Ciekawe rzeczy.

Ale przecież ideologia to wszystko co wykracza ponad fizyczne przetrwanie i prokreację. Żyjesz ciekawością, miłością, pragnieniem posiadania czegoś więcej - to już ideologia.
Do tego się odnieść muszę, to nie jest ideologia, bo ideologia to wiara w jakieś dyrdymały, jak masz w dzisiejszych czasach lewaków czy kiedyś itlera, czy jeszcze dawniej czyngis hana.
To nie wykracza w jakieś ponad fizyczne dyrdymały, ideologia to jest nic innego co człowiek ma wbite w łeb, prócz ziemi, coś takiego nie występuje, u nas to wymyślili dla tych kurwa łbów.

Cofnij się w starożytności, jaka tam była ideologia? Kto nie z nami to ucinamy łeb, i to jest jakieś myślenie ponad fizyczne? Nie jest. Spójrz na to z innej strony.

Jeśli coś istnieje to działa 0:1 tak jak w programie komputera i nie ma innej opcji że oni nad czymś myślą, a podstawą ideologii jest myślenie, oni mają na to wyjebane, jeśli są, jest krótka akcja, lewo,prawo,lewo,prawo,lewo,prawo a później się sumuje.

Dobra chuj muszę się przekimac ale jutro z chęcią wrócę do rozmowy jeśli będę miał się do czego odnieść, pozdro.

GxFlIGfXwAAzToV.jpeg

Nie mogę się nadziwić jaką wyobraźnię co do mechaniki musieli mieć projektanci tych sprzętów w czasach gdy nie było programów CAD i tak zaawansowanych obrabiarek jak dziś. Nawet tak z pozoru prosta broń jak shotgun to skrupulatna robota projektowa

W języku Holenderskim instnieje takie słówko jak "Swaffelen".

Google mówi to:
"Swaffelen" to holenderskie słowo, które oznacza czynność uderzania miękkim lub półtwardym penisem o przedmiot lub ciało innej osoby, często wielokrotnie. Zostało ono wybrane "Słowem Roku" w Holandii i Belgii w 2008 roku. Zazwyczaj odbywa się to w kontekście żartobliwym, humorystycznym lub upokarzającym, ale może być też traktowane jako akt seksualny.

Gdy pytałem Holendrów mówili że to po prostu "uderzanie penisem w coś (domyślnie w twarz kobiety ale niekoniecznie)"

Last edited:
W języku Holenderskim instnieje takie słówko jak "Swaffelen".

Google mówi to:
"Swaffelen" to holenderskie słowo, które oznacza czynność uderzania miękkim lub półtwardym penisem o przedmiot lub ciało innej osoby, często wielokrotnie. Zostało ono wybrane "Słowem Roku" w Holandii i Belgii w 2008 roku. Zazwyczaj odbywa się to w kontekście żartobliwym, humorystycznym lub upokarzającym, ale może być też traktowane jako akt seksualny.

Gdy pytałem Holendrów mówili że to po prostu "uderzanie penisem w coś (domyślnie w twarz kobiety ale niekoniecznie)"
ach tak owszem
inaczej "swawole" po naszemu...
na Podlasiu krąży nawet wiersz od dawien dawna
z dziada na ojca i z ojca na syna przekażon

gdy cie kolega zaprasza,
na "różne takie... swawole".
odpowiedz tedy dla niego:
"ja tam pierdole,
te twoje swawole...
pedale"

Last edited:
Back