Rozpiska Canelo Alvarez vs. Terence Crawford – karta walk, transmisja, informacje o gali

co ty bredzisz
czarny idzie w górę o dwie wagi !!!!!!! bez żadnego przetarcia, ku.... o 2 wagi to jest przepaść we wszystkim
starszy o 2 lata

ktoś kto mówi że Canelo tutaj przegra nie zna sie na boksie

ostatnia walkę czarny powinien przegrać przecież z Madrimovem ale sędziowie dali mu wygraną
I co szczochu, kto się zna na boksie? Mówiłem że Crawford jest lepszym bokserem od Canelo

Raz że Crawford jest lepszym bokserem, dwa Canelo był zawsze przereklamowany i ciągnięty za uszy. Dzisiaj też trafiał w powietrze a komentarz się podniecali jak by czysty cios zadał.
Nigdy nie lubiłem ryżego,bo był faworyzowany u sędziów, chociażby w pierwszej walce z Gołowkinem,dlatego cieszy jego przegrana,zwłaszcza na punkty.
Crawforda walki oglądam od lat i mu kibicuję, bo gość jest mega inteligenty w ringu,ma bokserskie IQ na kosmicznym poziomie,zasłużenie wygrał.

Nigdy nie lubiłem ryżego,bo był faworyzowany u sędziów, chociażby w pierwszej walce z Gołowkinem,dlatego cieszy jego przegrana,zwłaszcza na punkty.
Crawforda walki oglądam od lat i mu kibicuję, bo gość jest mega inteligenty w ringu,ma bokserskie IQ na kosmicznym poziomie,zasłużenie wygrał.
Canelo powinien przegrać z Gołowkinem, Larą, ale ciągnięto go za uszy

a715afd4-57c1-41fa-a823-19396f5f1978.jpg.webp

Canelo powinien przegrać z Gołowkinem, Larą, ale ciągnięto go za uszy
No te "wygrane" z GGG to była jawna kradzież! Canelo to mimo wszystko, moim zdaniem oczywiście, jeden z najlepszych bokserów ever ale swój prime ma już dawno za sobą, nie rusza się już tak dobrze jak kiedyś.. w walce z Bivolem ruszał się jak emeryt

Last edited:
Boks na wysokim poziomie, Crawford super sie porusza na nogach i widać też, że jego ciosy ważą. Niech robią rewanż chociaż nie wiem co musiałby Canelo zrobić, żeby wygrać z czarnym.
Po tym co wczoraj Crawford pokazał trochę śmiesznie wyglądają podjazdy Topurii do niego :beczka:

Co to by było jakby chłop robił kalistenikę.

:lesnarhappy:
Zarówno jeśli chodzi o Crawford i Canelo i ich trening siłowy to jest śmiech na sali.
Prawdziwi twardziele jak Marciano zapieprzali 20 km dziennie z workiem cementu na plecach, potem zwisali na jednym palcu aż do kolacji i jeszcze mieli siłę orać pole. A tu proszę – XXI wiek, dietetycy, trenerzy, sztangi… Żałosne

Zarówno jeśli chodzi o Crawford i Canelo i ich trening siłowy to jest śmiech na sali.
Prawdziwi twardziele jak Marciano zapieprzali 20 km dziennie z workiem cementu na plecach, potem zwisali na jednym palcu aż do kolacji i jeszcze mieli siłę orać pole. A tu proszę – XXI wiek, dietetycy, trenerzy, sztangi… Żałosne
A jednak martwy ciąg cos mu dał :beczka:

punktowałem 2 max 3 rundy dla canelo, pięknie go crawford ograł boksersko.
ciągle wyprzedzał alvareza, niby walczył na wstecznym, ale trafiał z kontry, uderzał kombinacjami 3-4 ciosów a jak chciał to wdawał się w wymiany

pokazał, że jest kompletnym pięściarzem. sam canelo przyznał, że nie potrafił go rozgryźć.

chciałoby się zobaczyć crawforda z prajm gołowkinem, ale by była uczta :antonio:

punktowałem 2 max 3 rundy dla canelo, pięknie go crawford ograł boksersko.
ciągle wyprzedzał alvareza, niby walczył na wstecznym, ale trafiał z kontry, uderzał kombinacjami 3-4 ciosów a jak chciał to wdawał się w wymiany

pokazał, że jest kompletnym pięściarzem. sam canelo przyznał, że nie potrafił go rozgryźć.

chciałoby się zobaczyć crawforda z prajm gołowkinem, ale by była uczta :antonio:
Najlepsze, że tam ponoć do 10 rundy był remis na kartach u dwóch sędziów :siara:
Canelo powinien już kończyć. Straszny zjazd
Myślisz, że Canelo w lepszej formie miałby coś na dzisiejszego Crawforda?

Najlepsze, że tam ponoć do 10 rundy był remis na kartach u dwóch sędziów :siara:

Myślisz, że Canelo w lepszej formie miałby coś na dzisiejszego Crawforda?
Myślę że na pewno by dał równiejszy pojedynek. Po tym co zobaczyłem to i tak faworytem byłby Bud który mimo ze 2 kategorie przeskoczył to wcale nie był jakoś mniejszy od Alvareza.

Wczorajszy Canelo oprócz rzucania cały czas prawym overhandem i lewym na wątrobę nie pokazał kompletnie nic. Był na dodatek lekko ślamazarny ale to pewnie kontrast bo czarny był zwyczajnie szybki.

Myślę ze gdyby był w formie to wynik 115:113 byłoby bliższe prawdy niż jest obecnie

co ty bredzisz
czarny idzie w górę o dwie wagi !!!!!!! bez żadnego przetarcia, ku.... o 2 wagi to jest przepaść we wszystkim
starszy o 2 lata

ktoś kto mówi że Canelo tutaj przegra nie zna sie na boksie

ostatnia walkę czarny powinien przegrać przecież z Madrimovem ale sędziowie dali mu wygraną
Tylko że craford wygrał ła

Back