Ciekawe rzeczy.

Nigdy nie czaiłem o co chodzi z tymi masonami, nawet mnie to jakoś nie interesowało, po prostu zakładałem, że to jacyś rzemieślnicy/inżynierowie którzy są w czymś w rodzaju cechu, w którym duzi znudzeni życiem chłopcy bawią się w jakieś levele wtajemniczenia. No to trochę inaczej wygląda.

Ciekawi mnie co w tym robi kolunio Randall Carlson, ten geolog ktory parę razy był w JRE, wtf.

EDIT:
ogólnie to
:ponymindfuck::brainoverload::ponymindfuck::brainoverload::ponymindfuck::brainoverload::ponymindfuck::brainoverload:

EDIT:
No i ciekawe co na to satanista Rożal ;) ;) ;)

Last edited:
485834031_122262821168208752_5211706047069462212_n.jpg

Nigdy nie czaiłem o co chodzi z tymi masonami, nawet mnie to jakoś nie interesowało, po prostu zakładałem, że to jacyś rzemieślnicy/inżynierowie którzy są w czymś w rodzaju cechu, w którym duzi znudzeni życiem chłopcy bawią się w jakieś levele wtajemniczenia. No to trochę inaczej wygląda.

Ciekawi mnie co w tym robi kolunio Randall Carlson, ten geolog ktory parę razy był w JRE, wtf.

EDIT:
ogólnie to
:ponymindfuck::brainoverload::ponymindfuck::brainoverload::ponymindfuck::brainoverload::ponymindfuck::brainoverload:

EDIT:
Amerykanie ubóstwiają swoich ojców założycieli i jednocześnie wszędzie widzą spiski masonerii, jest tu pewien dysonans poznawczy łagodnie mówiąc.

:beczka:

jestem na początku materiału i "ło kurwa" to mało powiedziane, jak można było do takiego czegoś wejść i zanurzyć się na taką głębokość
:brainoverload::brainoverload::brainoverload:

wspomnę tylko ze właz otwierany jedynie z zewnątrz
:brainoverload:

EDIT:
ogólnie to

EDIT:
Mnie zawsze intrygowało, że "tajna" organizacja mająca pociągać za sznurki wcale nie jest taka kurwa tajna :korwinlaugh:

Ale jak się nad tym zastanowić to taktyka "hiding in plain sight" wychodzi im na lepsze. Wielu ludzi właściwie nie wierzy dzisiaj nawet w istnienie czegoś takiego, że ktoś zakulisowo pociąga za sznurki kierując wydarzeniami na świecie, w jakiś sposób zaburza to ich spektrum poznawcze - nie są w stanie przyjąć do wiadomości, że coś takiego realnie się dzieje i sporą rolę w wykreowaniu takiego podejścia zawdzięczamy Hollywood. Od dziecka jesteśmy mamieni bajkami, filmami, serialami, gdzie tak często schowane w ciemnościach czai się jakieś ukryte zło, że potem trudno nam przyznać, że w realnym świecie jest jeszcze gorzej - bo jest realne i na prawdę nam zagraża.

Z ciekawostek - akt strzelisty do Najświętszej Maryi Panny przetłumaczony przez Św. Maksymiliana Kolbe na początku ubiegłego wieku brzmiał:
«O Marjo bez grzechu poczęta módl się za nami, którzy się do Ciebie uciekamy i za wszystkimi, którzy się do Ciebie nie uciekają, a zwłaszcza za masonami i poleconymi Tobie»

Wojna przyniosła śmierć niemal całej Polskiej inteligencji - do dziś nieodżałowani to ludzie - jak i wszyscy Rodacy, którzy wówczas ponieśli tragiczną śmierć z rąk wrogów ojczyzny. Zmieniło to bieg historii, ale wróg nadal pozostaje ten sam.

EDIT:
ogólnie to

EDIT:
Pytałem też ostatnio AI, co sądzi na temat wcielenia siwego do szeregów masonerii, bo leciwy Joe przecież ledwie w kilka dni po zwakowaniu pasa prezydenckiego wagi ciężkiej USA, otrzymał rangę 33 level, co swoją drogą też rozpierdala łeb jak się nad tym zastanowić, że oni WCALE się z tym nie kryją - wiedzą, że społeczeństwo jest już w większości tak zmanipulowane i goni przede wszystkim za chlebem i za tym, żeby przeżyć kolejny dzień, że nawet nie ma czasu, żeby chwilę pomyśleć nad takimi kwestiami jak masoneria. I to dobrze, bo myślą, że już wygrali. A pycha kroczy przed upadkiem.
Zrzut ekranu 2025-03-11 225008.jpg

Zrzut ekranu 2025-03-11 225033.jpg

Zrzut ekranu 2025-03-11 225100.jpg

Zrzut ekranu 2025-03-11 225142.jpg

Back