Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Piekło Kobiet!
Jeśli patrzeć pod tym względem to polscy mężczyźni mają wybitne wynikiNawet w tym kobiety są gorsze
![]()

Czytałem niedawno że próbują tego dzieci uczyć, bo to po prostu funkcja mózgu, z której nie korzystamy...

Nie wiem czy to nie AI ale jak nie to jest to jest dziwne

I bardzo kurwa dobrzeTo fejk.... można to sprawdzić w dwie minuty... na you tube są też shorty że to niby nowa broń usa...![]()

Ludzka echolokacja ma ograniczenia i nie możemy korzystać z niej tak dobrze jak delfiny i nietoperze. Gdy człowiek traci lub po prostu nie posiada takiego zmysłu jak wzrok mózgowi łatwiej jest to ogarnąć. Różne "mutacje" mogą to wspomagać, jest na przykład koleś który "liczy" w sekunde działania jak 27668 razy 8723 co dla normalnego człowieka jest niemożliwe, po przebadaniu go okazało sie że jego cześć mózgu odpowiedzialna za "liczenie" jest "połączona" z obczarem mózgu ktory jest odpowiedzialny za ruch gałek ocznych który jest bardzo skomplikowany. Gdy tracimy wzrok część mózgu która jest odpowiedzialna za to może "przyjąć" nowe zadania.Czytałem niedawno że próbują tego dzieci uczyć, bo to po prostu funkcja mózgu, z której nie korzystamy...![]()
A ty drzewo to zacznij używać mózgu, bo takie gadanie że to nieużywana funkcja mózgu to tylko pokazanie twojej niewiedzy na temat ludzkiej biologii.

I cały SanokMinojczycy byli na wyższym stopniu rozwoju cywilizacyjnego niż pracownik umysłowy.

Trochę idealizuje ich przyjazność, otwartość, nastawienie na współpracę ("Zabójca z manierami królika – to najniebezpieczniejszy rodzaj")
Ja tam ich netu sobie nie tłumaczę, natomiast pogłoski słyszałem, że innymi nacjami i rasami to gardzą tak, że malarz by się zawstydził.
Jednak to co mowil o edukacji, pracowitosci czy cenie elektrycznosci i porownujac to do Zachodu, szklanych domów nam to nie wróży...
To prawda, mam identyczne zdanie. Co najśmieszniejsze nie są jakoś specjalnie bystrzy, nawet ciut głupsi od Japończyków, którymi gardząPracuje z chińczykami od jakiegoś czasu i nawet zdarzały się jakieś pojedyncze wizyty. Nie mogę się odnieść do ich poglądów na temat ras, natomiast faktycznie bardzo cenią sobie pracowitość. Tylko jest jedno "ale". Ta pracowitość nie przekłada się na wyniki, bo to nic innego jak dłuższe godziny pracy tylko na pokaz. To wynik konfucjańskiej tresury i nic ponadto.
Co więcej potrafią cwaniakować np. zmieniając założenia projektu tak, aby mogli go zamknąć w terminie. A jak wychodzi na jaw co odwalili, to walą ściemę, że przecież takie ustalenia były od samego początku.
Mimo wszystko nadal lepiej od hindusów, którzy totalnie lecą w chuja.

I o niebo lepiej od cyganów, którzy ogólnie nie pracują.Mimo wszystko nadal lepiej od hindusów, którzy totalnie lecą w chuja.