Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dlatego trza zarabiać, zeby sobie kupić niewolnice.W Kentucky to pewnie czarna. Choć to bidoki były i za dużo niewolników nie mieli.
Dlatego trza zarabiać, zeby sobie kupić niewolnice.
Zdanie niezależnego mężczyznyMam jasno powiedziane w domu że niewolnic ani ładnych niań nie będzie:(

Zdanie niezależnego mężczyzny
Skąd ja to znam![]()
Fajna książka to "TYSON" albo "Ego Trip"Nie, myślę że fajna książka na zdjęciu.
albo "twój weekend"Fajna książka to "TYSON" albo "Ego Trip"
No właśnie dlatego, że dużo nie tracę, to za takie "piniendze" bym spróbowałDużo nie tracisz.

Z umiarem można?Nie pijcie alkoholu, mam gościa u siebie 40 lat a na tomografii ma mózg 80 latkaalkohol to zło
![]()
Nie pijcie alkoholu, mam gościa u siebie 40 lat a na tomografii ma mózg 80 latkaalkohol to zło
![]()
UfffNie no z umiarem można, on walił od 15 lat dzień w dzień. Wątpię że on ogarnia neta za bardzo mu się łapy telepią.
To nie przez alko, to przez te wszystkie konserwanty i polepszacze:|Nie pijcie alkoholu, mam gościa u siebie 40 lat a na tomografii ma mózg 80 latkaalkohol to zło
![]()
Alkohol to konserwant:)To nie przez alko, to przez te wszystkie konserwanty i polepszacze:|

Alkohol to konserwant:)
I polepszacz![]()
Piwko można pić jako izotonik. Do tego winko, ale tylko z dobrych szczepów. Sam Mauricz mówiłZdecydowanie tak, konserwuje trzuche i wątrobe.

Piwko można pić jako izotonik. Do tego winko, ale tylko z dobrych szczepów. Sam Mauricz mówił![]()