Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niestety musisz zapytać na jakimś forum dla snobów, my jesteśmy same biedaki nie szyjemy garniturów z 6000 ani nie kupujemy koszul za 1000 pln.Oj macie hobby z tymi butami, w życiu bym nie przypuszczał, że facet może buty kolekcjonować :)
Ja zapytam czy ktoś może korzystał z szycia koszul/garnituru u nich, jakieś opinie?
http://www.andregrand.com.pl/
Ew. Jakieś opinie nt. jakości koszul bawełnianych Paul Smith?

Niestety musisz zapytać na jakimś forum dla snobów, my jesteśmy same biedaki nie szyjemy garniturów z 6000 ani nie kupujemy koszul za 1000 pln.
Cieszymy się butami dla plebsu które i tak są dla nas drogie.![]()
. Ps. Też uważam, że 6000 to dużo za garnitur, myślałem raczej o tym tańszym że skrętki 120's.Wyczyść cookies w przeglądarce, może ceny wrócą do normy.ZOLANDO !
Miałem w ulubionych 17 produktów , wieczorem 3 z nich dodałem do koszyka. Rano chce kupić a tam dwa z z nich o 20 % w górę a jeden o 10 % w górę ! Pozostałe 14 produktów w ulubionych bez zmian ! Zbieg okoliczności , wątpię , Niemcy oszustwa mają już we krwi tylko udają takich praworządnych.
Sprawdzę ceny w innym miejscuWyczyść cookies w przeglądarce, może ceny wrócą do normy.
Ale paskudne gównojutro premiera jak ktos chce sprobowac zarobic
![]()
Wiadomo od której godziny będą dostępne na adidas.com, 9?jutro premiera jak ktos chce sprobowac zarobic
![]()
Nigdy nie wiadomo.Wiadomo od której godziny będą dostępne na adidas.com, 9?
no tak o 9 warto juz wstacWiadomo od której godziny będą dostępne na adidas.com, 9?
Na porządne buty to trZeba jakieś zwierzę zabić, a nie wszystko teraz z plastyku. :(Niedługo zrobią buty z kartonu i strecz folii za 5000 pln. Materiał 15 groszy , robocizna i pudełko 85 groszy i 4999 minus podatki i dystrybucja w kieszeni. Niemcy to mają głowę jak drenować kieszenie.
No nie koniecznie ze zwierzaka ,ale skarpeta + kawałek plastiku cenowo= 20 gram 18 karatowego złota albo metr nowego mieszkania gdzieś dalej . To jest chore i tak się zarabia kasę na ludziach.Na porządne buty to trZeba jakieś zwierzę zabić, a nie wszystko teraz z plastyku. :(
A ja nie rozumiem takiego płaczu, przecież nikt Ci nie każe ich kupować :D. Każdy ma swój rozum i własną kasą dysponuję.No nie koniecznie ze zwierzaka ,ale skarpeta + kawałek plastiku cenowo= 20 gram 18 karatowego złota albo metr nowego mieszkania gdzieś dalej . To jest chore i tak się zarabia kasę na ludziach.
Nie no, pewnie , ludzie płacą 1000 $ za obiad którym się nawet nie najedzą , każdego sprawa. Sam kupuje ciuchy czy buty i się pukam w czoło ! jaki ja głupi. Za kilka dni wkleję tu dowody swojej głupoty. Tylko rozkminiam jaki to bezsens.A ja nie rozumiem takiego płaczu, przecież nikt Ci nie każe ich kupować :D. Każdy ma swój rozum i własną kasą dysponuję.
Coś jest tyle warte za ile ktoś za to zapłaci.
Sam kupuje Jordany i wiem, że nie są warte tej ceny, chociaż za niektórymi kryję się nie tyle co sam but, a kawał historii, no ale nadal to but za 800 zł ;]Nie no, pewnie , ludzie płacą 1000 $ za obiad którym się nawet nie najedzą , każdego sprawa. Sam kupuje ciuchy czy buty i się pukam w czoło ! jaki ja głupi. Za kilka dni wkleję tu dowody swojej głupoty. Tylko rozkminiam jaki to bezsens.
Wiem, wiem. Dlatego zawsze bierze młodego brata i jego dwóch kolegow żeby zwiększyć prawdopodobieństwo zakupu. Młodzi i tak się cieszą bo się przejadą po stolicach a mój ziomek robi hajs :D@respect z yeezy jest tak, że może w sklepie stacjonarnym co najwyżej zostać wylosowanym, nie można kupić nawet 2 par. W Polsce na chmielnej 20 w Warszawie pewnie już od kilku dni ludzie stoją.
w Polsce właśnie jest tak, że duzo ludzi chce kupić, a poźniej nie opłaca się tutaj sprzedawać :DWiem, wiem. Dlatego zawsze bierze młodego brata i jego dwóch kolegow żeby zwiększyć prawdopodobieństwo zakupu. Młodzi i tak się cieszą bo się przejadą po stolicach a mój ziomek robi hajs :D
On nigdy nie jeździ w Polsce bo mówi, ze tu za dużo ludzi na to poluje. Co jedzie do Pragi to wraca z butami, serio.