Civil War w USA

Podobno miał to przy sobie i dlatego go zabili.

1769278058567.jpeg

Shit here go again

Autorka napisała później niżej, że się pomyliła i miał 37 lat.

Ten konflikt społeczno ideologiczny będzie perpetum mobile, będą gineli ludzie dalej i nie będzie to nic nowego.
W kraju gdzie jest powszechny dostęp do broni, gdzie lewica radykalizuje się coraz bardziej, a protesty i rozruchy/rozłam tylko nasili skalę oporu z obydwu stron.

*Zawodnik wrzuciłeś twitta Arnolda z 2017..... Że to wróg Trumpa xD ?? Po czym wykasowałeś wpis :DC:
Startował na gubernatora z listy republikan. A po za tym jest słynny viral jak w jakiejś ichniej śniadaniówce krytykuje nielegalsów i popiera ICE.
Polecam zrobić czasem lepsze info, niż robić masowe wrzutki bez znajomości tematu :deniro:

Ten konflikt społeczno ideologiczny będzie perpetum mobile, będą gineli ludzie dalej i nie będzie to nic nowego.
W kraju gdzie jest powszechny dostęp do broni, gdzie lewica radykalizuje się coraz bardziej, a protesty i rozruchy/rozłam tylko nasili skalę oporu z obydwu stron.

Co ty morda to konflikt na 4 dni :jjsmile:

Jestem ciekawy fali komentarzy po tej śmierci.

W USA są dobrzy w radykalizacje. Nic tylko brać popcorn i czekać na reakcję 2 stron.

Na lewej stronie już narracja, że nawet jeśli miał broń to nie miał zamiaru jej użyć i jest to morderstwo z zimną krwią.

i znowu lewacki kretyn grał kowboja

G_ctc2oXMAM8Xh7

edit: chociaż z tego zdjęcia chuja widać, ciekawe czy coś wyjdzie, tam jakaś baba w czerwonym kręciła z drugiej strony, ciekawe czy się video pojawi

Przecież wiadomo, że cała gra idzie o Trumpa, a ICE będzie łodzią która będzie się cały czas kołysać na boki aby nie było spokojnie. Dlatego właśnie tak się smialem jak ktoś to porównywał do Georga Floyda i pisał o jakiś 4 dniach.

Do końca kadencji tak to będzie wyglądać.

Back