Drzewo
UFC Heavyweight
Do concept artów wykorzystaj AI, później przerabiaj, bo tak jest dużo szybciej.Dopadło mnie takie wypalenie w logistyce, że rzygam swoją pracą, choć wielu uznałoby ja za całkiem niezłą. Postawiłem wykorzystać swoją kreatywność i tworzę świat pod grę video - stąd też moja nieobecność na forum. Pewnie chuj z tego wyjdzie, bo sprzedaż licencji takiego świata to mogą być naprawdę duże pieniądze, a więc coś co ciężko mi sobie wyobrazić, ale jesli moja twórczość będzie na wysokim poziomie, mogę liczyć na pracę w game devie jako np narrative designer. Taki mam plan. Przykładam się jak tylko mogę zawalając momentami obecną pracę, uczę się rysunku żeby stworzyć kilka conceptartów, dużo czytam i poznaję światy najlepszych gier. W pierwszym półroczu mam zamiar ukończyć projekt i wysłać go w kilka miejsc.
Sprawdź sobie studia pod ten kierunek i sprawdź listę zajęć z wszystkich lat, zrób zrzut i wrzuć se do sztucznej (poziom deep research) z poleceniem zrobienia indywidualnego toku nauki.
Potem testy, egzaminy i inne takie paskudztwa.
PS. Co do wypalenia to zrób se albo wolne, albo poproś o przeniesienie, czy inne takie. To ważne, pociśnij z tematem. Jak olejesz wypalenie to przeciągnięte wypalenie rozsmarować może każdego.
Depresja, stany obsesyjno - kompulsywne, stany lękowe, ciężki hazard, używki, zachowania ryzykowne, ryzykowny seks (normalnie fajna rzecz, ale nie w tym wypadku), próby samobójcze, wypadki (bo można je na siebie "ściągać") i pewnie masa innych zjebanych zachowań.
Pisałem kiedyś tutaj o typku, na temat którego ludzie z wora stwierdzili, że znowu zmyślam, tymczasem typ przepierdalał hajs który dostawał na dziecko na kurwy, po które jeździł taksówką do miasteczka obok, bo u nas nie ma nawet burdelu... Potem już tylko dzwonił po kurwy, na koniec jak już cały hajs przepierdolił to pytał, dlaczego mu nikt nic nie powiedział...
Czaisz? Do takiego stopnia można mieć wygięcie na berecie, że uznajesz to za normalne, odjebać sobie i bliskim numery na takim poziomie i w skali kilku lat... Wiem, można dłużej, nawet całe życie
Wypalenie oznacza że proces już się zaczął.
Zajmij się tym od razu, nie czekaj tydzień czy miesiąc, bo wtedy może się trigger odblokować i odpali jakiś błąd w głowie, a potem chuj wie co się odstawi, jak zareagujesz i czy utrzymasz lejce w dłoni, a jak wszyscy tu wiemy - życiowy parkiet bywa śliski.
Proszę. Zajmij się tym. Mi wypalenie kilka lat życia zjadło, nie wpadnij w to