Masta
Vale Tudo Championship
@#teamJoJo pij! za płaską dupę JaJo hlup.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie żartuję, królowa nauk pomaga w życiu.Misiaku nie wiem czy teraz żartujesz, czy nie ?
Masta? To dobry ziomek nie będę go banował.
Misiaku co Ty taki spięty, się nie martw szystko będzie cacy;)
Nie bądź złośliwy Wojtuś ;)Możemy się licytować w ilości piw dla grzeha. Kto da mniej też dostaje bana.
Nie żartuję, królowa nauk pomaga w życiu.
Ale ja tylko wczoraj pisałem na tym forum od kilku tygodni i są skargi na mnie ???Tak szczerze, to na Ciebie są skargi. No i całkiem słuszne zresztą, bo strasznie rozmywasz tematy głupotami. Podnieś poziom merytoryczny swoich wpisów.
. Podnieś poziom merytoryczny swoich wpisów.
A z pozostałych 6ciu kont?Ale ja tylko wczoraj pisałem na tym forum od kilku tygodni i są skargi na mnie ???

Skargi są wcześniejsze. Sam chyba zgłaszałem :DAle ja tylko wczoraj pisałem na tym forum od kilku tygodni i są skargi na mnie ???
Bo piszesz w wątku nie na temat :(Czemu Wy mnie nie lubicie ?
Bo odejdę do konkurencyjnych forumów hehe :) Tak serio to znam przyczynę tego, że mi się mylą tematy, ale jak mi dacie szanse to mogę się poprawić.Bo piszesz w wątku nie na temat :(
I nadal piszesz w złym wątku.Bo odejdę do konkurencyjnych forumów hehe :) Tak serio to znam przyczynę tego, że mi się mylą tematy, ale jak mi dacie szanse to mogę się poprawić.
Opisz potem, bo Double Witbiera na pewno nie piłem, African Queen chyba też (muszę pogrzebać w zdjęciach :D )Dziś próbujemy:
![]()
![]()
Czyli nie eksperymentujesz.Nic ciekawego szczerze mówiąc, płatki błyskawiczne, cukier biały, skórki pomarańczy do witbiera.
Ja bym tego nie tykał.W Lidlu jest napój słodowy Perlenbacher. Ciekawe jak smakuje.
http://ocen-piwo.pl/Perlenbacher_Malz,1,3999
Nie. Jak bede mial ze 100 warek to się może zacznę z nudów bawić. Póki co robię ulubione style w różnych wariacjach ( inne chmiele, inne chmielenie, słody innego producenta)Czyli nie eksperymentujesz.
Ja bym tego nie tykał.
Przecież to nie piwo.Wszystkiego* trzeba spróbować.
*związanego z piwem
No wiem przecież. Ale piłem też podpiwek, mimo że piwem nie jest. A teraz wpierdalam precla bawarskiego też z Lidla. Pyszny!Przecież to nie piwo.
Paleo precel? Nie znam.No wiem przecież. Ale piłem też podpiwek, mimo że piwem nie jest. A teraz wpierdalam precla bawarskiego też z Lidla. Pyszny!