Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czytałem kiedyś o nim, a trafiłem na niego bo mamy urodziny w ten sam dzieńNajlepszy łowca komunistów w historii.Simo Häyhä – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.m.wikipedia.org
O, @klocuniekNajlepszy łowca komunistów w historii.Simo Häyhä – Wikipedia, wolna encyklopedia
pl.m.wikipedia.org
Znana firma jest na skraju bankructwa. Popadła w długi, które idą w miliardy
Atos, francuski koncern informatyczny, mierzy się z miażdżącymi problemami finansowymi, długi grupy sięgają 5 miliardów euro. Firma jest głównym partnerem technologicznym tegorocznych Igrzysk Olimpijskich w Paryżu. Spółka rozpoczęła negocjacje z bankami wierzycielami, rząd obiecuje pomoc.m.sadeczanin.info
Atos, francuska firma IT, która zatrudnia ponad 100 tysięcy ludzi - może upaść.
Macron średnio dba o firmy, więc warto obserwować.
oddajcie nasze postyTo u nich były te serwery Cohones?
Der Onet usiłuje pokazać że wszędzie jest równouprawnienie i kobiety w niczym nie są gorsze od mężczyzn.View attachment 93096
"Przy ogromnym terenie często pomagali jej zakochani w Gunness mężczyźni. Często znikali jednak w tajemniczych okolicznościach, jeden po drugim."
Dlaczego zabijały? 10 kobiet, które były seryjnymi morderczyniami
Okrutne zabójstwa w historii popełniali nie tylko mężczyźni, ale również kobiety. Lista ofiar niejednej z nich do dziś robi przerażające wrażenie. Okoliczności popełnionych morderstw przyprawiają zaś o dreszcze niejednego śmiałka. Jakie są najbardziej makabryczne morderstwa, których dokonały...www.onet.pl
Ale w tej kwestii seryjnych to jednak kobietom jednak brakuje sporo... do facetów, na szczęście (liczby mówią tu wszystko)Der Onet usiłuje pokazać że wszędzie jest równouprawnienie i kobiety w niczym nie są gorsze od mężczyzn.
Nie no żartuje. Temat znam dość dokładnie. Zainteresowałem się tym po książce "Seryjni i masowi mordercy" czy jakoś tak. Była też kiedyś polska strona internetowa gdzie była opisana większość zbrodniarzy z całego świata. Było przynajmniej kilku bardziej "widowiskowych" niż ci najbardziej znani.Ale w tej kwestii seryjnych to jednak kobietom jednak brakuje sporo... do facetów, na szczęście (liczby mówią tu wszystko)