Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A Bojan Strażackie uwielbiam ;)nikt oprócz Grzecha tu nie lubi:D
Kiedyś w knajpie na Litwie piłem świetny browar ich roboty i żałowałem że w Polsce się tego nie napije. Potem napiłem się Strażackiego i skojarzył mi się ten smak, także obecnie to mój faworyt tego typuA Bojan Strażackie uwielbiam ;)

To Grand Prix z Ciechana też pewno lubisz ;)i skojarzył mi się ten smak, także obecnie to mój faworyt tego typu![]()
Pewnie śpi, późno już.Trudno dostępny ten Bijan
Ja też już lekko pijany.Pewnie śpi, późno już.
Dla mnie nic specjalnego :(A Bojan Strażackie uwielbiam ;)
Ja niestety nie.Ja też już lekko pijany.
Co kto lubi :)Dla mnie nic specjalnego :(
Niestety nie miałem okazji próbować, ale też mimo że o nim słyszałem wiele razy, to nigdzie akurat na niego nie trafiłem. Strażackie mam cały czas pod nosem :)To Grand Prix z Ciechana też pewno lubisz ;)
Dla mnie nic specjalnego :(
Jeszcze żadne, póki co do roboty...a co za macie za soczki na KSW30?
Wlasnie, dzis trzeba pomyslec nad czyms ciekawym i o niskim % - jakies propozycje?

Lidl?Perły chmielowej i export, ambera naturalnego i zamkowego z namysłowa
auchanLidl?
W różnych miastach od 3,75-4,50 +30 gr kaucja.@Grzechu po ile apa kupujesz i w jakim miescie ?
Kilka stron wcześniej opisywałem Metropolis. Bardzo dobre piwo, na pewno będziesz zadowolony.@Grzechu po ile apa kupujesz i w jakim miescie ?
Kurde taka fajna promocja była na BP żywiec apa 3.75 przy zakupie dwóch sztuk i znów teraz za 4.99. Ale że jako mi się żapa troche przepiła, spróbuję dziś coś takiego...jakieś opinie ?
W jakim mieście?Za tą cenę chyba przytuliłbym całą kratę