Drzewo UFC Heavyweight Jul 7, 2019 #931 HubiSSJ3 said: @Karol Bedorf coś o tym wie, co nie @Hefaner ? Click to expand...
D Deleted member 4340 Guest Jul 13, 2019 #935 Rakesh said: Click to expand... zawsze rozwala mnie to, że niedźwiedzie mają wrodzone umiejętności grapplerskie. sprawle, podchwyty, coś w rodzaju motylej gardy itp. główna różnica jest taka, że praca głową polega na gryzieniu xD
Rakesh said: Click to expand... zawsze rozwala mnie to, że niedźwiedzie mają wrodzone umiejętności grapplerskie. sprawle, podchwyty, coś w rodzaju motylej gardy itp. główna różnica jest taka, że praca głową polega na gryzieniu xD
D Deleted member 4340 Guest Jul 13, 2019 #936 ja pierdole ... opowieści z meksykańskiego więzienia na początku wywiadu rozwalają ten też dobry xD Last edited by a moderator: Jul 13, 2019
D Deleted member 4340 Guest Jul 14, 2019 #938 jebany. ogólnie polecam ten instagram. jak ktoś słucha Rogana to pewnie go kojarzy ^^
D Deleted member 4340 Guest Jul 17, 2019 #944 Słoniowa drogówka. Nie ma pierdzenia skuterkiem. Chłop się musiał pomodlić za kare Zajebiste zwierzęta i te dźwięki lasu <3 Gierary hir. Nie ma przejścia. A tu na wkurwie
Słoniowa drogówka. Nie ma pierdzenia skuterkiem. Chłop się musiał pomodlić za kare Zajebiste zwierzęta i te dźwięki lasu <3 Gierary hir. Nie ma przejścia. A tu na wkurwie
Dzihados UFC Middleweight Cohones MMARocks Jul 19, 2019 #947 Pamietam ze byla o tym dyskusja, ale nie pamietam kogo oznaczyc...
Tar-Ellendil Vale Tudo Championship Jul 19, 2019 #949 Dzihados said: Regres? Click to expand... Komputery i inne urządzenia też są co raz mniejsze.
Drzewo UFC Heavyweight Jul 21, 2019 #952 Pat Bateman said: Click to expand... Troller - to powinno być ustawowo dodawane do konta premium cohones
Pat Bateman said: Click to expand... Troller - to powinno być ustawowo dodawane do konta premium cohones
majkelo89 UFC Middleweight Jul 26, 2019 #957 dizel77 said: Click to expand... Tak wygląda też powrót ojca z wywiadówki w Polsce.
Drzewo UFC Heavyweight Jul 28, 2019 #958 Ciekawe, czy się uda, czy skończy się jak film katastroficzny z nami w rolach głównych - https://www.rt.com/news/465156-fusion-reactor-tokamak-iter/
Ciekawe, czy się uda, czy skończy się jak film katastroficzny z nami w rolach głównych - https://www.rt.com/news/465156-fusion-reactor-tokamak-iter/