Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
+1 rzyg.Rzyg :(
Czarny smirnhoffMacie jakiegoś faworyta do 30zł za 0,5 L z kategorii wódżitsu/"tanie, niepopularne, a wchodzi wybornie"? Czyste, ew. bimbropodobne wchodzą w grę.
StumbrasMacie jakiegoś faworyta do 30zł za 0,5 L z kategorii wódżitsu/"tanie, niepopularne, a wchodzi wybornie"? Czyste, ew. bimbropodobne wchodzą w grę.
Macie jakiegoś faworyta do 30zł za 0,5 L z kategorii wódżitsu/"tanie, niepopularne, a wchodzi wybornie"? Czyste, ew. bimbropodobne wchodzą w grę.
wchodzil, ale teraz pali ryja jak cholera, nie polecamStock. Wchodził mi zawsze jak masło.
wchodzil, ale teraz pali ryja jak cholera, nie polecam
luksusowa ponad wszystko w tej cenie

niestety, musze byc na dobrej bombie, zeby jako tako mi to teraz przeszlo przez gardloZasmuciłeś mnie![]()
ta polka cenowa ma to do siebie, ze musialbys sam pojechac do ruskich czy na ukraine, zeby cos innego kupic, u nas nawet te tanie z innych krajow sa drozsze niz te 30zlBardziej interesują mnie mniej znane na stołach perełki, właśnie takie jak rozkoszny Stumbras (notabene chyba ulubiona). Jako pijak renesansu pragnę poszerzać swe horyzontu w tej dosyć ubogiej, a wręcz obecnie złowrogiej smakowo półce cenowej.
ta polka cenowa ma to do siebie, ze musialbys sam pojechac do ruskich czy na ukraine, zeby cos innego kupic, u nas nawet te tanie z innych krajow sa drozsze niz te 30zl
Nie próbowałem. A poważnie warto? Czy tylko ładna butelka i cena?:)Piłeś Alaskę z auchan? Za jakieś 26 zł można 0,7l ogarnąć i butelka ładna :)
A gdzie lajki do mojego zdjęcia?@Taran I jak wypadł Hokus Pokus?
Pytam, bo też czeka na mnie w lodówce :)