Ciekawe rzeczy.

Nawet w Polsce były takie cuda
Na dole coś więcej o tym
A to konretne od jest chyba ze Szwecji

Dla tych co jeszcze nie śpią to dziś jest pełnia i w dodatku księżyc jest najbliżej ziemi. Kolejna taka pełnia dopiero w 2032 roku.
Jeszcze do tego był przez jakiś czas fajnie zabarwiony.
Wiem że chujowe zdjęcie, chodziło tylko o kolor. Do tego bezchmurne niebo. Coś pięknego. :tellmemore:
20240819_233808.jpg

To dlatego mną tak rzucało w nocy i pomimo zmęczenia nie mogłem zasnąć w nocy, a tu zaraz budzik znowu? :boystop:
To jest chuj, ja się obudziłem 30 min przed budzikiem (nie wyłączyłem go) i tak mnie zmogło ponownie, że jestem dziś w domu zamiast w pracy
:werdum:

Edit a co do księżyca to, mam podobnie jak jest pełnia to nie wiedzieć czemu pierdolca można dostać na łóżku zanim się zaśnie.

No i wczoraj nie był taki duży wcale ja na super księżyc, dałbym se łapę obciąć że w poprzednim tygodniu był znacznie większy

Mimo tego czegoś we mnie co krzyczy na samą myśl o tym, to jednak muszę przyznać, że coś w tym jest :usunto:

Nie bez powodu ludzie od tysięcy lat organizują się w grupy plemienne.
Może byłbyś w stanie być "samowystarczalny" ale musiałbyś na takiej farmie żyć z RODZINĄ taką w okolicach 30 osób.
Edit: i to tez do momentu kiedy nie spierdoli Ci się tam coś czego nie będziesz w stanie naprawić młotkiem śrubokrętem i kawałkiem drutu.

Nie bez powodu ludzie od tysięcy lat organizują się w grupy plemienne.
Może byłbyś w stanie być "samowystarczalny" ale musiałbyś na takiej farmie żyć z RODZINĄ taką w okolicach 30 osób.
Edit: i to tez do momentu kiedy nie spierdoli Ci się tam coś czego nie będziesz w stanie naprawić młotkiem śrubokrętem i kawałkiem drutu.
Rodzina w ilości 30 osób, o ile to nie są tylko moje dzieci i żona, to jeszcze gorzej niż z 30 obcymi ludźmi :korwinlaugh:

Back