Benzi
BAMMA Light Heavyweight
Poirytowawszy się po prostuWidzę @Benzi , że się droczysz i bierzesz nas tu pod włos.
Jak Andrzej wyjdzie mi pomoże.Pisz oświadczenie czemu chcesz wyjebać wartościowy temat z potencjałem

1. Historia Titanica, czyli dlaczego czasem warto wyrzucić babę za burtę naszego życia - Chodzi o tamte czasy i kobiety i dzieci przodem, że Jack oddał życie za babę i wcale kiedyś piekła kobiet nie było ? xD Czy rozpoznanie że to zła kobieta jest/była w naszych życiachDostałeś potencjalnie kilka fajnych tematów, można je rozwijać
3. Historia George'a Foreman'a,
4.
5. Jak postępować ze swoimi wrogami/nieprzychylnymi jednostkami społecznie? - kozak
6. Dokąd prowadzi wszechobecna promocja kurwienia się i jakie ślady w psychice to pozostawia ? - Wiem o co chodzi, grzeczniej to jakoś ująć i ciekawy temat
7. 7 grzechów głównych, jak te proste prawdy naprawiłyby społeczeństwo i wytepilo lewactwo ? - mocny odcinek, socjologiczny, fajne było by case study na ten temat, o ile mi banicji nie dadzą za to big techy xD
8. Dlaczego warto dbać o ducha/fizyczność i mental jako spójną całość ? Czyli co wiedziały starożytne cywilizacje a czego pozbawieni jesteśmy - kozak, zainteresowany również kodeksem Bushido? Kanonem Rycerskości etc
9. Emocje w SW - dlaczego zawodnicy którzy podchodzą do walki zupełne na zimno osiągają lepsze wyniki od tych którzy sa napędzani 'zła krwią' ( Jones, Khabib, Kliczko, Usyk ) - kozak
10.Dawaj jakieś manipulacje, wizualizacje, różne takie rzeczy związane z hackowaniem umysłu jak i np. optymalizacja nauki - kozak