

@Mmayhem tak z ciekawości byleś kiedyś w stanach? bo np. w 2007 istniało ghetto w jersey city, gdzie biały czlowiek nie mógł przejść.

W NJ akurat nie byłem ale takie ghetta są w każdym większym mieście.

:fjedzia:

Back