Drzewo
UFC Heavyweight
W życiu trza być jak ten typ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież on jest czarno-białyZnaczy trzeba być czarnym?
![]()

Pewnie nie oglądałeśView attachment 71218![]()
Byk z brązu – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.m.wikipedia.org
Nie widziałem. Dobry?Pewnie nie oglądałeś
![]()
edit:
dlaczego linki z imdb wrzuca po niemiecku?
Dla mnie bardzo, ale ja lubię takie filmy.Nie widziałem. Dobry?
Z jakiego kraju?Budowalismy hotel dla takiego starego malzenstwa, kasy jak lodu, ponoc jakas siec aptek sprzedali. Hotelik na kilkanascie apartamentow, chyba 4 czy 5 lat powstawal. W sezonie, chyba dla zabawy odpalali ponton i plywali po pobliskich wyspach wybierajac ten puch z gniazd.
Z jakiego kraju?

chyba cie szczawik z majstrem za jaja scisneli ze tak ci sie pojebalo...

Szczawik od rana mi z dzień dobry i małą bajerą wyjechałchyba cie szczawik z majstrem za jaja scisneli ze tak ci sie pojebalo...![]()

View attachment 71218![]()
Byk z brązu – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.m.wikipedia.org
-miał być instrument muzyczny, ale panie zobacz jakie zajebiste narzędzie tortur dla ciebie stworzyłemFalaris, zdumiony pomysłem Perillusa, miał polecić mu wejść do urządzenia i zademonstrować, w jaki sposób ono działa. Naiwny artysta wszedł do środka, a tyran rozkazał zamknąć otwór i rozpalić pod bykiem ogień. Perillus, uznawany często za pierwszą ofiarę „byka z brązu”, według Diodora miał zostać wyciągnięty, zanim zdążył się usmażyć, a następnie na rozkaz tyrana strącony ze skały.

to moze i dobrze, nie ma tam nic ciekawego do znania...nie znam, zreszta ja juz pare lat temu zjechalem by budowac dobrobyt w naszym multikukti pisowskim raju

Nie wiem czy dla zabawy, ten puch jest w chuj drogi.Budowalismy hotel dla takiego starego malzenstwa, kasy jak lodu, ponoc jakas siec aptek sprzedali. Hotelik na kilkanascie apartamentow, chyba 4 czy 5 lat powstawal. W sezonie, chyba dla zabawy odpalali ponton i plywali po pobliskich wyspach wybierajac ten puch z gniazd.
Ja wiem, tylko, ze oni mieli/maja koron jak ziarenek piasku.Nie wiem czy dla zabawy, ten puch jest w chuj drogi.