By żyło się lepiej: kariera/studia/przekręty;)

Nie rozpędzałbym się z tymi 450, ale nawet te 250 to nie są chyba grosze skoro chcesz robić w Wawie za 2k na rękę... Pojedziesz na zmywak, podreperujesz angielski i za jakiś czas będziesz stał za barem.

Nie rozpędzałbym się z tymi 450, ale nawet te 250 to nie są chyba grosze skoro chcesz robić w Wawie za 2k na rękę... Pojedziesz na zmywak, podreperujesz angielski i za jakiś czas będziesz stał za barem.

Wstępnie taki miałem plan. Mam czas do 20 gudnia by się zastanowić co wybrać :)

Jak masz gdzie lądować to bym się nie zastanawiał. Jeśli jedziesz sam i w ciemno to potrzebna grubsza analiza.

Coraz bardziej sie boje ze trafiłem do sekty: dostałem dzisiaj propozycje żebym dopasowywał sobie sobie system wynagrodzenia do tego co udało mi się w danym miesiącu osiągnąć #zaufanie

@Masu Chyba że przejrzeli Cię że walisz w chuja ;)
Nie rozumisz-jest wręcz odwrotnie. Zalezy im na mnie bo mam efekty 3 razy lepsze niż koledzy i sam lepiej wiem na co nacisk polozyc żeby wszystko dzialalo. Ale wymaga to zupełnie innego działania niż byli założenie na poczatku. To jest piękne na firma dostosowuje sie do rynku w ulamku sekundy. Nigdy wczesniej tego nie widziałem

Pogratulować takiej pracy i pracodawcy
bjbz9t.gif

Odwieszał ktoś może działalność przez niego EPUAP? Bo nie wiem jak się do tego skurwiałego systemu zabrać. Mam już konto, już nawet kiedyś pozew wysłałem. Ale tego nie potrafię zrobić :boystop:

Z doswiadczen znajomych wnioskuje ze EPUAP to swietne narzedzie ale przez bande niekompetentnych urzednikow nie funkcjonuje jak trzeba.

Na Śląsku 2 tys to marzenie na początek(chyba, że masz fach, kierowca tira itd).

W Elblągu (Wschodnia Polska B) w fabryce mebli płacą na dzień dobry 1700 na rękę. Jeśli na uprzemysłowionym Śląsku nie dajesz rady znaleźć produkcji za 2 k, to znaczy, ze słabo szukasz...

Wawa i zarobki 2 k na rękę? Ekhm... :wall:

@Orest widzę, że dokonałeś comming outu na linkedin. Gratulacje jeszcze raz. Teraz przypomniała mi się koleżanka, taka blondyneczka z polonistyki, która chyba z 5 lat temu mówiła, że kolega proponował jej pracę w twojej firmie ale ostrzegał ją że to firma dla robotów i nie daje możliwości rozwoju. No i teraz dziewczyna jest kelnerką w Holandii...

@Orest widzę, że dokonałeś comming outu na linkedin. Gratulacje jeszcze raz. Teraz przypomniała mi się koleżanka, taka blondyneczka z polonistyki, która chyba z 5 lat temu mówiła, że kolega proponował jej pracę w twojej firmie ale ostrzegał ją że to firma dla robotów i nie daje możliwości rozwoju. No i teraz dziewczyna jest kelnerką w Holandii...
No zobaczymy jak to bedzie w moim przypadku;). Dopoki zajebiscie mi placa i robie to co lubie, to nie narzekam:)

Jestem debilem-właśnie odwiesiłem działalność i zapomniałem z rejestru adres email skasować. Dane idą zdaje się na stronę urzędu miasta a więc Witaj Spamie!

@MuraS ubezpieczenia turystyczne online? Mam konto w mBanku ale niestety dla osob znajdujacych sie juz za granica nie sprzedaja ubezp. z 2h wyprzedzeniem (jak to jest dla osob w PL) ale z tygodniowym :o o:
Jakas alternatywa?

Back