Kojarzę! Coś z Iron Maiden to piwo było. Z takim demonem na etykiecie jak oni mają na okładce z jakiegoś albumu. Nie słucham tej muzyki więc nie do końca wiem czy mam rację, ale napis Iron Maiden był na bank. W sumie to nie wiem czemu mu sie bliżej nie przyjrzałem bo ciekawie wyglądało.

Trooper. Znalazłem na necie. Ale przyjrzę się czy jest to o którym pisałeś. I okazuje się to brytyjskie a nie amerykańskie jak pisałem wczesniej.

Aaaaaaaaaaaaaaale mi wyszła zajebista malinówka z chilli, pali jak siarka smoka wawelskiego:):)

Jestem zajebisty :boystop:

Zestawik pod dzisiejszą Arenę. Setanol truskawkowy na kaszel i poszerzania piwnych horyzontów ciąg dalszy.

Attachments

• 12092513_886293171423937_1431085925_n.jpg
    12092513_886293171423937_1431085925_n.jpg
    59.3 KB · Views: 20
A ja mialem dzisiaj ochotę na Millera to kupiłem se 6-pak i piękna pani do mnie mówi 35 zl :o se w głowie myślę, kurwa jeszcze 10 zł i bym sobie jakąś łychę kupił...

Dobra wiec tak. Kurde ja nie umiem pisac o tych wszystkich nutach ekstraktach itp :D Fajnie sie czuje te skorke pomaranczowa, chmielik tez mocniej czuc, a tak ogolnie to polecam. Chociaz ZAPA krol.

William Lawson's , 1 litr 49 zł.
Warty swojej ceny - nawet pity na czysto. Bo większość tanich whiskaczy tak jebie od pierwszego momentu alkoholem, że nadają się głównie do coli.

William Lawson's , 1 litr 49 zł.
Warty swojej ceny - nawet pity na czysto. Bo większość tanich whiskaczy tak jebie od pierwszego momentu alkoholem, że nadają się głównie do coli.
Gdzie go dorwałeś w takiej cenie?

Gdzie go dorwałeś w takiej cenie?

Tesco. Dali mi jeszcze 50 ml Jim Bima na degustacje za to.
Chyba najtańsza whisy obecnie. W Auchan płaciłem niedawno jakieś 60 zł, więc tesco ma chyba promocje albo mi sie pojebało. Równie tanio wychodzi tylko Golden Loch z Biedry(0,7 za 36 zł) ale złota locha to dużo gorszy sikacz.

Tesco. Dali mi jeszcze 50 ml Jim Bima na degustacje za to.
Chyba najtańsza whisy obecnie. W Auchan płaciłem niedawno jakieś 60 zł, więc tesco ma chyba promocje albo mi sie pojebało. Równie tanio wychodzi tylko Golden Loch z Biedry(0,7 za 36 zł) ale złota locha to dużo gorszy sikacz.
Skandal, do Tesco mam najdalej, z tych dużych markerów. Wolę kupić tą flaszkę za 60zł, burżuj mode on.

Skandal, do Tesco mam najdalej, z tych dużych markerów. Wolę kupić tą flaszkę za 60zł, burżuj mode on.

No ja musiałem kupić litra w Tesco. Bo wyszedłem do tesco po 0,7 whisky. Ale w tesco mieli tylko 0,5 albo 1 l. Więc jak kupie 0,5 to wiadomo, ze 0,7 z tego nie zrobie. Ale jak kupie 1 l to mogę mówić, że tak naprawdę kupiłem 0,7, bo przecież 0,7 mieści się w litrze. Tak więc mogę mówić, że nie kupiłem litra, tylko 0,7 w litrze. I moja alkoholowa zachłanność jest usprawiedliwiona, jeśli ktoś mi ją zarzuci bo "kupiłem litra". Nie litra, tylko 0,7 więc.
Dobra, nie ważne, wiesz o co mi chodzi.

No ja musiałem kupić litra w Tesco. Bo wyszedłem do tesco po 0,7 whisky. Ale w tesco mieli tylko 0,5 albo 1 l. Więc jak kupie 0,5 to wiadomo, ze 0,7 z tego nie zrobie. Ale jak kupie 1 l to mogę mówić, że tak naprawdę kupiłem 0,7, bo przecież 0,7 mieści się w litrze. Tak więc mogę mówić, że nie kupiłem litra, tylko 0,7 w litrze. I moja alkoholowa zachłanność jest usprawiedliwiona, jeśli ktoś mi ją zarzuci bo "kupiłem litra". Nie litra, tylko 0,7 więc.
Dobra, nie ważne, wiesz o co mi chodzi.
Jak to mówią swój swego zrozumie.

Back