By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

Masz świadomość ze w każdej pracy ten "dorosły" chłop jest oceniany ? Nie ważne czy robi na łopacie czy uzupełnia tabelki z excela. Jak znasz takie zawody gdzie nie jesteś oceniany i rozliczany ze swojej roboty to zapodaj, chętnie poleżę i wezmę pieniądze

Dalszej wypowiedzi nie ma co komentować :beczka:
Z tego co Ty tutaj wypisujesz to jesteś oceniany jak w szkole, karcony mailami też pewnie jesteś jak się coś nie spodoba
Eleganckie posłuszeństwo. Zapychają Wam głowy jakimiś pierdolami byście mieli ułudę, że coś robicie. Oceną pracy jest wynagrodzenie po wykonanej pracy a nie stopnie uczniowskie :juanlaugh: Prezes w korpo ma w dupie Wasze oceny, hajs ma się zgadzać i macie nie pyskować do klientów - o ile macie z nimi do czynienia

Z tego co Ty tutaj wypisujesz to jesteś oceniany jak w szkole, karcony mailami też pewnie jesteś jak się coś nie spodoba
Eleganckie posłuszeństwo. Zapychają Wam głowy jakimiś pierdolami byście mieli ułudę, że coś robicie. Oceną pracy jest wynagrodzenie po wykonanej pracy a nie stopnie uczniowskie :juanlaugh: Prezes w korpo ma w dupie Wasze oceny, hajs ma się zgadzać i macie nie pyskować do klientów - o ile macie z nimi do czynienia

Wyczytał wszystko z jednego posta który karykaturalnie przedstawiał procesy z korpo.

wolny człowiek który włączył myślenie:antonio:

Wyczytał wszystko z jednego posta który karykaturalnie przedstawiał procesy z korpo.

wolny człowiek który włączył myślenie:antonio:
Grzecznie tam! Bo przyjdzie manager projektu, przejrzy historię przeglądania, posprawdza maile i Ci dupeczkę sojową przetrzepie! :jarolaugh::jarolaugh::jarolaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh:

Bawi mnie to, że jesteś traktowany jak dzieciak z przedszkola :juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh: rozgrywają Ci łeb perfekcyjnie. Zapach wolności w pełni soja GMO :korwinlaugh::korwinlaugh::korwinlaugh:

ChatGPT mówi to Panu cos? :beczka: dobry prompt by bylo w Twoim stylu i myk generuj.

Te oceny w tych korpo to jest śmiech na sali, oceń kierownika, a kierownik widzi jak oceniasz a ocen kolegę a kolega juz nie widzi, a ocen siebie ale za pomocą 25 pytań otwartych ::clintdis::
U nas oceny też są specyficzne :werdum: Każdy sam oceniał realizację swoich planów + ocena menedżera no i od stopnia realizacji tych planów zależało jaki procent premii rocznej się dostanie (czy 100% czy 110% czy np. 80%, ewentualnie 0 jeżeli nie wyrobi się minimum). Więc wielkie ocenianie, spotkania, prezentacje a wszystko po to by bank ogłosił że wszyscy dostają po 100% żeby nikomu przykro nie było :werdum: Jedynie kilkadziesiąt ancymonów nie dostało nic ale to już były himalaje opierdalania

U nas oceny też są specyficzne :werdum: Każdy sam oceniał realizację swoich planów + ocena menedżera no i od stopnia realizacji tych planów zależało jaki procent premii rocznej się dostanie (czy 100% czy 110% czy np. 80%, ewentualnie 0 jeżeli nie wyrobi się minimum). Więc wielkie ocenianie, spotkania, prezentacje a wszystko po to by bank ogłosił że wszyscy dostają po 100% żeby nikomu przykro nie było :werdum: Jedynie kilkadziesiąt ancymonów nie dostało nic ale to już były himalaje opierdalania
Pewnie tak to wygląda w większości firm, masz jakiś plan/cele na każdy rok, rozliczasz się i w zależności od osiągnięć i zrealizowania celu masz potem wypłacany bonus. U mnie to są widełki od 1 wysokości pensji (taka 13-nastka) do 3-4x miesięcznych wynagrodzeń, więc jednak jest rozstrzał i wszystko zależy od oceny

Pewnie tak to wygląda w większości firm, masz jakiś plan/cele na każdy rok, rozliczasz się i w zależności od osiągnięć i zrealizowania celu masz potem wypłacany bonus. U mnie to są widełki od 1 wysokości pensji (taka 13-nastka) do 3-4x miesięcznych wynagrodzeń, więc jednak jest rozstrzał i wszystko zależy od oceny
No widzisz jak Ci sprali łeb w tym korpo. W januszexach nie ma żadnych przygłupich testów dla współczesnych niewolników. Trzeba szanować siebie.

Bonusów też nie ma, ale chociaż żyje się że świadomością, że jest się wolnym niezależnym człowiekiem :jarolaugh:

No widzisz jak Ci sprali łeb w tym korpo. W januszexach nie ma żadnych przygłupich testów dla współczesnych niewolników. Trzeba szanować siebie.

Bonusów też nie ma, ale chociaż żyje się że świadomością, że jest się wolnym niezależnym człowiekiem :jarolaugh:
Złośliwy chujek :beczka:

Dajcie już chłopakowi spokój

Ktoś tutaj pracował w ubezpieczeniach (poza mną hehehe), ale chodzi mi o branże ubezpieczeń na życie.

Kojarzę, że @MMAkłowicz działał w branży, ale nie pamiętam czy to nie były tylko szkody majątkowe. Ktoś coś? Bo chyba bliżej mi do zaufania cohones niż osobom z branży które znam :)

O też pracujesz w tym cyrku zwanym bankowością. Których żydowskich pośredników reprezentujesz?

U nas było, że 3 w skali 1-5 to wysoka ocena :crazy:

Czekając na pewnego emaila zerknąłem do spamu, czy aby tam nie wleciał.

Czego szukałem nie znalazłem, ale znalazłem co innego:
v2aCpEE.png

No no, niezła okazja ;)

Back