By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

@HubiSSJ3 jak w żydoMillenium jest z nadpłatą w dzień spłaty raty?

Tak jak pisałem kiedyś @torpedo, trzeba wrzucać w tym okienku po zejściu raty 20.45-21.30 z tego co pamiętam. Ale chuj wie czy czegoś znowu nie nazmieniali, bo ciągle coś pejsy na górze kombinują. Jutro jak nie zapomnę to się upewnię że nadal to aktualne.

Tak jak pisałem kiedyś @torpedo, trzeba wrzucać w tym okienku po zejściu raty 20.45-21.30 z tego co pamiętam. Ale chuj wie czy czegoś znowu nie nazmieniali, bo ciągle coś pejsy na górze kombinują. Jutro jak nie zapomnę to się upewnię że nadal to aktualne.
Zobacz zobacz piękny kawalerze, bo zawiesiłem sobie ratkę miesiąc temu i dostałem premie chce to razem wrzucić do żyda.

Ja do świętego spokoju daję to 16-ego (ratę mam 15-ego) Wtedy mam (na dzień dzisiejszy) 37 złotych odsetek, a mam pewność że jest już zaksięgowany (oni mi 15 już rano biorą kasę z konta na ratę, ale oczywiście księgują po 21.00 a czasem później).
Jak dobrze pójdzie i będę nadpłacał dalej co miesiąc 7 koła, to luty-marzec koniec mam z tymi chujami.

A propos chujów. Uważajcie na telefony jakie odbieracie (niby nic nowego).
Jakaś kurwa ostatnio dzwoniła o odzysk odsetek. Niby nic, ale potem zaczęła pierdolić o zwrocie kasy za odsetki i chciała wiedzieć najpierw imię i jaki bank (niby niewinnie bo to jej nic nie daje) a potem że ktoś zadzwoni (pewno by dalej próbowal wyciągać dane typu PESEL, albo coś).
Na pytanie co pierdoli odpowiedziała nerwowo że rozmowa nagrywana.
Powiedziałem jej, że ta regułka powinna być na wstępie a nie po kurwa dwóch minutach smęcenia.
Na prośbę by podała jeszcze raz jaka firma, to nerwowo jebła rogulkę, że za chuja byś nie zapamiętał. Poprosiłem jeszcze raz by powiedziała sama nazwę firmy, pomału bym mogł zapisać, to powiedziała że zgłosi się do mnie analityk i się rozłaczyła :beczka:
Kurwa jebana.
Że nie potrafią ich wykryć i od razu dane upowszechnione by wiadomo co za kytasy i pizdy to są na cały kraj.

Jakaś kurwa ostatnio dzwoniła o odzysk odsetek. Niby nic, ale potem zaczęła pierdolić o zwrocie kasy za odsetki i chciała wiedzieć najpierw imię i jaki bank (niby niewinnie bo to jej nic nie daje) a potem że ktoś zadzwoni (pewno by dalej próbowal wyciągać dane typu PESEL, albo coś).
Powiedziałem jej, że ta regułka powinna być na wstępie a nie po kurwa dwóch minutach smęcenia.
Na prośbę by podała jeszcze raz jaka firma, to nerwowo jebła rogulkę, że za chuja byś nie zapamiętał. Poprosiłem jeszcze raz by powiedziała sama nazwę firmy, pomału bym mogł zapisać, to powiedziała że zgłosi się do mnie analityk i się rozłaczyła :beczka:
Kurwa jebana.
Że nie potrafią ich wykryć i od razu dane upowszechnione by wiadomo co za kytasy i pizdy to są na cały kraj.
Miałem podobną sytuację.

Dzwonili, że ktoś wziął na mnie kredyt w parabanku i czy zablokować. Powiedziałem tak i proszę o kontakt.

Zadzwoniła druga baba i już pytała o dane, tak samo rzuciłem jakaś kurwą to po czasie, że połączenie nagrywane.

Poprosiłem o dokładne dane do weryfikacji pracownika i elo.

Byłem u znajomego w banku i mówi, że to ostatnio się dzieje na potęgę. Całe call center mają i dzwonią od rana do nocy, aż kogoś jebną.

Oczywiście kto? No kurwa banderowcy ścierwo niewdzięczne tfu.

Ta akurat była Polka na 100% jebane kurwisko, ale wiem że banderowcy w chuj tak działają.

Te pedały w Europie kombinują jak tu się żywego pieniądza pozbyć (wiadomo, pełna kontrola przeoływów) i pierdoli o bezpieczeństwie, a tyle co ludzie potracili przez e-złodziejstwo w ostatnich latach, to normalnie by musieli czyścić "po staremu" przez 20 lat, jak nie więcej (bo kradną konto do czystego)

I cyk raty w dół. Cyk euro w górę.

I cyk co miesiąc więcej można nadpłacać żyda.

:antonio:
oby to euro poszło w górę bo nazbierałem i chcę opierdolić koło 5tki

Kurwa jebana.
Z reguły staram się nie odbierać czegoś, jak nie wiem, ale dobra taktyka właśnie być takim "chamem" i zadawać pytania.

Wczoraj do mnie jakiś dziwny numer z Lublina dzwonił, ale nie odebrałem.

Tych oszustw to od zarąbania powstaję nowych, kolega w cybersecu mi ostatnio mówił, że ma od zarąbania roboty.

Tak nie dokońca zgodne, bo Polska ma z USA umowę o unikaniu podwójnego opodatkowania.
A jak tak to przepraszamy. Kiedyś widzialem na yt filmik w którym typ właśnie mówił ze za dywidendy z usa trzeba zapłacić podatek dla usa plus oczywiście u nas zapłaci sie od zysku co dawało podwójne koszta.

Jeżeli to farmazon to dobrze wiedzieć

A jak tak to przepraszamy. Kiedyś widzialem na yt filmik w którym typ właśnie mówił ze za dywidendy z usa trzeba zapłacić podatek dla usa plus oczywiście u nas zapłaci sie od zysku co dawało podwójne koszta.

Jeżeli to farmazon to dobrze wiedzieć
Zgadza się, płacisz w USA 15% plus dopłacasz 4% w Polsce. Gdyby nie było umowy o braku podwójnego opodatkowania w Polsce płaciłbyś 19% zamiast 4%. Bez w-8ben zabulisz 30% w stanach i jeszcze 4% w Polsce.

Ktoś siedzi w KGHM? Akcje na razie słabo przędą bo dolar tani, a oni są mocno uzależnieni od jego ceny, czy ma ktoś inside info co się tam dzieje?

Co roku to samo - jebany proces ocen :childcry: już mnie kurwica bierze od pisania feedbackow i ocen. I tak przez kilka ładnych tygodni od czerwca :usunto:

Chciałbym, ale to trzeba wszystko uzasadnić i skrobnąć choć kilka zdań i tak dłubałem wczoraj do 23, a końca nie widać :siara:
ChatGPT mówi to Panu cos? :beczka: dobry prompt by bylo w Twoim stylu i myk generuj.

Te oceny w tych korpo to jest śmiech na sali, oceń kierownika, a kierownik widzi jak oceniasz a ocen kolegę a kolega juz nie widzi, a ocen siebie ale za pomocą 25 pytań otwartych ::clintdis::

@kofi czy jesteś na keto? Przynajmniej raz w tygodniu prosisz kolegę by na Ciebie siadał? Wywracasz wózki w biedronce?

Trzy pytania oceniające poziom zgrilowanego mózgu. Odpowiedz szczerze, wynik będzie służyć jedynie celom badawczym.

@kofi czy jesteś na keto? Przynajmniej raz w tygodniu prosisz kolegę by na Ciebie siadał? Wywracasz wózki w biedronce?

Trzy pytania oceniające poziom zgrilowanego mózgu. Odpowiedz szczerze, wynik będzie służyć jedynie celom badawczym.
Dorosły chłop żeby się spowiadał ze swojej pracy, która widać na co dzień……jak to nazwać inaczej jak nie robienie wody z mózgu ? Oceny jak w szkole i na baczność jak na apelu dyrektor okularnik przemawia :juanlaugh:

Dorosły chłop żeby się spowiadał ze swojej pracy, która widać na co dzień……jak to nazwać inaczej jak nie robienie wody z mózgu ? Oceny jak w szkole i na baczność jak na apelu dyrektor okularnik przemawia :juanlaugh:
Masz świadomość ze w każdej pracy ten "dorosły" chłop jest oceniany ? Nie ważne czy robi na łopacie czy uzupełnia tabelki z excela. Jak znasz takie zawody gdzie nie jesteś oceniany i rozliczany ze swojej roboty to zapodaj, chętnie poleżę i wezmę pieniądze

Dalszej wypowiedzi nie ma co komentować :beczka:

Back