Ciekawe rzeczy.

IMG_20230705_080950.jpg

Budowalismy hotel dla takiego starego malzenstwa, kasy jak lodu, ponoc jakas siec aptek sprzedali. Hotelik na kilkanascie apartamentow, chyba 4 czy 5 lat powstawal. W sezonie, chyba dla zabawy odpalali ponton i plywali po pobliskich wyspach wybierajac ten puch z gniazd.
Z jakiego kraju?

Falaris, zdumiony pomysłem Perillusa, miał polecić mu wejść do urządzenia i zademonstrować, w jaki sposób ono działa. Naiwny artysta wszedł do środka, a tyran rozkazał zamknąć otwór i rozpalić pod bykiem ogień. Perillus, uznawany często za pierwszą ofiarę „byka z brązu”, według Diodora miał zostać wyciągnięty, zanim zdążył się usmażyć, a następnie na rozkaz tyrana strącony ze skały.
-miał być instrument muzyczny, ale panie zobacz jakie zajebiste narzędzie tortur dla ciebie stworzyłem
-no fajne, a teraz wskakuj do środka
:DC:

Budowalismy hotel dla takiego starego malzenstwa, kasy jak lodu, ponoc jakas siec aptek sprzedali. Hotelik na kilkanascie apartamentow, chyba 4 czy 5 lat powstawal. W sezonie, chyba dla zabawy odpalali ponton i plywali po pobliskich wyspach wybierajac ten puch z gniazd.
Nie wiem czy dla zabawy, ten puch jest w chuj drogi.

Back