Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Big mommy 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Big mommy 3
Ale mi nie chodzi o to czy więcej lewaków bije prawaków czy na odwrót, ani kto jest bardziej winien. Policja powinna być bezstronna. Tak samo jak ludziom z prawej strony podoba się, że teraz ICE wchodzi do domów, tak samo lewaków cieszyło, jak niezaszczepieni byli szykanowani na każdym kroku. Komedia.No lewactwo skakało ze szczęścia jak murzyni lali czasami na śmierć białych ludzi na marszach blm, pewnie już zapomniałeś? Bo główny ściek o tym skrzętnie nie przypomina co dwa dni.
Skakali też ze szczęścia i układali piosenki jak zamordowano tę ukrainkę czy kirka.
A czy on próbował rozjechać furą funkcjonariusza? Co to za porównanie kurwa...Igor z Wrocławia mógł nie stawiać oporu
No lewactwo skakało ze szczęścia jak murzyni lali czasami na śmierć białych ludzi na marszach blm, pewnie już zapomniałeś? Bo główny ściek o tym skrzętnie nie przypomina co dwa dni.
Skakali też ze szczęścia i układali piosenki jak zamordowano tę ukrainkę czy kirka.
Rozumiem Twój tok myślenia i podzielam go w jakiejś części, aleAle mi nie chodzi o to czy więcej lewaków bije prawaków czy na odwrót, ani kto jest bardziej winien. Policja powinna być bezstronna, tak samo jak ludziom z prawej strony podoba się, że teraz ICE wchodzi do domów, tak samo lewaków cieszyło, jak niezaszczepieni byli szykanowani na każdym kroku. Komedia.
Zresztą ktoś tam na górze pytał czy w kapitolu też powinna być rzeź i chyba odpowiedzi się nie doczekał, to może z lokalnego podwórka. Igor z Wrocławia mógł nie stawiać oporu ?
bambusy robiąc zrzutkę na tego mordercę, widzę dużo umyka jak główny ściek nie pokazuje takich kwiatkówAle czemu taki nerwowy wpis. On tu raczej obwinia 2 strony.
O co chodzi z piosenkami po śmierci Ukrainki? Kto je śpiewał?
Na początku chcieli ich normalnie wsadzić w samolot i dać na dodatek kieszonkowe za które w somalii kupiliby pół wioski, ale oni woleli inaczejJak mają ich inaczej wyłapać?
Zaprosić na komisariat?
bambusy robiąc zrzutkę na tego mordercę, widzę dużo umyka jak główny ściek nie pokazuje takich kwiatków

A co, Julki nie kwiczą i ominęły cię te informacje? ;)Była zrzutka na tego mordercę?
Masz jakieś posty o piosenkach?
Co taki zdziwiony. Lewej stronie więcej można, zapomniałeś już?Była zrzutka na tego mordercę?
![]()
Co taki zdziwiony. Lewej stronie więcej można, zapomniałeś już?
Głośno o tym było, później na wniosek rządu zawieszono, ale tak, była zrzutka na opiekę prawną i kieszonkowe dla tego podludzia.

Z tego co pamiętam, to był agresywny i nawciągany jakąś krajówką podczas zatrzymania. Myślę, że więcej w nim było chęci zrobienia drugiej osobie krzywdy niż w tej kobiecie. Śmieszne w ogóle jest to pisanie "próbował rozjechać furą funkcjonariusza" tak jakby ona była jak jakiś Mohammet co próbuje rozjechać ludzi na markecie świątecznym.I to analizowanie, że w 0.01 sekundy koła miała skręcone w jego stroneA czy on próbował rozjechać furą funkcjonariusza? Co to za porównanie kurwa...

Mi nie do końca chodzi o tą konkretną formacje. Raczej o to, że jak będziemy tolerować to, że służby pozwalają sobie na coraz więcej (bo dojebali komuś kogo nie lubię) to powoli będą dokręcać śrubę i wszystkich nas dymaćRozumiem Twój tok myślenia i podzielam go w jakiejś części, ale
ICE to nie policja i wchodzi do domu wyłapywać przypominam, bo chyba dziwnie gdzieś ten fakt umyka:
nielegalnych somalijczyków z naciskiem na tych co popełnili już jakieś przestępstwo w usa. Przypominam, że był to jeden z postulatów Trumpa w trakcie wyborów i ludzie za tym głosowali.
Jak mają ich inaczej wyłapać?
Zaprosić na komisariat?
No nie wiem, jednak myślę że większą krzywdę zrobi baba w ciężkim pojeździe mechanicznym niż ćpunek pod kontrolą 6 policjantów.tego co pamiętam, to był agresywny i nawciągany jakąś krajówką podczas zatrzymania. Myślę, że więcej w nim było chęci zrobienia drugiej osobie krzywdy niż w tej kobiecie
Ale co mamy robić, mamy ich krytykować mimo tego że oni zachowali się zgodnie z procedurami a to ona jest winna swojej śmierci?Raczej o to, że jak będziemy tolerować to, że służby pozwalają sobie na coraz więcej (bo dojebali komuś kogo nie lubię) to powoli będą dokręcać śrubę i wszystkich nas dymać

W idealnym świecie napisałbym, masz 100% racji ale żyjemy w takim świecie w jakim żyjemy,Mi nie do końca chodzi o tą konkretną formacje. Raczej o to, że jak będziemy tolerować to, że służby pozwalają sobie na coraz więcej (bo dojebali komuś kogo nie lubię) to powoli będą dokręcać śrubę i wszystkich nas dymać
to,
i już wszystkie współczujące chusteczki możecie się rozejść
PS: no i w sumie, koło chuja jednak mi lata to na co lub nie, sobie amerykańskie służby, co to wnosi do mojego życia, do żucia mojej rodziny, nas wszystkich jako Polaków?
Co mamy zrobić, jechać do usa na protesty przeciw ice?![]()
No więc właśnie, dlatego kudemą? Czemu tak tych lewaków i ice przeżywasz?Uwaga wielkie odkrycie Ameryki. Na jakikolwiek temat, który się wypowiadasz film, Sport , PIS czy PO nie masz najmniejszego wpływu oprócz postu w czeluściach internetu, a główni zainteresowani nawet nigdy Cię nie poznają.
No więc właśnie, dlatego kudemą? Czemu tak tych lewaków i ice przeżywasz?
Tej gościu bo z tego co ja pamiętam, to przyjebali się do tego Igora bo go z kimś pomylili to raz, dwa on zmarł dlatego, że go kurwa paralizatorem dla zabawy razili i bili jak leżał skuty na ziemi już na komendzie to co ty z czym porównujesz ?Z tego co pamiętam, to był agresywny i nawciągany jakąś krajówką podczas zatrzymania. Myślę, że więcej w nim było chęci zrobienia drugiej osobie krzywdy niż w tej kobiecie. Śmieszne w ogóle jest to pisanie "próbował rozjechać furą funkcjonariusza" tak jakby ona była jak jakiś Mohammet co próbuje rozjechać ludzi na markecie świątecznym.I to analizowanie, że w 0.01 sekundy koła miała skręcone w jego strone
Mi nie do końca chodzi o tą konkretną formacje. Raczej o to, że jak będziemy tolerować to, że służby pozwalają sobie na coraz więcej (bo dojebali komuś kogo nie lubię) to powoli będą dokręcać śrubę i wszystkich nas dymać
Może być ale z taką podkładką na papierze to mogą im obciągnąć a nie jakieś protesty organizować.Może być damage control ;)
Zmieniłem trochę zdanie o lewakach po tym wpisie....a lewacy rzucają się pod koła?