Charles Bronson
UFC Flyweight
@duubertowa te reeboki i gazelle wydają się ok. W ogóle w Worldboxie i WSS (bo to jedno i to samo) taka chujnia że masakra. Z 2-3 modele air maxów 1 i z max 5 modeli 90 bo jak to mówią - chcą dać szanse innym modelom :O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@duubertowa te reeboki i gazelle wydają się ok. W ogóle w Worldboxie i WSS (bo to jedno i to samo) taka chujnia że masakra. Z 2-3 modele air maxów 1 i z max 5 modeli 90 bo jak to mówią - chcą dać szanse innym modelom :O
@duubertowa ok, a namiar dasz skąd je brałaś? :)
Ja się zdecydowałem w końcu na Jordany pierwsze. Nie byłem do końca przekonany, ale dziś doszły i na żywo prezentują się zacnie![]()
Reebok? Bój się Boga kobieto.@Charles Bronson
![]()
Adidas Gazelle ( Core black/white/ gold metallic)
![]()
Puma Blaze "Croc Hunter Pack"
![]()
Saucony Shadow Original "Light Tan"
![]()
Reebok Ventilator Supreme "Green"
![]()
Jordan Eclipse
![]()
New Balance 996
![]()
Asics Gel Lyte III Granite Pack
![]()
Klasyczne Nike Zoom Stefan Janoski
Wynalezione na szybko, z najpopularniejszych sklepów. Prawdę mówiąc nie wiedziałam, że Reebok ostatnio się tak rozwinął :o
Reebok? Bój się Boga kobieto.
Jak już kiedyś pisałem, za każdym razem, kiedy ktoś kupuje produkt reeboka gdzieś na świecie ginie delfin. No i zapłacili Grabowskiemu ostatnio. Jeszcze jakieś argumenty?
Buty mają dobre.Jak już kiedyś pisałem, za każdym razem, kiedy ktoś kupuje produkt reeboka gdzieś na świecie ginie delfin. No i zapłacili Grabowskiemu ostatnio. Jeszcze jakieś argumenty?
Buty mają dobre.
Jak już kiedyś pisałem, za każdym razem, kiedy ktoś kupuje produkt reeboka gdzieś na świecie ginie delfin. No i zapłacili Grabowskiemu ostatnio. Jeszcze jakieś argumenty?
czy buty moga byc madre @duubertowa
fota nowa :D troche ci sie rozjezdza niestety tutaj wymiar 192x192Moje też mają uczucia to kto wie.
fota nowa :D troche ci sie rozjezdza niestety tutaj wymiar 192x192
jak nie tutaj mialas jakas nowa teraz... i tera nowa ;d znowuTy stalkerze nie tu xd
jak nie tutaj mialas jakas nowa teraz... i tera nowa ;d znowu
ja mogę wszędzie pisać co chce :P ale nie zaśmiecajmy twojego fashion killa tematu :DChodzi mi o to że to nie ten temat ;)
@duubertowa hah kurde szczerze to liczyłem na poparcie opcji nr 3. Ale chyba wybiorę 1ki te co dałem. Dobra i kluczowe pytanie. Wyjdziesz za mnie? :)
Nr modelu ?
ja bym naleśniki zrobił z jagodami i bita śmietana xDNo jak. A kawa? Ciastko? Pizza z salami?
Wszystko będzie :)No jak. A kawa? Ciastko? Pizza z salami?