Civil War w USA

Najpierw nawoływał do oglądania i promowania patologicznych gal freakowych, które doprowadziły do śmierci, później nawoływał do oglądania jak jakieś mendy wykorzystują bezdomnych, a teraz nawołuje do jakiejś faszystowskiej wojny rasowej.

:matt:

To mamy też pewność że nawet nie wrócisz do tego tematu i nie przyznasz racji, kłócisz się teraz z jakichś ideologicznych pobudek i jak zwykle próbujesz jakimiś nietrafionymi przykładami bronić przegranej sprawy.

Krecik - może tego nie ogarniasz, ale my się nie kłócimy tutaj bo mamy inne poglądy na imigrację czy coś. Wszyscy zgadzamy się co do tego, że tej imigracji ma nie być, instytucje z nią walczące mają działać, tej typiary na miejscu aresztowań w ogóle nie powinno być, była idiotką że się stawiała i powinna ją spotkać za to kara.

Jedyną kością niezgody w tym temacie jest "wymiar" tej kary. Ja nie miałbym nic przeciwko temu gdyby wylądowała na kilka miesięcy w więzieniu, ale kulka to jednak przesada.

Najpierw nawoływał do oglądania i promowania patologicznych gal freakowych, które doprowadziły do śmierci, później nawoływał do oglądania jak jakieś mendy wykorzystują bezdomnych, a teraz nawołuje do jakiejś faszystowskiej wojny rasowej.

:matt:

Zmiekles w parę godzin? Dopiero co pisałeś, że za wspieranie somalijczykow należała jej się kulka w głowę?

Krecik - może tego nie ogarniasz, ale my się nie kłócimy tutaj bo mamy inne poglądy na imigrację czy coś. Wszyscy zgadzamy się co do tego, że tej imigracji ma nie być, instytucje z nią walczące mają działać, tej typiary na miejscu aresztowań w ogóle nie powinno być, była idiotką że się stawiała i powinna ją spotkać za to kara.

Jedyną kością niezgody w tym temacie jest "wymiar" tej kary. Ja nie miałbym nic przeciwko temu gdyby wylądowała na kilka miesięcy w więzieniu, ale kulka to jednak przesada.

jak subtelnie kretko potraktowany
:tysoncoffe:
między Bogiem a prawdą ja też wolałbym żeby ta kretynka dostała karę chłosty publicznej a potem do kopania rowów niż żeby ją zabili
ale co zrobisz, nic nie zrobisz jak głupia

Ale może skutek będzie odwrotny i na nowo rozkwitną plantacje bawełny uprawiane rękoma nielegalnych.

Teraz jak ich wyślą na plantację to połowa założy związki zawodowe a druga zmieni płeć i dostanie fobii przed bawełną.

Ogólnie nie ma po czym płakać. Ja jeszcze pamiętam bardzo popularne hasło z końca lat 80: "a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści". Nie powinno żadnej litości dla czerwonych. To najbardziej zbrodnicza doktryna XX wieku. Ponadto nie mieści mi się w głowie że w ogóle jest możliwe propagowanie tej ideologii. Po Drugiej Wojnie Amerykanie ostro z tym walczyli u siebie i mimo to nie zdołali wyplenić tylko chwast odrósł z niespotykaną siłą.

Ogólnie nie ma po czym płakać. Ja jeszcze pamiętam bardzo popularne hasło z końca lat 80: "a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści". Nie powinno żadnej litości dla czerwonych. To najbardziej zbrodnicza doktryna XX wieku. Ponadto nie mieści mi się w głowie że w ogóle jest możliwe propagowanie tej ideologii. Po Drugiej Wojnie Amerykanie ostro z tym walczyli u siebie i mimo to nie zdołali wyplenić tylko chwast odrósł z niespotykaną siłą.

Canal Plus i Polsat właśnie na luzie promują nazizm, więc dziś wszystko jest możliwe.

żółci się z murzynami nie będą szczypać, inna moralność, zaczną małpy fikać to odstrzelą

Tak jak od 15 lat czytam, że biali w końcu nie wytrzymają :beczka:

Ninja zazdroszczę, że ty wierzysz w te mity.

Przegraliśmy tą wojnę.

ICE, też sobie może przewalić kiedyś tym mocnym popychaniem ludzi upadających na chodniki.
Wystarczy tylko zły upadek i może być zgon.

Back