Civil War w USA

@Miskatonic

A czemu nie mają wjechać obozy. Skoro sam piszesz, że kulka w łeb za popieranie somalijskich imigrantow nie jest problem. Czym to się różni?

Jak Wy skrajni boicie się swoich poglądów to zawsze mnie śmieszy.

:DC:

@vitas

Najlepsze jest to, że ja sam mam w 4 literach atencje bo internet nigdy nie traktowałem jako kółko towarzyskie, bo tylko realny świat mnie kręci. Ja nawet nigdy na fora nie wbijam w jakieś wątki rodzinne , bo mnie nie nteresują wirtualnieludzie których nigdy nie spotkam, a tu jakieś mity, że chce aby Gypsyking czy siedem myśleli o mnie 24 H na dobę :jjsmile:

Tak przez posiadanie dzieci Goody mogą dostać kulkę w łeb.

Już zaczynają się szpagaty aby bronić wcześniejszego zdania.

Dlaczego skrajni nie mają jaj by do końca być skrajnymi. Zawsze mnie to fascynuje.
Styki Ci nagle przepaliło?
Odpowiedz mi na pytanie czy masz dzieci czy nie?

Styki Ci nagle przepaliło?

Ktoś tu nie wytrzymuje ciśnienia?

Skrajni miejcie jaja do końca w swoich poglądach! Nie róbcie 457 szpagatów, bo dzieci, bo wiewiórki.

Dajesz kulki w głowę takim jak Good to leć z tym do końca. Gdzie masz jaja.

Ktoś tu nie wytrzymuje ciśnienia?

Skrajni miejcie jaja do końca w swoich poglądach! Nie róbcie 457 szpagatów, bo dzieci, bo wiewiórki.

Dajesz kulki w głowę takim jak Good to leć z tym do końca. Gdzie masz jaja.
Ale o czym Ty pierdolisz? :korwinwhat:

Co takiego wycofuję w moich poglądach?

Odpowiadam - tak

I co wtedy napiszesz. Czekam?

Hehe

Kłamiesz. Nie masz dzieci. Nie jesteś dorosłym mężczyzną tylko gówniarzem podniecającym się uniwersum bezdomnych.

Hehe

@Miskatonic

Ech myślałem, że stać Cię na więcej i napisałeś jakąś wielką magisterkę, że w przyszłości coś tam coś tam.

Słabo. Szybko uznałeś, że wygrałem.

@Miskatonic

I już kończąc z tobą ten temat. Wiesz czemu przez ostatnie lata był tylko jeden Breivik i zrobił co zrobił, bo Wy właśnie tylko gadacie i na tym się kończy.

Dlatego możecie pisac o kulkach w łeb dla takich jak Good, a czarni i Arabowie i tak nas zaleją, bo na klawiaturze się skończy.

Fantazjami Nas nie uratujecie, a jaj nie macie na coś więcej.

Dlatego skrajni prawacy mnie śmieszą, bo z Was nie ma i tak zbytnio pożytku oprócz pisania postów w necie.

Bosak i Braun przynajmniej 40-100 k za to biorą.

:tysoncoffe:

@Miskatonic

I już kończąc z tobą ten temat. Wiesz czemu przez ostatnie lata był tylko jeden Breivik i zrobił co zrobił, bo Wy właśnie tylko gadacie i na tym się kończy.

Dlatego możecie pisac o kulkach w łeb dla takich jak Good, a czarni i Arabowie i tak nas zaleją, bo na klawiaturze się skończy.

Fantazjami Nas nie uratujecie, a jaj nie macie na coś więcej.

Dlatego skrajni prawacy mnie śmieszą, bo z Was nie ma i tak zbytnio pożytku oprócz pisania postów w necie.

Bosak i Braun przynajmniej 40-100 k za to biorą.

:tysoncoffe:
:benny:

co on pierdoli?

Strasznie Cię ruszyło.

Uwiera Cię to, że pamiętam, że ostatnio z forum uciekałeś w aferze przećpania się tego głupka z freaków i jazdy z bezdomnymi?
Pamiętasz jak to promowałeś a my Cię za to jebaliśmy aż popuściłeś i kolejny raz zniknąłeś?

Ja Cię pamiętam i Ty mnie tu nie zgadasz.
Ja wiem od kogo wy są :jjsmile:

Będę po całym forum chodził i przypominał wszystkim kim jesteś żeby wiedzieli z kim gadają.

Z gówniarzem zza klawiatury co się dotyka oglądając brudnych i pijanych bezdomnych, promuje patologiczne zachowania wśród młodzieży i kłamie przedstawiając się jako jakiś wyważony senior.

Hehe

Oj słabo widzę. Cały czas nie na temat. A ja jeszcze kończąc ten wątek napisze, że Islamistom, Arabom można wiele zarzucić, ale mają jakiś tam swój kodeks i niszczą niewiernych.

Biali doczekali się tylko 1 gościa na tym tle. Trochę niesamowite patrząc tak na chłodno jak jesteśmy bez jaj. Szczerze myslałem, że chociaż będzie jakas siatka z 5 grup przez te 15 lat, ale jak widać oddamy się łatwo bez walki. Biali nie mają jaj.

Oj słabo widzę. Cały czas nie na temat. A ja jeszcze kończąc ten wątek napisze, że Islamistom, Arabom można wiele zarzucić, ale mają jakiś tam swój kodeks i niszczą niewiernych.

Biali doczekali się tylko 1 gościa na tym tle. Trochę niesamowite patrząc tak na chłodno jak jesteśmy bez jaj. Szczerze myslałem, że chociaż będzie jakas siatka z 5 grup przez te 15 lat, ale jak widać oddamy się łatwo bez walki. Biali nie mają jaj.

Ale zabulgotało pod czaszką :juanlaugh:

To na wspomnienie o bezdomnych.

Generalnie obejrzyjcie sobie jakieś odcinki SzeryfUSA gdzie gość mówił o tym kiedy można użyć wobec kogoś broni.
Tutaj akurat zgodnie z amerykańskimi przepisami ten agent miał prawo odjebać ta typiarę. To nie jest tak jak w Polsce, że chłop kogoś dźgnie nożem, ale jak ucieka to nie można mu strzelać w plecy.
Tam liczy się to czy oddalając się z miejsca zdarzenia może stanowić zagrożenie dla kolejnych osób.
Tutaj typiara nie stosuje się do poleceń, prawie przejechała policjanta (gdyby chłop się nie odsunął to co najmniej wylądowałby w szpitalu)- dalej jest w samochodzie (który w tym momencie jest traktowany jako broń), próbuje spierdalać i nie wiadomo czy za rogiem nie zawróci i nie będzie chciała dokończyć dzieła.

co to za kolejny gówno temat od zelaznego dzbana ?

przeczytałem tutaj kilka wymian zdań i na odległość jebie chujnią jak skurwesyn :siara:

dokładnie głupia kurwa

915108-352x500.jpg

wróg cywilizacji białych ludzi takie są fakty + na bank ją zapinał jakiś kolorowy z lewego importu bo o mężu ani słowa, że cierpi
:beczka:
czyli co lewaczka rozwódka z trójką dzieci dymana przez asfaltowego somala
:baldwinwhiskey:

Last edited:
Dlatego ICE to będzie wielki czynnik wojny domowej w USA, bo jeszcze sporo ludzi zginie w tych szamotaninach. Jak to się działo w policji to wywalone, bo jednak apolityczna, a tutaj ICE jest traktowane jak bojówka Trumpa. Dlatego USA będzie na wiecznej benzynie przez lata i tylko czekanie na nowy wybuch.

Jakieś przeszłe afery, aferki - człowiek znowu nie w temacie :childcry: .

Na cohones i tak spokojnie

No z tym to już pojechałeś.
Przecież ten chłop regularnie broni czarnych "Królewek Śnieżek" i wg. niego żadnego WOKE w kulturze masowej nie ma. Twierdzi też, że czarnoskórzy są dyskryminowani przez policję bez powodu :awesome:.

No taki średni autorytet, bym powiedział.

Back