Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Amerykanie ubóstwiają swoich ojców założycieli i jednocześnie wszędzie widzą spiski masonerii, jest tu pewien dysonans poznawczy łagodnie mówiąc.Nigdy nie czaiłem o co chodzi z tymi masonami, nawet mnie to jakoś nie interesowało, po prostu zakładałem, że to jacyś rzemieślnicy/inżynierowie którzy są w czymś w rodzaju cechu, w którym duzi znudzeni życiem chłopcy bawią się w jakieś levele wtajemniczenia. No to trochę inaczej wygląda.
Ciekawi mnie co w tym robi kolunio Randall Carlson, ten geolog ktory parę razy był w JRE, wtf.
EDIT:
ogólnie to
EDIT:
No i ciekawe co na to satanista Rożal ;) ;) ;)

Każdy naród ma swoje mity i swoich masonów ;) ogladales film?Amerykanie ubóstwiają swoich ojców założycieli i jednocześnie wszędzie widzą spiski masonerii, jest tu pewien dysonans poznawczy łagodnie mówiąc.
![]()
Mnie zawsze intrygowało, że "tajna" organizacja mająca pociągać za sznurki wcale nie jest taka kurwa tajnaNigdy nie czaiłem o co chodzi z tymi masonami, nawet mnie to jakoś nie interesowało, po prostu zakładałem, że to jacyś rzemieślnicy/inżynierowie którzy są w czymś w rodzaju cechu, w którym duzi znudzeni życiem chłopcy bawią się w jakieś levele wtajemniczenia. No to trochę inaczej wygląda.
Ciekawi mnie co w tym robi kolunio Randall Carlson, ten geolog ktory parę razy był w JRE, wtf.
EDIT:
ogólnie to
EDIT:

Pytałem też ostatnio AI, co sądzi na temat wcielenia siwego do szeregów masonerii, bo leciwy Joe przecież ledwie w kilka dni po zwakowaniu pasa prezydenckiego wagi ciężkiej USA, otrzymał rangę 33 level, co swoją drogą też rozpierdala łeb jak się nad tym zastanowić, że oni WCALE się z tym nie kryją - wiedzą, że społeczeństwo jest już w większości tak zmanipulowane i goni przede wszystkim za chlebem i za tym, żeby przeżyć kolejny dzień, że nawet nie ma czasu, żeby chwilę pomyśleć nad takimi kwestiami jak masoneria. I to dobrze, bo myślą, że już wygrali. A pycha kroczy przed upadkiem.Nigdy nie czaiłem o co chodzi z tymi masonami, nawet mnie to jakoś nie interesowało, po prostu zakładałem, że to jacyś rzemieślnicy/inżynierowie którzy są w czymś w rodzaju cechu, w którym duzi znudzeni życiem chłopcy bawią się w jakieś levele wtajemniczenia. No to trochę inaczej wygląda.
EDIT:
ogólnie to
EDIT:
A przynajmniej do momentu w którym by się nie rozpierdoliłNa A4 taki most by od początku istnienia trasy stał, bez końca
![]()

znając te kurwy, to pewnie i ten most byłby co chwilę w remoncieA przynajmniej do momentu w którym by się nie rozpierdolił
![]()

Zawsze można postawić drugi.znając te kurwy, to pewnie i ten most byłby co chwilę w remoncie
![]()

To by ładna piramida po kilku latach stałaZawsze można postawić drugi.
![]()