Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mocne, kurwa. Czas spuscić wpierdol usa, Afryce i muzułmanom, a Żydów zostawić na koniec, żeby se sami rachunek wystawili.Kolejna porcja obrazków pokazujących kontrasty między światami
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taki jest sens życia dla wielu z nas, czy nazwałbyś kupowanie książek konsumpcjonizmem? Jeśli tak to ja też się do tego grona nadaję.Konsumpcjonizm abstrakcyjnym okiem Tony'ego Futury
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Na Onecie eksperci już stwierdzili, że to fejk.Co jakiś czas się słyszyszy o postępach/odkryciach nowej metody na raka i to przeważnie tylko na działać na jeden typ, a w praktyce nie widać tych postępów.
Ciekawe jak z tym będzie i jaka dostępność do zwykłego obywatela.
http://www.geekweek.pl/news/2019-02...tworzy-wyjatkowo-skuteczne-lekarstwo-na-raka/
Daj linka. Poczytam mądre głowy.Na Onecie eksperci już stwierdzili, że to fejk.
https://wiadomosci.onet.pl/nauka/iz...-raka-to-niestety-nieprawda-komentarz/fwh7rxrDaj linka. Poczytam mądre głowy.
Czyli skomentował to i opracował dziennikarz Onetu

Nasi górą!Czyli skomentował to i opracował dziennikarz Onetu
Wszechstronny jebaniec.

Wczoraj jak wracałem wieczorem do domu to nie mogłem oderwać wzroku od tego skurwysyna.![]()
We wtorek, 19 lutego, będziemy mogli obserwować największą i najjaśniejszą pełnię księżyca w 2019 roku. zwaną śnieżnym superksiężycem lub Pełną Śnieżnego Księżyca. Warto spojrzeć w niebo, gdyż będzie to największy i najjaśniejszy
Superksiężyc w całym 2019 roku.
![]()
We wtorek, 19 lutego, będziemy mogli obserwować największą i najjaśniejszą pełnię księżyca w 2019 roku. zwaną śnieżnym superksiężycem lub Pełną Śnieżnego Księżyca. Warto spojrzeć w niebo, gdyż będzie to największy i najjaśniejszy
Superksiężyc w całym 2019 roku.