Charles Bronson
UFC Flyweight
Najlepiej do krat albo siatki.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najlepiej do krat albo siatki.

ile taka kurtalka z 500 czy lepiej?@aqua na żywo spoko, ziomek ma i chwali sobie, po założeniu układa się mniej więcej tak, ja zastanawiam się między 1 a 2:
![]()
![]()
@Ujebalem Dres to nie są tanie rzeczy, ale opłaca się bo w chuj wytrzymałe
Zaufaj. Ta czarna wersja na tym gościu to 100% cockblockerCzarne pasuje do wszystkiego
Przeceniona z 938zł na 750zł :)ile taka kurtalka z 500 czy lepiej?
o jezusie kochany, to bym musiał trochę puszek pozbierać i posprzedawać.Przeceniona z 938zł na 750zł :)
Albo dobrą dziesionęo jezusie kochany, to bym musiał trochę puszek pozbierać i posprzedawać.
Ja już wyrosłem z tego puchu.Polecamja coś w tym stylu szukam...
http://apt8.pl/pl/1010-carhartt-anchorage-parka.html
ale bez szału jakoś.

Jakiego znowu puchu?Ja już wyrosłem z tego puchu.Polecam![]()
Mogą być propozycje za mniej nuż 400 zł czy zbyt tanio i niegodne noszenia?ja coś w tym stylu szukam...
http://apt8.pl/pl/1010-carhartt-anchorage-parka.html
ale bez szału jakoś.
Ja kupiłem ostatnio kurtkę w lumpeksie za 30 złMogą być propozycje za mniej nuż 400 zł czy zbyt tanio i niegodne noszenia?

Uwielbiam takie łowy. Na szczęście sam nie latam po ciucholandach. Często żona daje cynk, że są jakieś rarytasy typu koszula ysl button down za 2 zł albo kaszmirowy sweter zegny za 5tkę.Ja kupiłem ostatnio kurtkę w lumpeksie za 30 zł![]()
Mam Snowboardowe :DKtoś tutaj się zna na butach Salomon?
Do biegania potrzebujesz? Speedcrosy, snowcrossy, ect?Ktoś tutaj się zna na butach Salomon?
Do chodzenia, tylko żeby w zimę nie piździło. Salomon Speed Assault - te mnie interesuja.Do biegania potrzebujesz? Speedcrosy, snowcrossy, ect?
xD takie kajaczki zimowe widzę :DDo chodzenia, tylko żeby w zimę nie piździło. Salomon Speed Assault - te mnie interesuja.
No właśnie obawiam się, że nie zimowexD takie kajaczki zimowe widzę :D
ja tam w adidasach popierdalam juz ktoras zime xD tragedii nie ma.No właśnie obawiam się, że nie zimowe
Nawet nie oszukuj się sam że ci wygodnie w stopy :)ja tam w adidasach popierdalam juz ktoras zime xD tragedii nie ma.
nom, nie oszukuje, wygodnie mi, bodajże jest to model zx 500 og.Nawet nie oszukuj się sam że ci wygodnie w stopy :)
Nie wmówisz mi, że w tych butach jest ci ciepło i nie przemakają na śniegu.nom, nie oszukuje, wygodnie mi, bodajże jest to model zx 500 og.
![]()
ciepło jest, przemiękać pewnie jakby się w jakiś gruby śnieg wjebać to przemiękną, ale dawno w Polsce jakiegoś mega śniegu nie było, także mi takie odpowiadają.Nie wmówisz mi, że w tych butach jest ci ciepło i nie przemakają na śniegu.
Chuja tam ciepło, w ciepłych butach po prostu nie chodziłeściepło jest, przemiękać pewnie jakby się w jakiś gruby śnieg wjebać to przemiękną, ale dawno w Polsce jakiegoś mega śniegu nie było, także mi takie odpowiadają.