Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

www.polsatnews.pl

![]()
Dziewięciolatek z Polski pobił rekord świata. Niesamowity wyczyn
Pochodzący z Gdańska dziewięcioletni Teodor Zajder pobił rekord świata w układaniu kostki rubika. Chłopiec osiągnął niewiarygodny czas 2,76 sekundy. Oznacza to, że po raz pierwszy w historii ułożenie kolorowego sześcianu zajęło mniej niż trzy sekundy.www.polsatnews.pl
Dłużej zajęło mi otwarcie linku.

Oni myślą x lat w przód, widocznie inaczej im wyszły obliczeniaPrzejadą się Chińczycy na tej Afryce.
Kasy utopią od cholery, a wszystko, z czasem, i tak zamieni się w dzisiejsze RPA.

Ja też myślę na x lat w przód i widzę tam sromotną porażkę jakiegokolwiek projektu... no chyba, że takiego na jaki odważyć się mogą, chyba tylko ChińczycyOni myślą x lat w przód, widocznie inaczej im wyszły obliczenia
![]()

I inwestują tam tzn w Afryce od dekadOni myślą x lat w przód, widocznie inaczej im wyszły obliczenia
![]()

Moze planuja co innego niz europejczycy...Przejadą się Chińczycy na tej Afryce.
Kasy utopią od cholery, a wszystko, z czasem, i tak zamieni się w dzisiejsze RPA.

Przejadą się Chińczycy na tej Afryce.
Cing ciang ciongi się nie pierdolą w jakieś mrzonki.Moze planuja co innego niz europejczycy...
![]()
Dokładnie, planują przejęcie Afryki. My wolimy wspierać czarnych, co jest absurdalnym pomysłem...Moze planuja co innego niz europejczycy...
![]()

Byłeś na filologii murzyńskiej?Po murzyńsku
![]()
A gdzie indziej mógłbym się nauczyć murzyńskiego?Byłeś na filologii murzyńskiej?

spidersweb.pl
![]()
Lewitacja jest jednak możliwa. Kryształy czasu to udowadniają
Fizycy unieśli w powietrze styropianowe kulki, które zachowują się jak kryształy czasu. To prosty eksperyment z bardzo poważnymi konsekwencjami.spidersweb.pl