Burza mózgów Cohones i pomysły na treści w magicznym TRIO Psychologia-Historia-Sport.

Benzi

Brutaal
Bantamweight
Siema Panowie

Noszę się z zamiarem uruchomienia platformy gdzie będę publikował sobie treści w tematyce jak w tytule: TRIO Psychologia-Historia-Sport. Zajawka prywatna z być może potencjałem biznesowym.

Z racji że jest tu wiele tęgich głów, ludzi z pasjami i ciekawością wobec świata jak i wariatów i straceńców, poprosił bym was o pomoc w zbiorze ciekawych tematów jakie mogę poruszyć.
Mam jakieś tam swoje pomysły pierwsze, ale co wiele głów to nie jedna, i jestem przekonany że trafią się nowe perełki o których bym nie pomyślał :)
Mogą być stricte psychologiczne np: Kim jest psychopata, czym się różni od socjopaty.
Mogą to być za zabarwieniem psycho ale historyczne, lub militarne mocno np: Co siedziało w głowie Napoleona. Czy "Mental X" (jakiegoś żołnierza/klasy społecznej z epoki)
Czy też psycho/motywacyjno/edukacyjno sportowych np: historia Mike Tyson'a-brutalność z ghetta. Motywacja do stałych treningów
Wiecie o co chodzi :)

*Rozumiem też że kogoś jakaś treść czy nisza nie interesuje, ale zawsze może dać pomysł z innej.
Dziękuje także z góry za pomysły i patenty !
:conorsalute:

Siema Panowie

Noszę się z zamiarem uruchomienia platformy gdzie będę publikował sobie treści w tematyce jak w tytule: TRIO Psychologia-Historia-Sport. Zajawka prywatna z być może potencjałem biznesowym.

Z racji że jest tu wiele tęgich głów, ludzi z pasjami i ciekawością wobec świata jak i wariatów i straceńców, poprosił bym was o pomoc w zbiorze ciekawych tematów jakie mogę poruszyć.
Mam jakieś tam swoje pomysły pierwsze, ale co wiele głów to nie jedna, i jestem przekonany że trafią się nowe perełki o których bym nie pomyślał :)
Mogą być stricte psychologiczne np: Kim jest psychopata, czym się różni od socjopaty.
Mogą to być za zabarwieniem psycho ale historyczne, lub militarne mocno np: Co siedziało w głowie Napoleona. Czy "Mental X" (jakiegoś żołnierza/klasy społecznej z epoki)
Czy też psycho/motywacyjno/edukacyjno sportowych np: historia Mike Tyson'a-brutalność z ghetta. Motywacja do stałych treningów
Wiecie o co chodzi :)

*Rozumiem też że kogoś jakaś treść czy nisza nie interesuje, ale zawsze może dać pomysł z innej.
Dziękuje także z góry za pomysły i patenty !
Mogę polecić Ci jednego CEO i dwóch redaktorów, CEO akurat pozostaje bez angażu więc na bank się dogadacie, dalekowschodnie rynki staną przed Tobą otworem :mjsmile:

Dawaj jakieś manipulacje, wizualizacje, różne takie rzeczy związane z hackowaniem umysłu jak i np. optymalizacja nauki

Zapewne to już było wszystko, ale nigdy za wiele!
polecam książkę krecika
olo.jpg

Tak na poważnie, to wręcz przeraziło mnie jak CEO rzuca oskarżeniami! Z jaką łatwością i brawurą. Im cięższy zarzut, to dosłownie jak z rękawa sypał. Nie mam pojęcia, co siedzi w umyśle takiej kreatury, bo inaczej nie można takiej istoty nazwać.
Znamy go tylko z działalności internetowej, ale podejrzewam, że w realu zachowuje się podobnie. Nie chcę wiedzieć, ile zła już narobił i ile jeszcze dokona.
Pozostaje nam się modlić lub choćby trzymać kciuki, że znajdzie jakąś profesjonalną pomoc, zanim wykończy siebie lub kogoś.

Tak na poważnie, to wręcz przeraziło mnie jak CEO rzuca oskarżeniami! Z jaką łatwością i brawurą. Im cięższy zarzut, to dosłownie jak z rękawa sypał. Nie mam pojęcia, co siedzi w umyśle takiej kreatury, bo inaczej nie można takiej istoty nazwać.
Znamy go tylko z działalności internetowej, ale podejrzewam, że w realu zachowuje się podobnie. Nie chcę wiedzieć, ile zła już narobił i ile jeszcze dokona.
Pozostaje nam się modlić lub choćby trzymać kciuki, że znajdzie jakąś profesjonalną pomoc, zanim wykończy siebie lub kogoś.
Ten fragment mnie rozjebał :brainoverload:

Sławek oskarżył Bartosza o czyny karalne, nie mając żadnych dowodów, i zrobił to publicznie na forum "Cohones". Dodatkowo, kontaktował się z rodziną Olesia, próbując zaszkodzić jego reputacji, co jest absolutnie niedopuszczalne i wymagało podjęcia stanowczych działań.
Wyobraźcie sobie jaka to musi być kurwa.

Wydzwania albo wypisuje po rodzinie, że chłop to jakiś pedofil.

Za coś takiego to tylko dół z wapnem i zapomnieć o kłopocie.

Nawet w tym wieku, wpierdol od czasu do czasu przywraca pokorę

Nawet w tym wieku, wpierdol od czasu do czasu przywraca pokorę
Tak. W pewnych przypadkach, jak przemoc nie pomoże, to oznacza tylko że przemocy było za mało.

Dopiero jako dorosły przekonałem się, że argument siły jest silniejszy niż siłą argumentów. Może to barbarzyńskie, ale skuteczne.

Jest pewien gatunek człowieka?, który boi się dwóch rzeczy: wpierdolu i utraty pieniędzy. Inne kary czy groźby nie pomagają. I znów niestety masz rację, że wszystko to jest tylko czasowe. Dlatego profilaktycznie terapię trzeba powtarzać

Last edited:
Dobra nie rozpisrdalajcie chłopakowi tematu,

1. Historia Titanica, czyli dlaczego czasem warto wyrzucić babę za burtę naszego życia

2. Biologia : Jak ejakulat z prezerwatywy wywieszony na słońcu za oknem może ewoluować w nędzną ludzką kreaturę

3. Historia George'a Foreman'a, czyli dlaczego nie warto bić ludzi zbyt lekko

4. Dlaczego baba bez mężczyzny nie znaczy nic oraz dlaczego dwie lesby nie są w stanie oszukać natury i jedna z nich zawsze jest chłopem z wyglądu

5. Jak postępować ze swoimi wrogami/nieprzychylnymi jednostkami społecznie?

6. Dokąd prowadzi wszechobecna promocja kurwienia się i jakie ślady w psychice to pozostawia ?

7. 7 grzechów głównych, jak te proste prawdy naprawiłyby społeczeństwo i wytepilo lewactwo ?

8. Dlaczego warto dbać o ducha/fizyczność i mental jako spójną całość ? Czyli co wiedziały starożytne cywilizacje a czego pozbawieni jesteśmy my?

Dobra nie rozpisrdalajcie chłopakowi tematu,

1. Historia Titanica, czyli dlaczego czasem warto wyrzucić babę za burtę naszego życia

2. Biologia : Jak ejakulat z prezerwatywy wywieszony na słońcu za oknem może ewoluować w nędzną ludzką kreaturę

3. Historia George'a Foreman'a, czyli dlaczego nie warto bić ludzi zbyt lekko

4. Dlaczego baba bez mężczyzny nie znaczy nic oraz dlaczego dwie lesby nie są w stanie oszukać natury i jedna z nich zawsze jest chłopem z wyglądu

5. Jak postępować ze swoimi wrogami/nieprzychylnymi jednostkami społecznie?

6. Dokąd prowadzi wszechobecna promocja kurwienia się i jakie ślady w psychice to pozostawia ?

7. 7 grzechów głównych, jak te proste prawdy naprawiłyby społeczeństwo i wytepilo lewactwo ?

8. Dlaczego warto dbać o ducha/fizyczność i mental jako spójną całość ? Czyli co wiedziały starożytne cywilizacje a czego pozbawieni jesteśmy my?
9. Emocje w SW - dlaczego zawodnicy którzy podchodzą do walki zupełne na zimno osiągają lepsze wyniki od tych którzy sa napędzani 'zła krwią' ( Jones, Khabib, Kliczko, Usyk )

9. Emocje w SW - dlaczego zawodnicy którzy podchodzą do walki zupełne na zimno osiągają lepsze wyniki od tych którzy sa napędzani 'zła krwią' ( Jones, Khabib, Kliczko, Usyk )
Dlaczego bokserzy przed walką nie uprawiają seksu? :lol:

:siara:
Nie zaskoczyło mnie Cohones, jeden wielki śmietnik z tematu się zrobił.
Po chuj mi wypisujecie temat tego rozdwojenia jaźni zielonego, ma swój wątek i napierdolone 70 stron, idźcie tam. Sami nakręcacie jego i ten syf tak się tym absorbując.

Dziękuje tym trzem osobom które wzięły go na poważnie lub pół poważnie chociaż.

Temat do kasacji będzie, bo mało będzie konkretów, tylko burdel zaspamiony głupotami :fjedzia: :kis:

:siara:
Nie zaskoczyło mnie Cohones, jeden wielki śmietnik z tematu się zrobił.
Po chuj mi wypisujecie temat tego rozdwojenia jaźni zielonego, ma swój wątek i napierdolone 70 stron, idźcie tam. Sami nakręcacie jego i ten syf tak się tym absorbując.

Dziękuje tym trzem osobom które wzięły go na poważnie lub pół poważnie chociaż.

Temat do kasacji będzie, bo mało będzie konkretów, tylko burdel zaspamiony głupotami :fjedzia: :kis:
Nie będzie!
Dostałeś potencjalnie kilka fajnych tematów, można je rozwijać

Back