Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

:roberteyeblinking:
HBYHFkbbcAMMQqv.jpg

Helikon-Tex

Koszulka Wojskowa Polo

PROMOCJA PL WOODLAND NADAL TRWA

Promocja obejmuje produkty w kolorach PL Woodland, Black/PL Woodland, Olive Green/PL Woodland oraz PL Woodland/Olive Green. Po dodaniu ich do koszyka rabat -15% naliczy się automatycznie. Posiadacze Karty Mundurowej mogą dodatkowo skorzystać z 10% zniżki po wpisaniu kodu rabatowego. Rabaty naliczane są kolejno, dlatego nie sumują się do 25%.​

NIE ODKŁADAJ WYBORU NA PÓŹNIEJ

Promocja na produkty w kamuflażu PL Woodland trwa tylko do 28.07.2026 do godz. 7:00.​

@Evo żyjesz byku?

Na strychu znaleźli zegarek philip Watch, jakiś stary automatyczny, chowany w kwadratowej kopercie skórzanej - coś jak portfel. Mogę wrzucić foto jak trzeba będzie.

Warto szukać czy będzie to coś warte? A jak tak to po jakich stronach sprawdzać?

• Like
Reactions: Evo
@Evo żyjesz byku?

Na strychu znaleźli zegarek philip Watch, jakiś stary automatyczny, chowany w kwadratowej kopercie skórzanej - coś jak portfel. Mogę wrzucić foto jak trzeba będzie.

Warto szukać czy będzie to coś warte? A jak tak to po jakich stronach sprawdzać?
Dawaj foty!

I pytanie zasadnicze czyj to strych.

Last edited:
@Evo żyjesz byku?

Zdjęcie możesz wrzucić, ale wartość raczej bardziej sentymentalna, jak w pięknym stanie to może kilkaset euro, jeśli to coś podobnego o czym myślę ;)

View attachment 156400
Do idealnego stanu to mu trochę brakuje :beczka: Ale zegarek sam w sobie ciekawy, pierwszy raz takie coś widziałem
Na Twoim miejscu wystawiłbym to na necie za 600k zł, dodaj do tego jakiś dobry opis podkreślający dużą wartość tego zegarka i dorób jakąś historie.
Teraz lamusy są w stanie płacić duże pieniądze by chodzić w jakichś szmatach jak z lumpeksu byle by tylko napis Balenciaga był widoczny to może jakiegoś jelenia naciągniesz na to

View attachment 156400
Do idealnego stanu to mu trochę brakuje :beczka: Ale zegarek sam w sobie ciekawy, pierwszy raz takie coś widziałem

Na Twoim miejscu wystawiłbym to na necie za 600k zł, dodaj do tego jakiś dobry opis podkreślający dużą wartość tego zegarka i dorób jakąś historie.
Teraz lamusy są w stanie płacić duże pieniądze by chodzić w jakichś szmatach jak z lumpeksu byle by tylko napis Balenciaga był widoczny to może jakiegoś jelenia naciągniesz na to
Czy jedna sztuka wina rocznik: patykiem pisane bez reszty, satysfakcjonuje sprzedającego? :hi:

Panowie, spokojnie :beczka: Nie chciałem sobie tym zegarkiem życia ustawiać.

Naprawi się i zostanie jako pamiątka domu

• Like
Reactions: jut
Smiechy śmiechami, ale jakby @kofi to wrzucił na neta w Pl dorabiając jakąś historię + na eBay z fajnym opisem to chuj wie czy ktoś by tego nie kupił za +100k £
:korwinlaugh:

Back