Ciuchy, szmaty, ubrania. Moda i trendy.

Dopisz się do newslettera Próchnika, jeśli nie masz, kupiłem płaszcz z zeszłego sezonu przeceniony z 1299 do 3 stów. Babka przy kasie powiedziała, że Próchnik kilka miesięcy temu wysłał wszystkim subskrybującym newslettera na SMS info, że CAŁY asortyment jest w danym dniu -70%, jakies wietrzenie magazynów. Muszą mieć na tym dobrą przebitkę, ale ciuchy całkiem spoko :dobry:
Mam, dostaje smsy od nich. Zaopatrywałem się tam do ślubu i zostawiłem kilka klocków.

PS. Jakbyś chciał... garnitur za dwa tysiące założony raz, hehe.

Ja dzisiaj powinałem Jordany 3 Cyber Monday.

cyber-monday-air-jordan-3-retro-black-white.png

Trójeczki :heart:

One coś umią? Za 800 powinny chociaż dawać przyspieszanie +10 albo mieć ABS. Ciekawe czy w tym prześwicie można chociaż chować narkotyki.
kurwa ile ?! :joe: czarne buty z białą podeszwą za 8 stówek.

Ja wiem ze nie dla kazdego i wielu osobom marka kojarzy się z dzbanami ale w mojej opinii ta kurtka Pitbulla jest mega.

kurtka-parka-pit-bull-spot-2-granatowa-1c.jpg

Fajny mix parki z budrysówką-Brałbym jak bym potrzebował.

Ta druga tez spoko ale juz bardziej performance niz casual.
Do tego bezczelnie zerżnięta z AI. :jump:

06935fe567415453681fa87f5530ac18.jpg
Właśnie w piątek zamówiłem tę pierwszą, dzisiaj powinna przyjść. Masz dobry gust :wink:

Ktoś się może orientuję czy da się gdzieś jeszcze dostać Asics Gel Lyte V Rose Gold Pack(28.5cm)?
buty-asics-gel-lyte-v-rose-gold-pack-h6f4l-9090-5702162eb1061.jpg

Właśnie w piątek zamówiłem tę pierwszą, dzisiaj powinna przyjść. Masz dobry gust :wink:

Ktoś się może orientuję czy da się gdzieś jeszcze dostać Asics Gel Lyte V Rose Gold Pack(28.5cm)?
buty-asics-gel-lyte-v-rose-gold-pack-h6f4l-9090-5702162eb1061.jpg

Nabyłem drogą kupna w sklepie stacjonarnym kurtałę. Dobrze leży, ciepła. Jedyny minus: obłazi w chuj. Mam dwa koty i psa, wszystko futrzaste więc kurwa wałki z ikei będą szły jak głupie:)

Co do Michałów J; myślę, że dla każdego nie siedzącego w temacie taka kasa za buty to kosmos. Sam mam XII, nie żałuję, po zimie kupię pewnie V:)

Dobra jakie polecacie kapcie na zimę ? Tylko muszą być z dobrego materiału i z podeszwą co się nie rozleci .

Jaka kasa? Poptarz na HH, Timberland. Pierwsze spokojnie w 300 zł idzie się wyrobić, drugie koło 400-450 zł w zależności od modelu i tego jaki masz zmysł poszukiwacza promocji:)
Obie marki testowałem i z czystym sumieniem polecam. HH wrzucałem chyba na poprzedniej stronie.

Back