@Siedem
Nie doceniacie USA, ja Wam mówię, że tam jeszcze będzie grubo. Wiadomym jest, że nie podam dokładnego terminu. Lewa strona dostała zbyt dużego świra na punkcie ICE, aby to miało cichy happy end.
Widziałeś dzisiejsze nagranie Foxa? Czarni już taranują wozy ICE.
A jaki był kurwa świr po śmierci ćpuna Floyda? W całym kraju mieli awantury i murzyni okradali sklepy z pomocą białych idiotów którzy ich wspierali.
Niech sobie taranują, dupa im się pali to sięgają po nieprzemyślane skrajnie głupie metody.
Co z tego że lewa strona dostała świra? A kogo to obchodzi? Napewno nie tę legalnie działającą formacje zwaną ICE.
Teoretycznie gdyby lewej stronie przestało się nagle podobać fbi to swoimi krzykami na ulicy i rzucaniem się pod koła agentom sprawiliby że ta formacja zostanie rozwiązana?
Ty mówisz że mu niedoceniamy? My właśnie doceniamy bo wiemy że do niczego takiego nie dojdzie a jakakolwiek próba konfrontacji skończy się brutalnie na niekorzyść lewarów, ja właśnie zauważyłem że to TY za bardzo przeceniasz głos skrajnej grupy idiotów której liczebność to jakieś 2% całej światowej populacji kurwa.
Zresztą zobaczysz, za dwa tygodnie nikt nie będzie o tym gadał a ty będziesz wrzucał dalej jakieś posty, tylko że tam już nie będzie po 1k serduszek tylko po 15, to właśnie tacy ludzie jak ty tworzą zamieszanie, a najlepsze jest to że jak już stanie się tak jak napisałem to ty magicznie zapomnisz o swoich proroctwach wojny domowej i nawet nie wspomnisz o tym że pisałeś bzdury w tym temacie.
No i zrozum jeszcze jedno, my mamy na nich wyjebane, mamy wbite w usa a to co się dzieje w ich kraju z lewakami czy innymi murzynami kompletnie nas nie interesuje, niech sobie robią co chcą, to i tak nie będzie miało żadnego wpływu na Polskie państwo i nas obywateli.
Lewaki chcą kolorować świat na swoją modłę, dziwnym trafem robią to w miejscach w których wygodnie im się żyje, dlaczego nie pojadą do jakiegoś islamskiego kraju czy do Afryki/Azji gdzie naprawdę są łamane prawa człowieka a zwłaszcza kobiet? A no dlatego że z takiej wyprawy by wrócili bez głowy, ale w internecie będą płakać jakie to multikulti jest wspaniałe.
Przyzwolenie na fanaberie lewaków już dawno się skończyło, tylko u nas się leszcze policyjne pierdolą z aktywistami jak z jajkiem, nie mając problemu by tydzień później spałować jakiegoś dziadka na proteście rolników.
Kurwa zresztą na chuj ja tyle pisze jak ty i tak nic z tego nie zrozumiesz bo do ciebie nic nie dociera, masz klapki na oczach jak te niebieskie Julki, wyłącz tego Twittera bo ci strasznie ryje głowę.