szplin
Vale Tudo Championship
No ale Mateusz jakoś tak w zaparte idzie, że on to tylko i wyłącznie z poczucia misji i z dobrego serca zrobił. Ta narracja mi się nie podoba.Nigdzie tak nie napisałem.
no i pozamiatane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No ale Mateusz jakoś tak w zaparte idzie, że on to tylko i wyłącznie z poczucia misji i z dobrego serca zrobił. Ta narracja mi się nie podoba.Nigdzie tak nie napisałem.
no i pozamiatane
Bardziej to odbieram na zasadzie "miałem ambicję książkę napisać i są na nią chętni, to przy okazji na tym zarobię".No ale Mateusz jakoś tak w zaparte idzie, że on to tylko i wyłącznie z poczucia misji i z dobrego serca zrobił
Ja akurat inaczej odbieram jego uzasadnienia. I żeby nie było, że jakimś hejterem jestem, bo sam książkę zamówiłemBardziej to odbieram na zasadzie "miałem ambicję książkę napisać i są na nią chętni, to przy okazji na tym zarobię".
Co oni tam dają za rady?Powiem wam, że jednak finansomat to jest dla kogoś kto już cokolwiek kuma.
Ta platforma 'metamorfozafinansowa' to jest kompletny poradnik od podstaw, od oszczędności na wydatkach do inwestowania przez całe zarządzanie majątkiem.
Fajna sprawa dla kogoś kto tak jak ja jest na etapie 'dorabiania się'.
Ruchać jebać nic się nie bać!Co oni tam dają za rady?
A ja niebo sam książkę zamówiłem
Jak masz fajne cycki i chcesz szybko zarobić - onlyfans.Co oni tam dają za rady?
WHERE?Jak masz fajne cycki i chcesz szybko zarobić - onlyfans.
W książce, tylko musisz wpierw ją kupić.WHERE?
Sprawdzę. Tylko gdzie w opcjach tam jest, te zezwól na granie offline? Bo tak na szybko rzuciłem okiem tylko, to nie mogłem tego znaleźć.
Mogę stwierdzić, że jest już przynajmniej 4245 zamówionychSamołyk chwali się, że przez weekend ponad 3500 sztuk zamówione. Obstawiam, że z jakaś banieczka na czysto z tego wpadnie
Pisząc w ten sposób okazujesz mu brak szacunku - od kiedy ktoś kogo opinie są cenione ma sprzedawać wiedzę za darmo?Jak go szanuje i cenie jego wiedzę, tak uważam, że jest to klasyczny skok na kasę
Czytałem kiedyś o tym. Ponoć już gdzieś ludzie korzystają przy pracach fizycznych z tego wynalazku.@szplin kup sobie egzoszkielet do pracy! Nie wiem czy Ci się przyda ale wyglada zajebiście i jest futurystyczny
Egzoszkielet klik
Właśnie dzisiaj gadałem ze znajomym i mówił że kupił książkę.Czytałem kiedyś o tym. Ponoć już gdzieś ludzie korzystają przy pracach fizycznych z tego wynalazku.
Kiedyś jakiś był na peperze https://www.pepper.pl/promocje/egzoszkielet-roboczy-638628
A przy okazji, Samołyk już ponad 5000 sprzedał w przedsprzedaży. Przy założeniu 50% na czysto (sam pisał, że około 55%) to już na jakąś kawalerkę nazbierał.
Podstawy, które Samołyk udostępnia już od kilku lat za darmo nijak się do szkoleń mają. Edukacja finansowa w społeczeństwie leży i kwiczy.widze w temacie szkolen nic sie nie zmienia
u palestynczyka... jak robilem wczesniej 9.45-17.30 nie bylo mnie na mieszkaniu tak teraz 10.30-22.00U nas czy u szwaba? I znowu jest chujnia?
To oni wszyscy nie bronią swojego kraju tylko Polacy biedacy? Skąd ja to znam…u palestynczyka... jak robilem wczesniej 9.45-17.30 nie bylo mnie na mieszkaniu tak teraz 10.30-22.00
Ło panie to chujnia. Rzuć to wpizdu bo kręgosłup ci dupą wyjdzie.u palestynczyka... jak robilem wczesniej 9.45-17.30 nie bylo mnie na mieszkaniu tak teraz 10.30-22.00
Ło panie to chujnia. Rzuć to wpizdu bo kręgosłup ci dupą wyjdzie.
Do wora go, tacy są najgorsi. Zero szacunku do pracownika, jak nie pasuje to niech sam zapierdala cały dzień.
nie no plecy na razie git, bardziej chodzi o robote po 18 bo jak ciemno jest to chuj nie robota...nie widac numerow i nazwisk, ludzie boja sie drzwi otwierac. ten palestyniec kuwa jak sie odnosi do starych kurierow to bylem w szoku, jak do psow.
rumunow nabral to beda zapierdalac, wyjebane w to tam... ale szukalem roboty na dluzej a przy takim jego podejsciu to nie widze tu przyszlosci zadnej pomimo ze chate oplaca i busem moge jezdzic sobie ile mam paliwa.Do wora go, tacy są najgorsi. Zero szacunku do pracownika, jak nie pasuje to niech sam zapierdala cały dzień.
To rób dalej, psie
nie no plecy na razie git, bardziej chodzi o robote po 18 bo jak ciemno jest to chuj nie robota...nie widac numerow i nazwisk, ludzie boja sie drzwi otwierac. ten palestyniec kuwa jak sie odnosi do starych kurierow to bylem w szoku, jak do psow.
halibut zapomniales ise przelogowac...To rób dalej, psie
jaka robote sie pytamNo kurwa jak to jaki, jakieś uprawnienia xD
A wystarczy zrobic kursik weekendowy od kolegi krzaka z cyberbezpieczenstwa i juz 10k na wstep i nie trzeba robic u palestynczyka.halibut zapomniales ise przelogowac...
z cyberbezpieczenstwa to ja mam od niego wieksza wiedze.A wystarczy zrobic kursik weekendowy od kolegi krzaka z cyberbezpieczenstwa i juz 10k na wstep i nie trzeba robic u palestynczyka
Nie ryba, tylko sam się kurwa pakujesz w gówno co chwila a tekstami jeszcze pokazujesz że nie zależy Ci na samym sobie - więc jak komuś ma zależeć na chwoście, któremu na sobie samemu nie zależy?halibut zapomniales ise przelogowac...