AKK
ONE FC Flyweight
Na zdrowie.Dzięki, bo już ręce opadają.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na zdrowie.Dzięki, bo już ręce opadają.
proszę bardzo! więcej mi się nie chce szukać. Poza tym widzę u ciebie trudności z ortografią i ogólnie składnią zdania. Skąd pochodzisz? Ukraina czy gdzieś dalej?w konflikcie normalny gość kontra patusy albo tylko regulaminowo albo będzie chujowo. Zwykły szarak nie ma co się wdawac we wojnę podjazdowa z przecpanymi patusami, bo oni nirwiele mają do stracenia i nie rozumieją konsekwencji swoich czynów. Tu nie ma jak wygrać.
Zróbcie sobie dobrze konusy i do budy.Leszczu, zabiłby Cię gilem gdyby miał katar. Rozpłakałaś się tutaj od wczoraj, chuj wie zjl jakiego powodu, moze Ci się okres spóźnia. Nie wiem. Znajdź jeden cytat w moich wpisach który potwierdza twoje zdanie na mój temat, że bronie patusow, albo zamknij te pizde wreszcie. I nie hucz flecie, bo nawet cytatu nie umiesz znaleźć a ublizasz od wczoraj
Ja nie jechałem po osobach bliskich ale przyszła ta patola i pokazała swój poziom poniżej mułu.Bez sensu te ataki osobiste, dyskusja potrzebna i każdy ma prawo do swojego zdania. Jak się ma klamkę, chodzi z nią, to trzeba zakładać różne sytuacje, czego strzelec na pewno jest świadomy.
No widzisz, problem jest taki, że nie rozumiesz co czytasz. Żadnej tam nie ma pochwały patusiarstea. Jest apel do ludzi, żeby nie pochwalali samosądów, konfrontacji możliwych do uniknięcia, bo patus wyciągnie nóż, gaz, teleskop, etc i z koperkowej często afery, robi się walka o życie. Patusa nic to nie nauczy, jego życie nie znaczy nic dla niego samego, normalny człowiek ma zamarynowane życie lub nie żyje. Ja nie raz i nie dwa stanąłem na drodze patusowi i wiem jak się to wymyka spod kontroli szybciutko. Więc jak nie ratujesz życia, to się zastanów nad tym co zrobisz. Kiedyś było inaczej też, teraz wszędzie są kamery i jeśli komuś stanie się krzywda, a będzie trzeba zrobić krzywdę, trzeba będzie się na komendzie tłumaczyć. Takie są realia. Ty natomiast napadasz mnie emocjonalnie, przyprawiasz gembę i ublizasz zamiast dyskutować.proszę bardzo! więcej mi się nie chce szukać. Poza tym widzę u ciebie trudności z ortografią i ogólnie składnią zdania. Skąd pochodzisz? Ukraina czy gdzieś dalej?
Zróbcie sobie dobrze konusy i do budy.
Ja tobie pierwszy nie ubliżyłem, nie zgodziłem się z twoim poglądem.No widzisz, problem jest taki, że nie rozumiesz co czytasz. Żadnej tam nie ma pochwały patusiarstea. Jest apel do ludzi, żeby nie pochwalali samosądów, konfrontacji możliwych do uniknięcia, bo patus wyciągnie nóż, gaz, teleskop, etc i z koperkowej często afery, robi się walka o życie. Patusa nic to nie nauczy, jego życie nie znaczy nic dla niego samego, normalny człowiek ma zamarynowane życie lub nie żyje. Ja nie raz i nie dwa stanąłem na drodze patusowi i wiem jak się to wymyka spod kontroli szybciutko. Więc jak nie ratujesz życia, to się zastanów nad tym co zrobisz. Kiedyś było inaczej też, teraz wszędzie są kamery i jeśli komuś stanie się krzywda, a będzie trzeba zrobić krzywdę, trzeba będzie się na komendzie tłumaczyć. Takie są realia. Ty natomiast napadasz mnie emocjonalnie, przyprawiasz gembę i ublizasz zamiast dyskutować.
Oczywiście że pierwszy niegrzecznie się odezwałeś. Ale to bez znaczenia. Idź swoją drogą, ja z tobą więcej w interakcje nie zamierzam wchodzić. Nie trzymasz pan ciśnienia, nawet w takim miejscu, robisz syf, rzucasz groźby na które nie masz pokrycia. Bez sensu.Ja tobie pierwszy nie ubliżyłem, nie zgodziłem się z twoim poglądem.
Może nie pochwalałeś patusiarstwa ale kiedy ja egzekucje na ‚patusiarstwie’ ‚pochwaliłem’ to zacząłeś mnie obrażać personalnie.
Tu cię kolega wyjaśnilł.
No tak, bo tak to wygląda w normalnym cywilizowanym kraju, gdyby nie wylazł nie musiałby się bronić. Mamy siedzieć w domach, aby być bezpieczni.
![]()
Myślałem, żeś mądrzejszy kolego, pomyłka. Zaczepiaj innych, nie marnuj naszego czasu na takie podjazdy.
Niepotrzebnie nadwyrężyłem Twój intelekt pisząc do Ciebie, nic żeś nie zrozumiał, a do tego bawisz się w prowokacje, zamiast merytorycznej dyskusji.
A tu sa przyklady gdzie te twoje .pierwszy niegrzecznie sie odezwales'... to ty nie trzymasz cisnienia, wlazac w odbyt w/antkowi. Zjebany jestes @hujk i bez odbioru mefedroniarzuGłupi jesteś jak but, do tego nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Rób co chcesz, chcesz umrzeć pod blokiem bo ktoś krzywo spojrzał, lub kogoś zabić z tego powodu, śmiało. Ja nie jestem ani patusem ani milicjantem, ale przeżyłem więcej od Ciebie najwyraźniej, więc się tak nie napinam, bo znam konsekwencje. Ty też poznasz, chyba żeś taki gieroj tylko w internecie.

Praktycznie w Polsce wielu policjantów w przeciągu 20 lat może raz wyciągnęło broń. A jak ktoś chce to robić to skończy prędzej czy później na delegacji na jakieś wiosce (chyba że jest komendantem to może nawalać granatnikiem).Stary, przecie Houk ma racje, że gość wracając do tych patoli z karabinem sam nasrał sobie w papiery. W tym niewolniczo folwarcznym państewku prokuratorskim(chociaż nie tylko, bo w USA nie lepiej) uczciwy obywatel ma być zesrany po gacie, dlatego nawet policjanci boja się strzelać do bandytów, a co dopiero osoba cywilna. Nikt tu nie jest debilem i zdaje sobie sprawę, że był atak patola, tylko że to nie pierwszy raz, że broniący się idzie pójdzie siedzieć.
Aż się przypominaPraktycznie w Polsce wielu policjantów w przeciągu 20 lat może raz wyciągnęło broń. A jak ktoś chce to robić to skończy prędzej czy później na delegacji na jakieś wiosce (chyba że jest komendantem to może nawalać granatnikiem).
Chociaż z drugiej strony patrząc na ich wyszkolenie to może lepiej dla ich samych...
Super prawo w polin
Aż się przypomina

Super prawo w polin
Ten co sikał to gość zabity przez Borysa.
Super prawo w polin