Ciekawe rzeczy.

@ketraab tylko nie upusc :lesnarhappy:

Ale bydlaka dźwig pływający :o. U nas są Mają i Consul chyba największe.
Chciałem fotę wstawić ale znowu mam problem z uploadem :D.

Wrzucasz w Photoshop express i zapisujesz tylko, a zapisuje domyślnie w rozmiarze, który się mieści tu bez problemu.

Dosłownie siedem kliknięć, policzyłem :jarolaugh:

Dokładnie ogarnij najprostszą edycję zdjęć i wrzucaj je tutaj/ na IG/ fb gdziekolwiek niech świat zobaczy czym sie zajmujesz BYku! Serio mówię wielu kolesi jak my tutaj z checia będzie to przeglądać :frankapprove: Zdrowie na budowie! :conorsalute:

fajna zabawa

Zajebiste!

okazuje się że odkopali w Turcji jakies tysiące płytek glinianych sprzed ok. 4 tys lat i nie widzieli takiego pisma nigdy wczesniej^^

what.jpg

Fun fact: Znam 2 naukowców którzy pracowali nad tym projektem i niedawno z nimi o tym gadałem. Jeden z nich specjalizował się w eliminacji wibracji w tym systemie. Drugi pracuje z Rolls-Royce od 100 lat. Ciekawostka: Technologia daje oszczędności, ale głównym napędem są zmiany w prawie i pęd do Net 0. Niestety inżynierowie i ich instytucje są przesiąknięci ideologią Net0 i podpisują się pod pomysłem, by ograniczyć ludziom latanie. Mowili to prywatnie, tak że mnie niestety trochę podłamali, jak rozrośnięta jest ta ośmiornica.

Back