Civil War w USA

No lewactwo skakało ze szczęścia jak murzyni lali czasami na śmierć białych ludzi na marszach blm, pewnie już zapomniałeś? Bo główny ściek o tym skrzętnie nie przypomina co dwa dni.
Skakali też ze szczęścia i układali piosenki jak zamordowano tę ukrainkę czy kirka.
Ale mi nie chodzi o to czy więcej lewaków bije prawaków czy na odwrót, ani kto jest bardziej winien. Policja powinna być bezstronna. Tak samo jak ludziom z prawej strony podoba się, że teraz ICE wchodzi do domów, tak samo lewaków cieszyło, jak niezaszczepieni byli szykanowani na każdym kroku. Komedia.

Zresztą ktoś tam na górze pytał czy w kapitolu też powinna być rzeź i chyba odpowiedzi się nie doczekał, to może z lokalnego podwórka. Igor z Wrocławia mógł nie stawiać oporu ?

No lewactwo skakało ze szczęścia jak murzyni lali czasami na śmierć białych ludzi na marszach blm, pewnie już zapomniałeś? Bo główny ściek o tym skrzętnie nie przypomina co dwa dni.
Skakali też ze szczęścia i układali piosenki jak zamordowano tę ukrainkę czy kirka.

Ale czemu taki nerwowy wpis. On tu raczej obwinia 2 strony.

O co chodzi z piosenkami po śmierci Ukrainki? Kto je śpiewał?

Ale mi nie chodzi o to czy więcej lewaków bije prawaków czy na odwrót, ani kto jest bardziej winien. Policja powinna być bezstronna, tak samo jak ludziom z prawej strony podoba się, że teraz ICE wchodzi do domów, tak samo lewaków cieszyło, jak niezaszczepieni byli szykanowani na każdym kroku. Komedia.

Zresztą ktoś tam na górze pytał czy w kapitolu też powinna być rzeź i chyba odpowiedzi się nie doczekał, to może z lokalnego podwórka. Igor z Wrocławia mógł nie stawiać oporu ?
Rozumiem Twój tok myślenia i podzielam go w jakiejś części, ale
ICE to nie policja i wchodzi do domu wyłapywać przypominam, bo chyba dziwnie gdzieś ten fakt umyka:
nielegalnych somalijczyków z naciskiem na tych co popełnili już jakieś przestępstwo w usa. Przypominam, że był to jeden z postulatów Trumpa w trakcie wyborów i ludzie za tym głosowali.

Jak mają ich inaczej wyłapać?
Zaprosić na komisariat?

Last edited:
Zaprosić na komisariat?
Na początku chcieli ich normalnie wsadzić w samolot i dać na dodatek kieszonkowe za które w somalii kupiliby pół wioski, ale oni woleli inaczej :fjedzia:

No to mają xD

Była zrzutka na tego mordercę?

:benny::whodefuk:
Co taki zdziwiony. Lewej stronie więcej można, zapomniałeś już?
Głośno o tym było, później na wniosek rządu zawieszono, ale tak, była zrzutka na opiekę prawną i kieszonkowe dla tego podludzia.

Co taki zdziwiony. Lewej stronie więcej można, zapomniałeś już?
Głośno o tym było, później na wniosek rządu zawieszono, ale tak, była zrzutka na opiekę prawną i kieszonkowe dla tego podludzia.

Szczerze to ja tej sprawy zbytnio nie śledziłem wtedy, bo była dla mnie jednoznaczna. Facet zabił kobietę i tyle. Odpuściłem temat. Śledzę konfliktowe sprawy.

@maniak19884

Tu jak jesteś semytrystą to dostaniesz po dupie. Musisz się ustawić jako lewak lub prawak :beczka:

Choroba XXI wieku-nie ma środka. Wszystko musi być czarne lub białe.

Przez to dla mnie obecny świat jes nudny, bo nic nie drąży, nie zadaje pytań.

A czy on próbował rozjechać furą funkcjonariusza? Co to za porównanie kurwa...
Z tego co pamiętam, to był agresywny i nawciągany jakąś krajówką podczas zatrzymania. Myślę, że więcej w nim było chęci zrobienia drugiej osobie krzywdy niż w tej kobiecie. Śmieszne w ogóle jest to pisanie "próbował rozjechać furą funkcjonariusza" tak jakby ona była jak jakiś Mohammet co próbuje rozjechać ludzi na markecie świątecznym.I to analizowanie, że w 0.01 sekundy koła miała skręcone w jego strone :beczka:

Rozumiem Twój tok myślenia i podzielam go w jakiejś części, ale
ICE to nie policja i wchodzi do domu wyłapywać przypominam, bo chyba dziwnie gdzieś ten fakt umyka:
nielegalnych somalijczyków z naciskiem na tych co popełnili już jakieś przestępstwo w usa. Przypominam, że był to jeden z postulatów Trumpa w trakcie wyborów i ludzie za tym głosowali.

Zaprosić na komisariat?
Mi nie do końca chodzi o tą konkretną formacje. Raczej o to, że jak będziemy tolerować to, że służby pozwalają sobie na coraz więcej (bo dojebali komuś kogo nie lubię) to powoli będą dokręcać śrubę i wszystkich nas dymać

tego co pamiętam, to był agresywny i nawciągany jakąś krajówką podczas zatrzymania. Myślę, że więcej w nim było chęci zrobienia drugiej osobie krzywdy niż w tej kobiecie
No nie wiem, jednak myślę że większą krzywdę zrobi baba w ciężkim pojeździe mechanicznym niż ćpunek pod kontrolą 6 policjantów.

To co ona chciała i jak miała koła nie ma najmniejszego znaczenia, w momencie jak dostała polecenie to powinna je wykonać wiedząc że to nie są żarty, a ona co zrobiła, wcisnęła gaz do dechy, i ty będziesz gadał że ona nie chciała nikogo rozjechać kolego?

Raczej o to, że jak będziemy tolerować to, że służby pozwalają sobie na coraz więcej (bo dojebali komuś kogo nie lubię) to powoli będą dokręcać śrubę i wszystkich nas dymać
Ale co mamy robić, mamy ich krytykować mimo tego że oni zachowali się zgodnie z procedurami a to ona jest winna swojej śmierci?

Przecież to nie była akcja że sobie kobieta szła ulicą i dostała serie z policyjnego gnata tylko sprowadziła na agentów bezpośrednie zagrożenie życia i zdrowia, co poskutkowało otworzeniem ognia w jej kierunku, to tylko tyle i aż tyle. Taki szczegolik drobny.

PS: no i w sumie, koło chuja jednak mi lata to na co pozwalają lub nie, sobie amerykańskie służby, co to wnosi do mojego życia, do żucia mojej rodziny, nas wszystkich jako Polaków?

Co mamy zrobić, jechać do usa na protesty przeciw ice?:travolta:

Przykład Renee Good vs ICE jest dobrym przykładem.

Każdy tylko hurr durr- niewinna, niewinny

A na YT chłodni zadają pytania

- błędem agenta ICE było stać przed maską samochodu Rene Good

- czy chciała go potrącić czy nie

I od razu dyskusja jest 15 razy ciekawsza.

Mi nie do końca chodzi o tą konkretną formacje. Raczej o to, że jak będziemy tolerować to, że służby pozwalają sobie na coraz więcej (bo dojebali komuś kogo nie lubię) to powoli będą dokręcać śrubę i wszystkich nas dymać
W idealnym świecie napisałbym, masz 100% racji ale żyjemy w takim świecie w jakim żyjemy,

gdzie od lat marskizm kulturowy, lewicowe uniwersytety i wcześniejszy rząd skrzętnie dążyły do poniżania i w sumie unicestwienia białej rasy,
bo czymże innym jest namawianie do aborcji ale tylko białych kobiet,
wywoływanie poczucia wstydu z posiadania dzieci, ale tylko białych dzieci,
wpuszczanie masowo imigrantów ale głównie o ciemnym kolorze skóry i religii niechrześcijańskiej.
Przesuwanie okna overtona dla poniżania białego człowieka.

Więc nie popieram pospolitego ruszenia na pomoc somalijskim dzikusom czy bitym lewakom, raz, że tego nie docenią, co świetnie przedstawia ta murzynka:

to,

:beczka:
i już wszystkie współczujące chusteczki możecie się rozejść

dwa to tylko przyspieszy proces marginalizacji białego człowieka. To pasożytnictwo lewactwa żyjącego z fundacji pozarządowych sorosa i murzynów na garbie białego pracującego człowieka muszą się w końcu skończyć.

PS: no i w sumie, koło chuja jednak mi lata to na co lub nie, sobie amerykańskie służby, co to wnosi do mojego życia, do żucia mojej rodziny, nas wszystkich jako Polaków?
Co mamy zrobić, jechać do usa na protesty przeciw ice?:travolta:

Uwaga wielkie odkrycie Ameryki. Na jakikolwiek temat, który się wypowiadasz film, Sport , PIS czy PO nie masz najmniejszego wpływu oprócz postu w czeluściach internetu, a główni zainteresowani nawet nigdy Cię nie poznają.

Uwaga wielkie odkrycie Ameryki. Na jakikolwiek temat, który się wypowiadasz film, Sport , PIS czy PO nie masz najmniejszego wpływu oprócz postu w czeluściach internetu, a główni zainteresowani nawet nigdy Cię nie poznają.
No więc właśnie, dlatego kudemą? Czemu tak tych lewaków i ice przeżywasz?

@Siedem

Fora piłkarskie są największe w Polsce. Po meczach nawet potrafią mieć 1500-2000 komentarzy. Wielu nawet nigdy nie było w Londynie lub Madrycie.
Dlaczego, bo to zwykłe fora do wyrażania opinii, że ja takie rzeczy muszę opisywać.

:jjsmile:

Z tego co pamiętam, to był agresywny i nawciągany jakąś krajówką podczas zatrzymania. Myślę, że więcej w nim było chęci zrobienia drugiej osobie krzywdy niż w tej kobiecie. Śmieszne w ogóle jest to pisanie "próbował rozjechać furą funkcjonariusza" tak jakby ona była jak jakiś Mohammet co próbuje rozjechać ludzi na markecie świątecznym.I to analizowanie, że w 0.01 sekundy koła miała skręcone w jego strone :beczka:

Tej gościu bo z tego co ja pamiętam, to przyjebali się do tego Igora bo go z kimś pomylili to raz, dwa on zmarł dlatego, że go kurwa paralizatorem dla zabawy razili i bili jak leżał skuty na ziemi już na komendzie to co ty z czym porównujesz ?
Następne porównanie jak z Jankiem Wiśniewskim…

G-pKsQ-bQAAl37-

:śmiech:

@Siedem

Choć trzeba przyznać, że era X dużo zmieniła i jak ktoś ma zasięgi nawet anonimowy to może zamieszkać jeśli ma jakieś ciekawe informacje, a nawet jak walnie fake newsa.

Na forach i Youtube bez zasiegu to nie przejdzie, ale X łatwo być wpływowym mając już tylko 1000 obserwujących.

Może być damage control ;)
Może być ale z taką podkładką na papierze to mogą im obciągnąć a nie jakieś protesty organizować.

Dziwne bo uderzenie nie było jakieś niewiadomo jakie żeby powstał krwotok wewnętrzny, no ale .... ;)

Back