Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale dlaczego? Akurat w mojej opinii Brett byłby najtrudniejszym dla Michała rywalem z obecnego roasteru KSW (pomijając Mameda i Drwala). Ja bym z chęcią obejrzał.Jakby wygrał z Mamedem to mógłby cokolwiek mówić, a tak to Panu podziękujemy. Niech walczy z Piotrkiem Strusem.
Pomijając wszystko niech Materla zawalczy z Mamedem... Ohhhhh wait...Jakby wygrał z Mamedem to mógłby cokolwiek mówić, a tak to Panu podziękujemy. Niech walczy z Piotrkiem Strusem.
ale dlaczego? Akurat w mojej opinii Brett byłby najtrudniejszym dla Michała rywalem z obecnego roasteru KSW (pomijając Mameda i Drwala). Ja bym z chęcią obejrzał.
Przecież Cooper ma jeden z najważniejszych czynników, który upoważnia go do walki z Materlą. Przegrał z Mamedem. Dodatkowo wytrwał do decyzji. Czyli można powiedzieć, że jest wicemistrzem wszechświata i okolic. Pewnie K&L już klepnęli go na walkę z Cipkiem i rusza promowanie starcia.To nie ma znaczenia. Przegrał ostatnią walkę w KSW, więc jest ostatnią osobą, która powinna kogokolwiek wyzywać do walki. Wygrałeś - wskazuj przeciwników, ale jak przegrywasz? Yyyy... Sorry. Widziałeś sytuację gdzie przegrany fighter chwyta mikrofon i mówi, że teraz chce walczyć z tym i z tym i ma nadzieję, że tamten nie stchórzy? NIE. To wygrany bierze mikrofon i mówi "Ty fighterze XY będziesz następny, nie wydygaj i przyjmij walkę".
całkiem golić nie musi, ale mógł by zadbać, bo wygląda jak pospolity turbaniarz. jak widać potrafi, więc pewnie lenistwo...weź się ogól Brett.
toż to były już takie przypdaki w UFC gdzie nakazywano zgolenie/przyustrzyzenie zbyt obfitego zarostu , w boksie jest to nawet dosc skrupulatnie pilnowane przez komisjeMoże kiedyś tego zabronią i każą ścinać jak paznokcie ;D
Jakby wygrał z Mamedem to mógłby cokolwiek mówić, a tak to Panu podziękujemy. Niech walczy z Piotrkiem Strusem.
Hahah z tym, że akurat przegrani z Mamedem lądują w walce o pas z Materlą :D A akurat Cooper dał wyrównaną walkę, więc logiczne.
piszesz tak jakbyś w ogóle nie kminił logiki KSW. ogarnij się!To niech krzyczy o rewanż jeśli walka była aż tak wyrównana. Ja bym go zestawił z Abu, Strusem albo Jayem. Jak wygra to może mówić cokolwiek na temat następnego przeciwnika.
raczej twierdzi, że Cipek wreszcie odnalazł jaja :) trochę dziwne stwierdzenie w stosunku do zawodnika wracającego po kontuzji, ach tak już pamiętam Brett to ten twardziel co nie raz walczył będąc kontuzjowanym i oczekuje tego od innych...Brett Cooper wyzywa Michała Materlę. Twierdzi, że "Cipek" nie ma jaj