Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trochę wypiłem i aż musiałem drugi raz obejrzeć. Rekin nie był zbyt duży ale wygladał na prawdziwego.Ty poważnie rekina od psa nie odróżniasz? Może to już pora na emeryturę...![]()

No i to rozumiemTrochę wypiłem i aż musiałem drugi raz obejrzeć. Rekin nie był zbyt duży ale wygladał na prawdziwego.![]()

hasanjasim.online
To mój praprapradziadkowujek Karol Akelejewski, u nas to klasyka wytarmosić jakiegoś kociaka

Za bardzo poraniony. Drzewo by to załatwił jednym ciosem albo przenikliwym spojrzeniem.
Prawdziwa córka ChanaTo jest fake news.
![]()
Jackie Chan movie clip misrepresented as tearful moment with real-life daughter
A video has garnered tens of millions of views after it was shared in misleading posts that claim it shows a poignant moment between martial arts superstar Jackie Chan and his daughter watching his old stunts together. The clip actually shows a movie scene featuring Chan and a Chinese actress...finance.yahoo.com
Problem z tym taki, że to kurewsko wybuchoweTo jest droga a nie to elektryczne gówno ładowane z gniazdka promowane przez unie. Jeśli chodzi o silniki to w ostatnich dziesięcioleciach wszystkie wartościowe innowacje wprowadzone szerzej do produkcji przyszły z Japonii. Polecam obczaic temat i pomyśleć co poszło nie tak w Europie.
Przynajmniej nie ma problemu z długotrwałym gaszeniem.Problem z tym taki, że to kurewsko wybuchowe
Dobrze że aku nie wybuchająProblem z tym taki, że to kurewsko wybuchowe

Instalacja LPG jest niebezpieczna , zbiornik z paliwem , poduszki srs a pirotechniczne napinacze pasów mogą cię ogłuszyć. Do tego samochód sam w sobie to trumna na kołach więc czym się przejmować?Dobrze że aku nie wybuchają
![]()