Ciekawe rzeczy.

Teraz już myśli o doktoracie...
Nieśmiertelność pewnie dla wybranych jak już było pokazane w filmie...
A gdzie ci wszyscy ludzie mieli by się zmieścić bo chyba nie na Ziemi w dłuższym okresie.
:benny: :roberteyeblinking:

Teraz już myśli o doktoracie...
Nieśmiertelność pewnie dla wybranych jak już było pokazane w filmie...
A gdzie ci wszyscy ludzie mieli by się zmieścić bo chyba nie na Ziemi w dłuższym okresie.
:benny: :roberteyeblinking:
Widzę że jedno z kłamstw globalistów się przyczepiło do kolegi - otóż obecną populację ludzkości można zmieścić na Borneo...

Przeludnienie to jeden z mitów, który ma na celu usprawiedliwienie zabicia 7.5 miliarda ludzi.

Widzę że jedno z kłamstw globalistów się przyczepiło do kolegi - otóż obecną populację ludzkości można zmieścić na Borneo...

Przeludnienie to jeden z mitów, który ma na celu usprawiedliwienie zabicia 7.5 miliarda ludzi.
I przyjdzie tam tsunami... A mi bardziej chodziło o to że jakby ludzie byli nieśmiertelni to by było przeludnienie a nie teraz obecnie.

I przyjdzie tam tsunami...
Screenshot_2023-11-15-12-47-39-97_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Na Istrii nie ma tsunami, są za to pszne owoce morza i trufle w lesie :antonio:

I przyjdzie tam tsunami... A mi bardziej chodziło o to że jakby ludzie byli nieśmiertelni to by było przeludnienie a nie teraz obecnie.
Nieśmiertelność będzie jedynie dla wybranych. Jak wszystko. Dlatego warto zarabiać więcej :jarolaugh:

View attachment 83959

Na Istrii nie ma tsunami, są za to pszne owoce morza i trufle w lesie :antonio:
Ale to tylko w teorii tak wygląda bo w praktyce mogłoby się jednak nie spełnić... miejsca pracy, rozrywki, kultu religijnego, stadiony, hale, sklepy, konflikty między ludzkie, przestępczość, zamieszki itd. wszystko na dużo większa skalę niż mamy obecnie.
4 osoby na M2 to miej miejsca niż kurczaki w klatkach w Istrii... a gdyby po 700 m2, po równo to jakaś komuna na wielką skalę...

Ale to tylko w teorii tak wygląda bo w praktyce mogłoby się jednak nie spełnić... miejsca pracy, rozrywki, kultu religijnego, stadiony, hale, sklepy, konflikty między ludzkie, przestępczość, zamieszki itd. wszystko na dużo większa skalę niż mamy obecnie.
4 osoby na M2 to miej miejsca niż kurczaki w klatkach w Istrii... a gdyby po 700 m2, po równo to jakaś komuna na wielką skalę...
To ani nie kurczaki, ani nie komuna - to statystyka.

Chodzi o wykazanie, że całe to pierdolenie to fałsz, który ma nam mącić w głowie. A wystarczy pozbyć się globalistów :suchykarol:

To ani nie kurczaki, ani nie komuna - to statystyka.

Chodzi o wykazanie, że całe to pierdolenie to fałsz, który ma nam mącić w głowie. A wystarczy pozbyć się globalistów :suchykarol:
Statystyki, ale ludzie to nie książki, gdzie postawi się je w bibliotece gdzie mamy tyle powierzchni i można obliczyć ile się ich zmieści... :boss:

Statystyki, ale ludzie to nie książki, gdzie postawi się je w bibliotece gdzie mamy tyle powierzchni i można obliczyć ile się ich zmieści... :boss:
Dlatego Bill Gates jest największym posiadaczem ziemskim w USA, a jego wyeliminowanie pozwoli na osiedlenie się na jego terenach tysięcy rodzin świeżo przybyłych z Meksyku. Czysty zysk, a i lewicowcy się ucieszą :suchykarol:

Ale bydlaka dźwig pływający :o. U nas są Mają i Consul chyba największe.
Chciałem fotę wstawić ale znowu mam problem z uploadem :D.
Wrzucasz w Photoshop express i zapisujesz tylko, a zapisuje domyślnie w rozmiarze, który się mieści tu bez problemu.

Dosłownie siedem kliknięć, policzyłem :jarolaugh:

Back