A tu sprawdzone, jedne z ulubionych pozycji.
bojan_strazackie-319x600.jpg

Kojarzy mi się z udanym browarem restauracyjnym, świeży, przyjemny, goryczkowy lager.
porter-18.jpg

Kiedyś krótko o nim napomknąłem, w zapachach pojawia się też anyż którego nikt oprócz Grzecha tu nie lubi:D

A Bojan Strażackie uwielbiam ;)
Kiedyś w knajpie na Litwie piłem świetny browar ich roboty i żałowałem że w Polsce się tego nie napije. Potem napiłem się Strażackiego i skojarzył mi się ten smak, także obecnie to mój faworyt tego typu :beer:

To Grand Prix z Ciechana też pewno lubisz ;)
Niestety nie miałem okazji próbować, ale też mimo że o nim słyszałem wiele razy, to nigdzie akurat na niego nie trafiłem. Strażackie mam cały czas pod nosem :)
Dla mnie nic specjalnego :(

Mi idealnie trafia w gusta, szczególnie zapach.

Wlasnie, dzis trzeba pomyslec nad czyms ciekawym i o niskim % - jakies propozycje?

Na początek polecam węgierskiego tokaja, potem chianti a na dobicie burbon. W planach są też zwykłe solone chipsy, orzeszki ziemne i jakieś sery. :beer:

@zoom a co za macie za soczki na KSW30?
Ja to jako, że przy takich imprezach oglądanych w TV pochłaniam całkiem sporo napoju bogów, to względnie budżetowo i mam po kilka sztuk:
Perły chmielowej i export, ambera naturalnego i zamkowego z namysłowa

@Grzechu po ile apa kupujesz i w jakim miescie ?
Kurde taka fajna promocja była na BP żywiec apa 3.75 przy zakupie dwóch sztuk i znów teraz za 4.99. Ale że jako mi się żapa troche przepiła, spróbuję dziś coś takiego...jakieś opinie ?

Attachments

• 11020442_907539749304243_352106491_n (1).jpg
    11020442_907539749304243_352106491_n (1).jpg
    34.3 KB · Views: 23
U mnie w carrefourze w CH Targówek ani śladu po apa, za to w carrefour express jest i apa i lwówek jankes nawet, chyba zależy od każdego sklepu.

@Grzechu po ile apa kupujesz i w jakim miescie ?
Kurde taka fajna promocja była na BP żywiec apa 3.75 przy zakupie dwóch sztuk i znów teraz za 4.99. Ale że jako mi się żapa troche przepiła, spróbuję dziś coś takiego...jakieś opinie ?
Kilka stron wcześniej opisywałem Metropolis. Bardzo dobre piwo, na pewno będziesz zadowolony.

Jankes w tej cenie niszczy cala konkurencje... ale dzis po apa mnie tak leb nakurwia ze 2 tyg piwa nie rusze...

Back