Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lubię pośmiać się debili ale to obraża zawodników mma :(
Tak btw Wojtek całą gażę z walki przeznacza na potrzebujące dzieci.
Zazdrość przez ciebie przemawia.Czekam na szczegółową analize pojedynku wraz z gifami i typowaniem
I dlatego nas codziennie odwiedzasz. Nie ma co się już dłużej maskować. :)Przecież od jakiegoś czasu jesteście pudelkiem. Nie ma co się już dalej maskować.
ale oni sa zdrowy psychicznie i jeden trenuje juz kilka lat, a drugi nie wiem pewnie tez
ale oni sa zdrowy psychicznie i jeden trenuje juz kilka lat, a drugi nie wiem pewnie tez
a tu masz idiota chory psychicznie vs jakis pajac z warsaw shore
a tu masz idiota chory psychicznie vs jakis pajac z warsaw shore
Odwiedzam niezmiennie od lat ale komentować zacząłem odkąd widzę pudelkowy charakterI dlatego nas codziennie odwiedzasz. Nie ma co się już dłużej maskować. :)
Koniecznie!Czekam na szczegółową analize pojedynku wraz z gifami i typowaniem
Chcemy:) i potem wszyscy z FP: łooooooooooooWy to serio chcecie na główną? :D
Zgodnie z życzeniem zakładam temat. :)
Na Night of Champions w Poznaniu walczyli i Gamer i Mankowski i masa innych, ale to gala z Witczakiem wyprzedala Arene.
Takich mamy odbiorcow mma :)
Większość chciała oglądać luje BonusaNie wyprzedzała bo było wtedy 1000 osób max ;)
Ten laluś dostanie takie luje, że przypomni mu się pierwsza najebka w programie.
Walka z tym leszczem jest tylko dlatego, że Francis nie podpisał kontraktu na walke. Przejade się po nim a potem Stipe.
kąsać kołowrotkami
a bo nawalili tych bokserskich pojedynków za dużo. Serio ludzie tam usypiali, budząc się dopiero na walki MMA. Jedyną dobrą walką była walka Rajewskiego i szybkie skończenie Niedzielskiego. Jednak racja - na Bonusie było największe poruszenie.Nie wyprzedzała bo było wtedy 1000 osób max ;)