majkelo89
UFC Middleweight
Stealalert obserwujesz?Zajebiste są te maxy. Jakieś kiedyś wciągnę. :C
Jakieś promki, ktoś coś widział?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Stealalert obserwujesz?Zajebiste są te maxy. Jakieś kiedyś wciągnę. :C
mam jedna pare i ogolnie jezeli chodzi o jakosc to tragedi, ale wersja ultraZajebiste są te maxy. Jakieś kiedyś wciągnę. :C
Zajebiste są te maxy. Jakieś kiedyś wciągnę. :C
Wcale, bo retail jest po 350 dolarów, a resell pewnie będzie się kręcić w okolicy 1000Tak z ciekawości, Wy to na trening chcecie kupić, czy po ulicy chodzić?

Ile? Za 1000 euraków to już takie cudo kupić można!!!!Wcale, bo retail jest po 350 dolarów, a resell pewnie będzie się kręcić w okolicy 1000
Oglądałeś ten film? To są samowiążące się buty jak w Powrocie do przyszłości.

Zalando :pJakie stronki polecacie z butami?mile widziane z częstymi promkami.
a co chcesz konkretnego?Jakie stronki polecacie z butami?mile widziane z częstymi promkami.
Galeria marek? Eobuwie?Dzięki....
Ma ktoś poważniejsze propozycje?![]()
Steal Alert na FB - wrzucają linki do fajnych promocji na buty do legit sklepów no i oczywiście ZalandoJakie stronki polecacie z butami?mile widziane z częstymi promkami.
polecam pepper.pl i ustawiasz sobie alert na co chcesz i jak gdzieś jest promocja to jesteś o tym informowany.Jakie stronki polecacie z butami?mile widziane z częstymi promkami.
na olx sa czesto fajne buty, ale sporo podrob, jak ktos nie ogarnia tematu to moze trafic na mineDzięki....
Ma ktoś poważniejsze propozycje?![]()
Idzie wiosna wiec jakieś lżejsze buty by się przydały. Przekrój od eleganckich -do roboty po airmaxy,balancy itd.a co chcesz konkretnego?
poczułem się trochę jak dziwoląg bo ogólnie mam 46 i chce teraz coś kupić online.Mam taki impuls -zaraz sprawdzę wasze propozycje :Dflyknit racer, ultra boost, flyknit trainer , epic reacyIdzie wiosna wiec jakieś lżejsze buty by się przydały. Przekrój od eleganckich -do roboty po airmaxy,balancy itd.
Byłem dzisiaj w sklepie i powiedzieli mi ze robią tylko do 45 rozmiarpoczułem się trochę jak dziwoląg bo ogólnie mam 46 i chce teraz coś kupić online.Mam taki impuls -zaraz sprawdzę wasze propozycje :D
https://www.moliera2.com/2/4/buty?feature_values[3][]=22&product[price_range]=Jakie stronki polecacie z butami?mile widziane z częstymi promkami.
imo wygladaja na niewygodneŚmiga ktoś w Pharelach? Wygodne? Do najnowszych nie należą, ale są bardzo piękne.

Jak coś to mają swoją aplikację na telefon.Zakupy online GUROM!
Poszły pierwsze zakupy ten steal alert zajebiste
![]()
https://www.luisaviaroma.com/en-pl/...Line=shoes&CategoryId=97&lvrid=_p_d140_gm_c97
https://www.forpro.pl/mezczyzni/obuwie/sportswear/mens-nike-air-max-90-ultra-20-ltr-shoe,p2107159626
Za pierwsze dwa z promką kupiłem za 87 euro
Dobra lecim dalej, moze teraz coś bardziej elegantszego
:
Jak trumniaki wyglądają

ceglaczkiJak trumniaki wyglądają![]()
Płeć, kolor, rozmiar?Gdzie kupię najtaniej oryginalne Nike Air Force 1?
Identyfikuje się jako Facet, Białe, 42.Płeć, kolor, rozmiar?