Civil War w USA

no tak, bo po to są służby w USA żeby każde swoje działanie analizować pod kątem tego, czy nie wywołają zamieszek spłakanych Karen w niebieskich włosach z psami rasy genderfluid.
Grzegorza Flojda też powinni puścić, no bo przecież potem ciemnoskórzy będą plądrować sklepy.

Prawda - dlatego powinno się ich szkolić. Tylko właśnie nawiązujesz do tego o czym ja piszę - policja jest niekonsekwentna. Dlaczego nie rozgonią protestów antyimigracyjnych, na których dzieją się dantejskie sceny i dlaczego pozwalali podludziom palić sklepy przy protestach BLM? Przecież to aż się prosiło o wzięcie popcornu do ręki i obserwowanie jak zbierają na łeb.

Swoją drogą - to ja się nie spodziewałem, że tak wielkie emocje wywoła fakt, że ktoś może mieć opinię - nie to, że przeciwną - ale różniącą się jedynie w może 10% od dominującej narracji :werdum: .

Cohones, bloody hell :beczka:.

No tak średnio bym powiedział. Jej samej nie jest mi żal wcale i pisałem też o tym wcześniej, że bardzo chętnie bym ją widział zglebowaną ze śladami po kilku kuksańcach od funkcjonariuszy.
Baba ściągała do kraju somalijczyków - małpy z dwucyfrowym IQ, które zabijanie i gwałcenie mają wpisane w DNA. Świadomie narażała zdrowie i życie swoich rodaków mając z tego profity.

Dobrze, że została odjebana - może następni idioci się zastanowią trzy razy czy chcą coś takiego zrobić.

No i porównanie do protestów nietrafione skoro chciała chłopa przejechać.

Ameryka jest teraz bardzo podzielona. Ja nie ukrywam, że osobiście stoję po prawej stronie, chociaż teraz w Ameryce „lewactwo” stalo się tak skrajne (tak skręciło w lewo) , że nagle wielu obywateli znalazło się po prawej stronie. Dodając do tego TDS (Trump derangement syndrome), który faktycznie zainfekował jakiś 1/3 tutejszego społeczeństwa. Trzeba tutaj być, aby zobaczyć skalę tego zjawiska ( gdyby Trump był złośliwy to powinien publicznie promować tlen, byście byli zdziwieni ile osób by się tutaj podusiło).
Powracając teraz do tej dyskusji, tutejsze media głównego nurtu są w większości lewicowe i ich pierwsza narracja tej historii była „młoda matka jadąca do swych dzieci, zatrzymana i zastrzelona przez gestapowców Trumpa” i taka narracja dominuje w dużej części społeczeństwa.
Przed wczoraj rozmawiałem z facetem, który wydał się bardzo na poziomie, ale jak rozmowa zeszła na ten temat, jego interpretacja była dosłownie taka. Według niego policjant strzelający , to ten z boku samochodu (on widział nagranie i według niego nie było policjanta z przodu samochodu).
Tak to mniej więcej wygląda tutaj.

Prawda - dlatego powinno się ich szkolić. Tylko właśnie nawiązujesz do tego o czym ja piszę - policja jest niekonsekwentna. Dlaczego nie rozgonią protestów antyimigracyjnych, na których dzieją się dantejskie sceny i dlaczego pozwalali podludziom palić sklepy przy protestach BLM? Przecież to aż się prosiło o wzięcie popcornu do ręki i obserwowanie jak zbierają na łeb.

Swoją drogą - to ja się nie spodziewałem, że tak wielkie emocje wywoła fakt, że ktoś może mieć opinię - nie to, że przeciwną - ale różniącą się jedynie w może 10% od dominującej narracji :werdum: .

Cohones, bloody hell :beczka:.
jakby nie porównania do zabicia pracowników stoczni, to nawet bym nie rozpoczął tematu.
Przecież była Gwardia Narodowa wysłana przy zamieszkach po śmierci Grzegorza.

Powracając teraz do tej dyskusji, tutejsze media głównego nurtu są w większości lewicowe i ich pierwsza narracja tej historii była „młoda matka jadąca do swych dzieci, zatrzymana i zastrzelona przez gestapowców Trumpa” i taka narracja dominuje w dużej części społeczeństwa.
Przed wczoraj rozmawiałem z facetem, który wydał się bardzo na poziomie, ale jak rozmowa zeszła na ten temat, jego interpretacja była dosłownie taka. Według niego policjant strzelający , to ten z boku samochodu (on widział nagranie i według niego nie było policjanta z przodu samochodu).
Tak to mniej więcej wygląda tutaj.

No i ja o tym dokładnie mówię. Abstrahując już nawet od tematu czy funkcjonariusz był w prawie czy nie, to mamy tutaj po prostu ogromne pole do pożywki dla lewej strony. Dlatego właśnie MOIM zdaniem - można było tę interwencję przeprowadzić inaczej. Każdy taki "ofiarny baran" raczej sprawie przeszkadza, niż pomaga.

OSOBIŚCIE uważam, że takie obrazki jak poniżej, jednak bardziej się przydają :beczka:.

importedImage170960_header.jpg

jakby nie porównania do zabicia pracowników stoczni, to nawet bym nie rozpoczął tematu.

Tutaj chciałem po prostu pokazać, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Zobacz właśnie, że teraz dla dużej grupy zindoktrynowanych lewicowców to ona jest bohaterem godnym czci. Jak głupio by to nie brzmiało :DC:.

Swoją drogą ze śmierci tej karynki nic nie będzie, ani wojny domowej ani nic podobnego.

Wiecie dlaczego? Bo jest biała.
Żaden murzyn, ani tym bardziej murzynka, żaden meksyk, hindus czy inne apacze nie wyjdą na ulicę w imię jakiejś białej karynki.

Szybciej popadnie w zapomnienie niż wszyscy myślą. :fjedzia:
thats-it-yes-thats-it.gif

no właśnie, skrzętnie pomijany szczegół, który robi cholerną różnicę,
inne rasy są bardziej rasistowskie ojoj
niż biała i mają to w piździe a murzyni się z tej idiotki wręcz śmieją

ICE będzie działać jeszcze 3 lata, nie ma sensu zyc czy przez Renee Good już ruszy wojna domowa. Fucking shit 3 lata gdzie na socjalach od lewicy płonie w komentarzach że to Gestapo Trumpa i są wrzucane rysunki powieszonych agentów ICE.

PS- przypominam, że w USA wystarczy 1 szary studenciak by rozstrzelać 30 osób.

Last edited:
Swoją drogą ze śmierci tej karynki nic nie będzie, ani wojny domowej ani nic podobnego.

Wiecie dlaczego? Bo jest biała.
Żaden murzyn, ani tym bardziej murzynka, żaden meksyk, hindus czy inne apacze nie wyjdą na ulicę w imię jakiejś białej karynki.

Szybciej popadnie w zapomnienie niż wszyscy myślą. :fjedzia:
Tak, to samo czytałem w tekście o ceremonii wręczenia Golden Globes. Oni tam normalnie za BLM płakali w zeszłych latach, a na tej ceremonii cisza, że białym coś się złego dzieje... Nic, nada, null. Pośmiali się z DiCapria że już skończył z ogranicznikiem prędkości u kobiet do 25ego roku życia i tyle. Koniec ceremonii:DC:

Swoją drogą - to ja się nie spodziewałem, że tak wielkie emocje wywoła fakt, że ktoś może mieć opinię - nie to, że przeciwną - ale różniącą się jedynie w może 10% od dominującej narracji
:śmiech: obrona idiotki lewackiej to nie opinia to... (Niech każdy sobie sam wstawi co tam chce)

:śmiech: obrona idiotki lewackiej to nie opinia to... (Niech każdy sobie sam wstawi co tam chce)

Pokaż mi miejsce w którym ja jej bronię, albo pochwalam jej zachowanie :fjedzia: .
Uważam, że była kretynką - miała kretyńskie poglądy i kretyńsko się zachowała. Moja jedyna "kontrowersyjna" tutaj opinia to fakt, że MOGŁA ponieść inną karę niż kulka w łeb.

Jeżeli to jest jej "obrona" to niech i tak będzie :fjedzia: .

Last edited:
Coraz słabiej... i słabiej... :awesome:

No nie bałdzo - dosłownie jeden z pierwszych moich postów w temacie. Nic się nie zmienia :nono:.

I omijasz meritum. Ja istnienie instytucji walczących z nielegalną imigracją jak najbardziej popieram - mieliśmy wiele dyskusji na ten temat już, więc moją opinię w tym temacie znasz.
Osoba, która utrudnia czynności funkcjonariuszom jak najbardziej powinna konsekwencje prawne ponieść - ale odjebanie jej na miejscu, potem chodzenie po telewizjach polityków partii z przekazem "wy możecie być następni" - no nie, to nie powinno mieć miejsca.

Pokaż mi miejsce w którym ja jej bronię, albo pochwalam jej zachowanie :fjedzia: .
Uważam, że była kretynką - miała kretyńskie poglądy i kretyńsko się zachowała. Moja jedyna "kontrowersyjna" tutaj opinia to fakt, że MOGŁA ponieść inną karę niż kulka w łeb.

Jeżeli to jest jej "obrona" to niech i tak będzie :fjedzia: .

Widocznie nie mogła, skoro była idiotką i się o to prosiła.
Szkoda to może być osób które są nieświadome tego co robią.
Utrudniała prace funkcjonariuszom, a kiedy ją chcieli zatrzymać to jest moment aby uciec.. :DC:
Sama przez swoje zachowanie doprowadziła do niebezpieczniej sytuacji która się dla niej źle skończyła.
Krzyż jej na drogę.

To jest jak męczenie i szarpanie groźnego psa który jest spokojny do czasu, a jak w końcu ugryzie to jest wielkie zdziwienie że ja przecież nic mu nie zrobiłem, jak śmiał mnie ugryźć, trzeba go uśpić.

INpyW4.gif

Uwaga zaczynają wychodzić normalni biali ludzie i już KO na śmieciach

Zaraz będzie płacz, że powinien był z nimi porozmawiać, uspokoić, kawę kupić, a nie tak uga buga się bronić, złamał prawo bo przecież uderzył drugiego człowieka, a oni tylko mieli odmienną opinię polityczną, oni tylko protestowali przykładając mu ten megafon do ucha :awesome:

Uwaga zaczynają wychodzić normalni biali ludzie i już KO na śmieciach

Zaraz będzie płacz, że powinien był z nimi porozmawiać, uspokoić, kawę kupić, a nie tak uga buga się bronić, złamał prawo bo przecież uderzył drugiego człowieka, a oni tylko mieli odmienną opinię polityczną, oni tylko protestowali przykładając mu ten megafon do ucha :awesome:
Kiedy w tej zacofanej Polsce będą takie akcje?

:childcry:

Bo bym sobie poszedł ponapierdalać lewaczków :mamed:

a teraz bomba

i kurwa cichutko!!!

Bo to mohamed odstrzelił nielewaczkę.

@Alconnoisseur co Ty na to?

:juanlaugh:

Czyli przemoc tylko wtedy jak biały odpali pukawkę wobec lewactwa?

Edit: pamiętam tę akcję, sam wrzucałem tu na forum.

Zero marszy, zero płaczu, zero krytyki rządu.

Dlatego nie ma co się zastanawiać jak coś się odbije na społeczeństwie, tylko tych ludzi trzeba napierdalać ile wlezie. Bo oni nie uszanują nic.

Zero rozmów tylko napierdalać po tych pustych łbach.

przypominam nastroje na tłiterku

G-d__DFWwAA6wL8

Last edited:

A właśnie się zdziwisz, bo zobaczyłem to na Wykopie i sam miałem wrzucać, że tak się właśnie powinno "rozmawiać" :antonio:.

Back